امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورم قوزک یا مچ پا
#1
دوستای عزیز من 5 ماهه قوزک و روی پای راستم بشدت ورم کرده آزمایش خون هم دادم خوشبختانه موردی نداشت دکترم گفت بعلت بی تحرکیه ولی من قبلاً هم بی تحرک بودم ولی پام ورم نمیکرد .با چند جور روغن و پماد ماساژ دادیم فرقی نکرد . خودم از سایت طب سنتی روغن گردو را پیدا کردم .از موقعی که با این روغن ماساژ میدیم کمی بهتر شده ولی خوب نمیشه
به نظرتون من باید چکار کنم ؟
#2
(2011/08/16, 05:09 PM)parisa2011 نوشته است: دوستای عزیز من 5 ماهه قوزک و روی پای راستم بشدت ورم کرده آزمایش خون هم دادم خوشبختانه موردی نداشت دکترم گفت بعلت بی تحرکیه ولی من قبلاً هم بی تحرک بودم ولی پام ورم نمیکرد .با چند جور روغن و پماد ماساژ دادیم فرقی نکرد . خودم از سایت طب سنتی روغن گردو را پیدا کردم .از موقعی که با این روغن ماساژ میدیم کمی بهتر شده ولی خوب نمیشه
به نظرتون من باید چکار کنم ؟

ای ول پریسا جون....من هم چند روز پیش یه تاپیک به اسم درد پاشنه پا گذاشتم که دوستان شکایت کردن که این چه تاپیکیه.
اونچا توضیح داده بودم که چند روزی وقتی که از خواب بیدار میشم بدون هیچ دلیلی
قوزک پای راست و پاشنه و روی پام به شدت درد میگیره
طوری که روی پنجه پا راه میرفتم اینم بگم که هم زمان با این چشم راستم هم به شدت درد گرفته بود
تا اینکه بعد از چند روز تحمل رفتم پیش دکترم و گفت که دچار حمله شدی
الانم واسه پالس تراپی بیمارستانم و خوب شدم و فردا مرخصم.:55:
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : parisa2011
#3




منم همینطورم وقوزک پای راستم ورم داره وفکر کنم بخاطر مشکلیه که پای راستم داره چون من پای راستمو

موقع راه رفتن میکشم ویکی ام بخاطر کم تحرکی و نشستن زیاده ، من وقتی زیاد روی مبل یا صندلی میشینم

پام ورمش بیشتر میشه چون اعصابش آسیب دیده confused2


مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : parisa2011
#4
یه بیماری هست به اسم سندرم پاهای بی قرار که خطرناک نیست و دلیلش هم ناشناخته
ولی میگن که به خاطر کم تحرکی وبه این صورت که هر وقت طرف یه جا بدون حرکت باشه به خصوص موقع خواب
ماهیچه ها و مفاصل پاهاش و گاهی دستاش درد میگیره طوری که دست داره تکونشون بده و حرکت کنه.
حالا این بیماری به ام اس ربط داره یا نه خدا میدونه....confused2
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : parisa2011
#5
- درد قوزک نشانهٔ چیست؟
ما قوزک را حما‌ل‌ بار بدن کرده‌ایم، و آن را مجبور به تحمل وزن بدن، طی کردن مسافت‌های طولانی، و چرخیدن و خم شدن در هر جهت می‌کنیم. اما با فشار آمدن بیش از حد به قوزک - که مثلاً در هنگام ورزش کردن روی می‌دهد - فریاد کمک آن بلند می‌شود. در بعض موارد، این فریاد مانند فریاد از درد است.
شایع‌ترین آسیب‌دیدگی‌ها ناشی از چرخاندن قوزک به‌طرف بیرون پا است. این چرخیدگی می‌‌تواند فشار زیادی بر رباط‌های نگاهدارندهٔ قوزک وارد کرده و باعث پیچ‌‌خوردگی مچ‌پا شود. یا ممکن است ماهیچه‌‌ای را پاره کرده یا استخوانی را بشکند. هر کدام از این آسیب دیدگی‌ها می‌‌توانند ورم زیاد، تغییر رنگ، و کاهش حرکت را همراه با درد شدید ایجاد کند.
چرخیدگی تنها آسیب‌رسان قوزک نیست. کار کشیدن بیش از حد از آن - مثل راه رفتن، ایستادن، و بالا رفتن زیاد و نیز زیاد خم کردن قوزک - می‌تواند به التهاب وترهائی منجر شود که ماهیچه‌ها را به استخوان‌های قوزک و ساق وصل می‌کنند. یکی از نواحی مستعد آسیب وتر آشیل است که از پاشنهٔ پا تا پشت قوزک امتداد دارد. وتر آشیل به‌آسانی کشیدگی پیدا کرده یا پاره می‌شود، مخصوصاً اگر به اندازهٔ کافی انعطاف‌پذیر نباشد. کار کشیدن زیاد هم می‌تواند باعث التهاب کیسهٔ زلالی (کیسهٔ پر از مایعی در پشت پاشنه که مثل یک بالشتک محافظ است) گردد.
قوزک از راه‌های دیگری هم آزرده می‌شود. کفش گشاد یا تنگ ممکن است باعث درد قوزک در هنگام چرخاندن پا یا در اثر تماس با سطح سفت آن شود. پوشیدن کفش نامناسب برای کاری که انجام می‌دهید نیز فشار زیادی بر مفصل مچ پا وارد می‌کند.
چند بیماری نیز باعث درد قوزک می‌شوند. نقرس - درد شدید ضربانی و التهاب مفصل در اثر رسوب بلورهای اسید اوریک - اغلب قوزک را گرفتار می‌کند. تیزی استخوان، قطعات جدا شدهٔ استخوان یا غضروف، التهاب شبه روماتیسمی مفاصل، و نقص گردش خون و آسیب عصب نیز دیگر آزاردهندگان قوزک هستند.

- درمان درد قوزک
درد قوزک چیزی نیست که سرسری گرفته شود. اگر بعد از آسیب‌دیدگی درمان مناسب انجام نشود، یا در درمان تأخیر شود، ممکن است گرفتاری‌های مختلفی بروز کند. در اینجا پیشنهاد‌هائی برای تسکین درد ارائه می‌گردد.
اصول چهارگانه را رعایت کنید. استراحت، یخ گذاشتن، بستن و بالا گرفتن قوزک اولین کارهای بعد از آسیب‌دیدگی قوزک و بیشتر گرفتاری‌های دردناک آن است.
استراحت لازم است، چون از تحریک کردن قوزک آزرده ممانعت می‌کند. استراحت در بستر بهتر است، و اگر ناچار به حرکت هستید، از عصا یا چوب زیر بغل استفاده کنید. گذاشتن یخ بر روی آن، چند بار در روز و هر بار به‌مدت ۱۵ دقیقه، با بی‌حس کردن انتها‌های اعصاب و انقباض مویرگ‌ها برای جلوگیری از خونریزی بیشتر، التهاب دردناک قوزک را کاهش می‌دهد.
قوزک را با باندپیچی کشسان یا استفاده از پابند مخصوص بی‌حرکت کردن آن ثابت کنید. قوزک را با گذاشتن یک بالش در زیر آن بالا نگاه دارید تا مایع جمع شده در آن تخلیه شود. اصول چهارگانه را به‌مدت سه تا پنج روز رعایت کنید.
از مسکن استفاده کنید. آسپیرین، ایبوپروفن، و استامینوفن می‌توانند درد قوزک آزرده را کاهش دهند.
پاشنه را بلند کنید. می‌توانید با گذاشتن یک بالشتک در داخل کفش یا بلند کردن پاشنهٔ کفش درد کشیدگی وتر آشیل را کاهش دهید. یک تا یک و نیم سانتی‌متر کافی است. بالشتک را از داروخانه تهیه کنید.
- پیشگیری با پوشیدن درست کفش
اگر قوزک پایتان زیاد آسیب می‌بیند، باید در مورد کفش‌هایتان دقت زیاد به خرج دهید.
کفش مناسب بپوشید. همیشه کفش مناسب با کاری که انجام می‌دهید بپوشید، مثلاً در هر ورزش کفش مخصوص آن و در هر شغلی کفش مناسب آن شغل را به‌پا کنید.
کفی در کفش بگذارید. کف هر کفشی باید قوس متناسب با کف پا را داشته باشد تا از چرخیدگی پا به طرف داخل جلوگیری کند. این امر مخصوصاً در مورد اشخاصی که کف پای صاف دارند مهم است. بیشتر کفش‌های خوب و دارای کیفیت بالا این قوس را دارند، در حالی که کف کفش‌های ارزان قیمت، صندل‌ها، و دمپائی‌ها صاف هستند. شما می‌توانید کفی مناسب پایتان را تهیه کره و در کفشتان بگذارید.
زیر پا را نرم کنید. اگر تمام روز را سر پا هستید، با خریدن بالشتک‌های زیرپائی از داروخانه‌ها بیشتر فشار ناشی از راه رفتن بر روی سطح سفت را به آن منتقل کنید.
کفش‌های کهنه را کنار بگذارید. کفش‌ها به‌تدریجی نرمی و قوس کف خود را از دست می‌دهند. بیشتر مردم کفش‌هایشان را به‌مدت دو یا سه سال به‌طور مداوم می‌پوشند، که زمان زیادی برای عمر یک کفش است. نرمی و قوس کف هر کفشی عمر شش تا هشت ماهه دارد.
- درد ناشی از نقرس
اگر گرفتار نقرس هستید، خیلی کارها برای جلوگیری از درد قوزک می‌‌توانید انجام دهید.
برنامهٔ غذائی خود را تغییر دهید. غذاهای پر از پورین، مثل لبنیات، قلوه، جگر، صدف خوراکی، ساردین، و آجیل می‌توانند سطح اسید اوریک خون را بالا برده و باعث حملهٔ نقرس شوند. خودداری از خوردن این مواد از حملهٔ نقرس جلوگیری می‌کند. الکل نیز مضر است، چون تولید اسید اوریک را در بدن افزایش می‌دهد. نوشیدن آب زیاد مفید است، چون به دفع اسید اوریک از بدن کمک می‌کند.
وزن خود را کم کنید. داشتن اضافه وزن فشار زیادی بر روی قوزک وارد می‌کند. وزن زیاد در افراد مبتلا به نقرس شایع است. کاهش وزن نیاز قوزک پای شما است.
از مسکن‌های ضدالتهاب استفاده کنید. دردهای شدید نقرسی و التهاب مفصلی را می‌توان زیر نظر پزشک با داروهای خوراکی مثل ایندوسین، ناپروسین، و کولشیسین کنترل کرد. در موارد شدیدتر از تزریق داروهای استروئیدی مثل کورتیزون استفاده می‌شود.


هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : sargol
#6
درصورت وجودحمله ویا شدت گرفتن بیماری اکثر رگهای نزدیک ومرتبط به اعصاب متورم می شوندangry3angry3با ماساژدادن آنهابا روغنهای گیاهی وورزش می توان از درد آن کاستicon_biggrinicon_biggrinicon_biggrin
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : parisa2011
#7
من موقع حمله دومم قوزک پای چپم ورم داشت وقتی پالس گرفتم خوب شدمagreement2
 تشکر شده توسط : parisa2011
#8
سلام دوستان عزیز،من مدتیه مچ پاهام ورم میکنه بعدازساعاتی ورمش میخوابه بعد دوباره ورم میکنه خیلی نگرانم میشه هرکس میدونه علتش چیه به منم بگه تاازنگرانی دربیام.
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
4 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست