موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 95
دكتر معالج : دکتر طوفانیان
داروي مورد استفاده : بتافرون
سلام من تازه به جمعتون پیوستم ... از آشنایی با شما خوشحالم .. اگر راه حلی برای این بی حالی و خستگی مداوم هست لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده : مارلا
با توجه به اينكه ما داروهاي سركوب كننده سيستم ايمني مصرف مي كنيم و فكر كنم داروي مورد استفاده منم داروي قوي هست اين مشكلي براي شنا ايجاد نمي كنه؟

من ميخواستم به حاي باشگاه برم شنا با توجه به بيماري ولي از عفونت و قارچ و ...ترسيدم چون سيستم ما ضعيف هم ميشه با دارو ها.ممنون ميشم تجربياتتون رو بگيد
تشکر های اهدا شده: 123
تشکر های دریافت شده :98 بار در 31 پست
سال تشخيص بيماري : 95
دكتر معالج : دکتر اشتری
داروي مورد استفاده : کوپامر
من هر هفته با خانواده میرم کوه یا پیاده روی های طولانی

تا حالا هم خداروشکر مشکلی نداشتم
Life Has No CTRL+Z
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 119
تشکر های دریافت شده :330 بار در 133 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر سیامک عبدی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
2016/09/28, 02:56 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/09/28, 03:01 AM، توسط i_sh.)
تا جایی که می تونین کوهنوردی باشگاه و ورزش انجام بدین تا زمانی کوهنوردی کنید که به پاهاتون اعتماد دارین لرزش پا نداشته باشین تعادل تو بالا رفتن از سخره داشته باشین و بتونین این اعتمادو داشته باشین که سالم بر میگردین ترکشم نکنین پیاده روی تا جایی که می تونین انجام بدین زمانی که اعتماد به تعادل از دست رفت بهترینش شناست .واسه شنا سیستم ضعیف میشه نه تا اونقدر که .. جایی برین که از ابش مطمین باشین و سعی نکنیم ارزون تموم بشه تا یک و نیم میلیون میشه هزینه کرد تو سال جایی برین تهویه هوا داشته تصفیه آب درستی داشته باشه مشکلی پیش نمیاد من هفته ای دو سه بار شنا میرم قبلا هر هفته کوه بودم....
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..