موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 377
تشکر های دریافت شده :565 بار در 136 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : -------
داروي مورد استفاده :
(2012/11/19, 06:40 PM)shokolat نوشته است: من که نمیتونم.اخه شنیدم میگن گرما ضرر داره!
پیشنهاد میدم در کنار هر مورد وموضوع که میتونه نکات مثبت ومنفی داشته باشه ما نکات مثبتشو بیشتر مدنظر بگیریم.
من سر کلاس به بچه ها میگم هیچوقت نگید من نمیتونم فلان حرکت یا کارو انجام بدم!بهتره بگیم سعی میکنم!
نمیتونم نهسعی میکنم
میگن ضرر داره گرما!!!!!!!!!!ورزشکار المپیک هم باشه ورزش شدید بکنه گرمش بشه ممکنه اذیت بشه
ما هم همینطور ورزش تاسرحدواماندگی قرار نیست انجام بدیم ورزش اروم وپیوسته با شدت ملایم ومناسب با وضعیت وحالات هر شخص
ادم هی بسیاری چه در ایران وچه کشورهای دیگه داریم که با ام اس ورزش قهرمانی رو دنبال کردن پس این افراد هنگام ترین با گرما برخورد نکردن؟! نکات و از همه مهتر دید مثبت وتلقین مثبت داشته باشیم
گفته های شما کاملا صحیح و منطقیه
ولی این دید که تو اکثر بچه ها هست اینه که ترس از اینکه مبادا ورزش بیش از حد ممکنه باعث عود بیماری بشه.
خوب درسته که کسی که تجربه ورزش و ام اس رو پیدا کرده دیگه ترسی نداره . ولی قبول کنید کسایی که تازه مبتلا شدن یکم سخته براشون پذیرش این نکته که میشه با تردمیل کار کرد یا بدنسازی رفت یا ورزشهای رزمی انجام داد.خود من هم همینطور فکر میکنم که اگه بخوام برم بدنسازی و نخوام یوگا کار کنم چکار باید کنم یا کجا برام مناسبه.
چون تا به حال هیچ جایی رو من پیدا نکردم که بتونه بهم با توجه به شرایط جسمیم مشاورد بده که چه کار باید کنم...
نیم کیلو باش ولی مرد باش...!!!!
تشکر های اهدا شده: 1404
تشکر های دریافت شده :886 بار در 408 پست
دكتر معالج : babak jalalian
داروي مورد استفاده :
من حدود نیم ساعت ک پیاده روی میکنم حس میکنم کمرم یطوری میشه انگار تعادلمو رو پاهام نمیتونم نگه دارم ,که اونم از خستگی پاهامه فکر کنم ولی تو شنا یک ساعت ونیم حرکتو دارم مشکلی نیست
من دلم میخواد پیاده روی کنم قبلا یک ساعت و نیم ترد میل میزدم اما از وقتی ک فهمیدم ... انگار ناتوان تر شدم
در چشمان کسی که پرواز را نمی فهمد , هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
چرا پذیرش اینکه بعد ازابتلا میتونن روتردمیل راه رفتن یا دویدن رو ادامه بدیم سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
مگه دید خود ما از ام اس چیه؟ما هم میتونیم تمام فعالیت ها رو مثل دیگران انجام بدیم بدونه تلقین های منفی وبی پایه واساس!
الان خوشبختانه هر باشگاهی با هررشته ای یه متخصص ورزش داره یعنی همون مربی،میتونید از پایه وبه اهستگی مثل ادمهای مبتدی دیگه از مربی مربوطه برنامه تمرینی دریافت کنید.دیگه مثل قدیم باشگاه ها وتجهیزات بدون سرپرست اگاه ومربی در اختیار ورزشکارا نیست.
قبلا یک ساعت و نیم ترد میل میزدم اما از وقتی ک فهمیدم ... انگار ناتوان تر شدم
شما الان هم همون ادم قبل هستی با این تفاوت که الان یه کوچولو داری تلقین های..........
انگار وشاید واحتمالا رو از ذهنت بیرون ببر.
شرایط تغییری نکرده فقط تو باید بیشتر از قبل نشون بدی که توانایی
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
داروي مورد استفاده :
باور کن تلقین نیست یه گرفتگی تو کمرم بوجود میاد همین ک میخوام یه حرکت سریع کنم راه رفتن رو ترد میل هم چنان حرارت بدنمو میبره بالا ک نگو وقتی ام ک اولین بار برام مشکل پیش اومد بعد از پیاده روی و تعریق زیاد بود .نمی خوام دیگه اون لحظه رو ببینم .سخته ولی سعی میکنم ب امید خدا ک نشه ولی راست میگی تو بعضی موردها تلقین میکنم اما خستگیمو نمیتونم انکار کنم عزیزم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر های اهدا شده: 1883
تشکر های دریافت شده :2851 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اقا این مطلب درسته.من بدنسازی کار می کنم خدایی خیلی خوبم.البتم قبلشم خوب بودم ولی الان خیلی.یه مدتم که وخ نمیشه برم باشگا تفاوتو قشننننگ احساس می کنم
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 2428
تشکر های دریافت شده :3802 بار در 1226 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 89
دكتر معالج : نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون
من که میرم دور پارک ملت 3 دور 4 دور میدوام کلی هم کیف میده، این اواخر هم یک چیزی حدود 3 کیلو وزنم کم شده
پ.ن : پارک ملت اینجا 3500 متر محیطش هست.
تازگی ها هم باز شروع کردم واسه کوووووووووووووووه
ولی به هیشکی پیشنهاد نمی دم چون به شدت تعریق داره و افزایش دمای بدن فوق العاده زیاد میشه.
تازه وسایلش هم خیلی گرونه
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۳۰
ورزش هاي مفيد براي مبتلايان به ام اس
سلامت نیوز : نتايج تحقيقات نشان مي دهد، ورزش هاي کوتاه و متعادل از جمله پياده روي يا دوچرخه سواري ثابت، مي تواند در افزايش ميزان انرژي در مبتلايان به ام اس موثر باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ در اين تحقيقات مشخص شد بيماراني که در کلاس هاي ورزشي کوتاه مدت (هر بار چند دقيقه) شرکت مي کردند، کيفيت زندگي بهتر و احساس خستگي کمتري داشتند. اين شرکت کنندگان از بهتر شدن عملکرد اجتماعي و کيفيت زندگي شان خبر دادند. يک برنامه ورزشي مناسب، مي تواند يک راه حل مناسب براي کنترل برخي علايم ام اس باشد. خستگي مفرط، يکي از شايع ترين علايم نگران کننده اين اختلال است که مي تواند به طور موثر روي کيفيت زندگي فرد تاثير بگذارد.
2014-01-18 13:01 سلامت نیوز
http://www.titrkhan.com/news/51217
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره