امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکسن ام اس
#11
ممنون از خبر عالی شما شما جالبه بدونید که این بار که به دیدن دکتر صحرائیان رفته بودم از تعدادزیادی از بیماران 8cc خون گرفتند وگفتند می خواهیم بانک خون برای هر بیمار درست کنیم که شاید این یکجورهایی مربوط به همین مورد که گفتید بشه بازم ممنونم icon_question
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم love28
 تشکر شده توسط : nahid , مولتی ام اس , زهرا59
#12
انجمن مشهد هم طرح جهانی ام اس داره و از هر کس 10 سی سی خون میگیرن و میفرستن خارج
زندگی را فقط با فصل های دشوارش نبین ؛
در راه های سخت پایداری کن: لحظه های بهتر بالاخره از راه می رسند. agreement2

 تشکر شده توسط : nahid
#13
baran1390 جان اون واسه آزمایش ژنتیک هست ، برای کسانی مثل عروس داماد های انجمن که قصد بچه دار شدن دارن بیشتر به درد می خوره تا بقیه . می خوان ببینن کدوم ژن باعث بروز بیماری میشه تا بگن بعد از ازدواج بچه دار شدن خطر داره یا نه ؟ اینا توضیحات دکتر ... و خانم ... بود.
ضمنا این طرح ژنتیک واسه کل دنیا هست دیروز هم آخرین روز بود برای جمع آوری نمونه خون . این آزمایش به این که جناب دوست جان فربود نوشتن فرق داره .
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
 تشکر شده توسط : baran1390 , nahid , غزل , نازی ی
#14
سلام راستش این با بقیه درمانهای نگه دارنده فرقی نداره! اینترفرونها هم بروز ناتوانی رو به تاخیر میندازه. تا حالا تمام درمانها که انجام شده و حتی در مرحله تحقیق هست قطعا درمان نمیکنه از سیر مخرب بیماری جلوگیری میکنه. حتی واکسنهای سرطان هم نمیتونه ابتلای شخص مستعد به بدخیمی رو مانع بشه. متاسفانه بیماری خودایمن فقط باید کنترل بشه. خدارو شکر اینطوری فرصت بیشتری برای زندگی شادو .... وجود داره. یادمون باشه شفاء در درونه بیرون خبری نیست از این چشمه ها جز رنج نمی جوشد......
برای اولین بار تولد را درک کنید فرصتهای ناب تکرار نمی شوند. من امشب هفت شهر آرزوهایم را گم کرده ام. اینجا ستاره ها پنهان شده اند. تا به خویش آمدم تمامم تباه شد........


 تشکر شده توسط : najva , TootFarangi , parastoo joon , nead
#15
من موندم 10 تا بیمار که احتمال ام اس توشونه چطوری پیدا میکنن؟


به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...













 تشکر شده توسط : ثریا
#16
واکسن معمولا برای پیشگیری بوده تا حالا ، ولی گویا این یکی هم پیشگیری و هم کمی جنبه درمانی داره .
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : ثریا
#17
دکتر من که گفت چیزی به عنوان واکسن ام اس وجود ندارهconfused2
براى تو
براى چشمهايت..
براى من
براى دردهايم..
براى ما
اى كاش خدا كارى بكند...
 تشکر شده توسط : ثریا
#18
(2011/12/24, 09:57 PM)ساغر_س نوشته است: دکتر من که گفت چیزی به عنوان واکسن ام اس وجود ندارهconfused2
خب اینم یه پروژه تحقیقاتی هست هنوز ادعایی نشده
gone out

follow the white rabbit
[/b]

 تشکر شده توسط : ساغر , Hasty , arezoo_azizi , mehdisalimi , hamdam , sargol
#19
[تصویر:  vaccine-capacity-india11_262.jpg]

بسیاری از عزیزان مبتلا به ام اس نگران اثربخشی و زیانهای احتمالی واکسن های رایج می باشند . در سال ۲۰۰۱، بر اساس مشاهدات و تحقیقات انجام شده تا آن زمان پیشنهاداتی در این خصوص ارائه شد. در مجموع پیشنهاد کلی صاحبنظران این بود که افراد مبتلا به ام اس نباید فقط بدلیل بیماریشان از تزریق واکسن های نجاتبخش و ضروری محروم شوند و برای هر واکسنی، لازم است طبق یشنهادات مرکز جهانی کنترل و پیشگیری از بیماریها ( CDC) رفتار نمایند.

(در کشور ما آنچه که بیش از همه مورد سوال عزیزان قرار می گیرد، استفاده از واکسنهایی است که قبل از سفر به عتبات عالیه ، همه ملزم به تزریق آنها هستند- مترجم ) اما باید توجه داشت که اثربخشی و عوارض بسیاری از واکسن ها هنوز در بیماری ام اس مطالعه نشده از جمله واکسن های "ذات الریه "،"مننژیت "،"حصبه "،" فلج اطفال" "هپاتیت A" ، و " سیاه سرفه ". لذا اظهار نظر قطعی در مورد این اثر بخشی و یا زیانهای احتمالی در مورد این واکسن ها در حال حاضر دشوار به نظر میرسد. اما بطور کلی دستور العمل های زیر از طرف سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) ارائه شده است.

۱- واکسن های " غیرفعال شده " اصولاً برای افرادی که داروهای انترفران ، گلایترامراستات میتوکسانترون، ناتالی ذوماب یا فینگولی مود مصرف می کنند، بی خطر محسوب میشوند.

۲- عزیزانی که دچار حمله شدید بیماری هستند بطوریکه قادر به انجام فعالیت های روزانه خود نیستند ،هرنوع واکسنی را باید تا ۶-۴ هفته پس از شروع حمله به تعویق اندازند.

۳-افرادی که تحت درمان با داروهای ضعیف کننده سیستم ایمنی هستند مانند میتوکسانترون، آزاتیوپرین،متوترکسات، سیکلوفسفامید، و یا کورتیکواستروئید طولانی مدت برای استفاده از واکسن های "زنده " باید با پزشک خود مشورت نمایند . چراکه در این افراد امکان ابتلاء به بیماری پس از مصرف واکسن زنده مربوطه ، بالاتر است

۴-افرادی که در سه ماه گذشته تحت درمان با ایمونو گلوبولین( IVIG )، ناتالی زوماب و یا فینگولی مود بوده اند، ممکن است سودی از واکسن ها نبرند.

۵- واکسن های با "ویروس زنده ضعیف شده " اصولاً در بیماری ام اس پیشنهاد نمیشوند

۶- واکسن انفولانزای فصلی سال ۲۰۱۱ -۲۰۱۰( حاوی H1N1)، که علیه سه نوع ویروس انفولانزای فصلی (فلو ) ایجاد ایمنی می کند ، یک واکنش "غیرفعال شده" است و برای همه افراد بالای ۶ ماه توصیه میشود . این واکسن در بیماری ام اس به حد زیادی مطالعه شده و به نظر می رسد خطری برای این عزیزان ندارد. حتی در حضور مصرف انترفران ها گلاتیرامراستات،میتوکسانترون،ناتالی زوماب،و یا فینگولی مود. با اینحال معلوم نیست این واکسن در مصرف کنندگان ناتالی زوماب یا فینگولی مود اثر مفید خود را داشته باشد.

-نوعی واکسن انفولانزا به نام" FluMist " وجود دارد که حاوی ویروس زنده است و به شکل اسپری بینی مصرف میشود . این واکسن بدلیل اینکه حاوی ویروس زنده است در مبتلایان به بیماری ام اس توصیه نمیشود.

- واکسن انفولانزای قوی (با دوز بالا )که برای افراد بالای ۶۵ سال وجود دارد، گرچه در بیماری ام اس مطالعه نشده ،اما بطور کلی توصیه نمیشود.

۷- در حال حاضر هیچ ارتباطی بین واکسن هپاتیت B و شروع بیماری ام اس وجود ندارد.

۸-در خصوص واکسن آبله : با توجه به اثرات منفی و مثبت این واکسن ،توصیه میشود ،افراد مبتلا به ام اس از این واکسن استفاده نکنند مگر آنکه مستقیماً در معرض آلودگی قرار گرفته باشند. ( مثلاً با فرد مبتلا در تماس بوده باشند – مترجم )
iranms.ir
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
 تشکر شده توسط : fireboud , سـاناز , Farzane , ساغر , مـه ســـا , sohaa , نازلی , AVID2000 , Hasty , هلما , shahrzad.s
#20


اخبار ایران و جهان اخبار علمی و آموزشی اخبار علوم پزشکی‌و بهداشتی واکسن ام.اس تولید شد
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶ ۱۶ : ۵۸ : ۰۴
Wednesday, Aug 15, 2007 - 04:58:16
نتایج موفقیت آمیز واکسن DNA ویژه درمان بیماری ام.اس دانشمندان را برای نجات جان میلیونها بیمار مستعد و مبتلا امیدوار کرده است.

به گفته محققان کانادایی که ارایه کننده این واکسن جدید هستند، این امیدواری وجود دارد که واکسن BHT ۳۰۰۹ حملاتی را که علیه سیسیتم ایمنی بدن بیماران صورت می گیرد کاهش دهد.

بررسی های اولیه بر روی ۳۰ بیمار در انستیتو نورولوژی مونترال کانادا انجام شد که با نتایج امیدوارکننده ای همراه بود.

یک متخصص انگلیسی گفت: ارایه این واکسن جدید به نظر می رسد که در ابعاد وسیعتر نیز جوابگو باشد و باید نسبت به عملکرد مثبت آن نیز امیدوار بود.

بر اساس گزارش بی.بی.سی، هیچ درمانی برای بیماری مخرب ام.اس وجود ندارد. این بیماری زمانی شکل می گیرد که سیستم دفاعی بدن حملاتی را علیه بافتی که فیبرهای عصبی را احاطه کرده صورت می دهد که نتیجه آن ضعف و کاهش بینایی در بیمار است.

این واکسن دی.ان.ایی بر روی بیمارانی آزمایش شده که به ناراحتی هایی به جز ام.اس مبتلا هستند که با نتایج خوبی نیز همراه بوده است اما ایده جدید دانشمندان این است که از آن بر روی بیماران مبتلا به ام.اس نیز استفاده شود.
خبرگزارى مهر

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : Hasty , reza_akrami_a
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان