2013/05/05, 08:05 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
نظرسنجی: به اولین همایش ام اس سنتر چه نمره ای می دهید ؟ |
|||
10 | 58 | 95.08% | |
9 | 3 | 4.92% | |
8 | 0 | 0% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 0 | 0% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 61 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
همایش ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/05, 08:05 PM
مرسی کلی
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
2013/05/05, 09:32 PM
این بعضی از مطالب روزنامه و نشریات امروز
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/05, 09:42 PM
فربود جان واقعا دستت درد نکنه
با اینکه چند روز است حسابی خسته اید ولی همچنان نشستی پای سیستم و به نوشته های دوستان ارزش می دی و گزارشهای کامل را به همه می رسانی و به دوستان دلگرمی میدی دستاتو می بوسم فربود جان خدایا بینهایت دوستت دارم
2013/05/05, 09:45 PM
ممنون سید رضا جان
راستش انقدر داغون بودم که دو روز مرخصی گرفتم و 2 تا پروژه هم رد کردم جایگزین گذاشتم که بتونم ریکاوری بشم
gone out
2013/05/05, 09:57 PM
می دانم فربود جان کار بسیار دشواری است ولی ارزش کارتان خیلی بالاست اجرتان با خدا دیگه امید و تکیه گاه دوستان هستین
و همچنین افتخار همه عزیزان فربود جان بهت افتخار می کنم فربود جان این گل تقدیمت با افتخار میشه گفت قهرمانان خسته نباشید خدایا بینهایت دوستت دارم
امروز تو اداره کلیپ گزارش دیشب در شهر رو چند بار دیدم زمان پخشش کم نبود فقط چون برنامه خودمون بود انتظارمون زیاد بود
با این حال ازهمه دوستان مجدد تشکر میکنم و بابت تصمیم گیری بی موقع و انتقاد بیجا عذر خواهی میکنم و از مدیران عزیز تشکر میکنم که با سعه صدر به انتقادام پاسخ دادن این متن رو هیچ وقت فراموش نمیکنم با خط درشت تو محل کارم روی دیوار نصب کردم بد نیست براتون بنویسم: مشکلی که ما در ارتباطاتمون داریم اینه که نصفه گوش می دهیم ، یک چهارم میفهمیم و دو برابر واکنش نشون میدیم امیدوارم که درست نوشته باشم
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/05/05, 10:18 PM
فربود به روح اعتقاد داری؟!!!
من دوباره اشکم دراومد بینظیر و استثنایی Open Your Heart, I'm Coming Home
2013/05/05, 10:24 PM
ابراهیم جان من هم معذرت میخوام اگر در جوابم تندی وجود داشت
gone out
2013/05/05, 10:38 PM
فربود عزیز
اصلا تندی حس نکردم صحبتی دوستانه بود با نگارش بسیار زیبا و منطقی از طرف تو سرور عزیزم فدای تو و معرفتت دوستت دارم خیلی زیاد
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
220 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir