ام اس سنتر جان هفت سالگیت مبارک.....
آخی چه خاطره های خوبی ازت دارم
تو همه مشکل ها بودی
تو همه فصل ها بودی...دمت گرم ...................
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
هفتمین سالگرد تاسیس ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
ام اس سنتر جان هفت سالگیت مبارک..... آخی چه خاطره های خوبی ازت دارم تو همه مشکل ها بودی تو همه فصل ها بودی...دمت گرم ................... فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2016/05/09, 07:05 PM
روزی که با ام اس سنتر آشنا شدم رو دقیقا یادمه
آخی.... یادش بخیر چقدر اتفاقی و چقدر پایدار خییییییییلی ماهی ام اس سنتر جان مرسی از مدیر محترم و همکاران زحمتکششون تولدت مباااااااااااارک به قول یه دوستی، "مرسی که هستی"
2016/05/09, 08:32 PM
جدی جدی اگه تو نبودی من الان هیچی تر از اینی بودم که هستم واقعا اگه تو نبودی من الان دانشگاهم نمیرفتمتنها دلیل اصلی من تو موفقیت کنکور یکی از اعضای تو بودبازم مرسی که هستی
باید کاری کنی، آروم بگیرم
مرسی ازت حمید
اولا چقد حس خوبی داره که ازم حساب میبری هااااا خواستم بگم اگه یه وقتایی روی اعصاب نورون های مغزت که میلین ندارن راه میرم، فقط و فقط هدفم برقراری و سرفرازیه ام اس سنتره منم یه خاطره بگم: حدود 4 سال پیش قبل از اینکه تشخیص قطعی ام اس برام بدن، تا طرفای 4-3 ماه به عنوان کاربر میهمان مطالبی که دسترسی داشتمو میخوندم. و با خودم میگفتم وای چقد اینا باحالن. اینا مگه ام اس ندارن؟ پس چرا شادن؟ بعد فک کنین عضو سایت هم نمیشدم چون هنوز تشخیص قطعی ام اس برام نداده بودن تا اینکه دیگه یک روز با وجودی که هنو نمی دونستم آیا واقعا ام اس دارم؟ اما عضو شدم و دیگه رسما به دنیای ام اس سنتر وارد شدم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2016/05/09, 11:09 PM
درود دوستان گرامی،
دنیا بکام همگی دوستان! روزگارتون شیرین تر از عسل! تن و دل همگی درست و خوش! من عین این سالخورده هایی که به عکسهای جوانیشون چسبیده اند و ولش نمی کنند؛ این عکس رو می فرستم تا شاید منو یادتون بیاد. راستش اصلا می خوام ببینم هنوزم بلدم عکس بفرستم. نه بابا بلدم بازم آرزوی روزگاری خوش برای تک تکتون دارم چه اونایی که میشناسمشون و می شناسنم، چه اونایی که نمی شناسمشون و نمی شناسنم.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت بر خویش تکیه کن برعرش
2016/05/10, 03:21 PM
تولدت مبارک MScenter جااان
من نزدیک 5 سال میشه یعنی دقیقا از موقع تشخیص ام اس با اینجا آشنام ... یکی از بهترین دستاوردها و خاطراتم هم آشنا شدن با دکتر عظیمی و جایگزینی درست ایشان با پزشک محترم قبلیم هست مرسی بخاطر راهنماییا و همدلیاتون و تشکر ویژه از ادمین و مدیر محترم بازم تولدت مبارک باآرزوی بهترین خبرها
2016/05/10, 04:10 PM
من امروز به طور تصادفی اومدم اینجا.نمیدونستم که جشن تولده و کادو نگرفتم.تولدش وتولدت مبارک.البته برا من 6ساله شد وتازه باید بره کلاس یک.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب می گذرد
2016/05/11, 10:02 AM
عاغا چرا من به هر دلیلی لب تامو روشن میکنم اول اینترنت وصل میشم و ام اس سنتر باز میکنم بعد کارمو انجام میدم خیلی خوبه که هستی
اصلا هم نمیخواستم تایپک بیاد بالا
به اندوه خود لبخند بزن...
2016/05/11, 11:34 AM
ام اس سنتر جون تولدت مبارک از ادمین ها ومدیر سایت هم تشکر ویژه دارم خیلی خوشحالم که با ام اس سنتر اشنا شدم چون وقتی حالم میگیره همین جاست که ارومم میکنه بخصوص وقتی سوالی برام پیش بیاد بازهم تولدت مبارک تقدیم به مدیر سایت
سرسبزترین بهار تقدیم تو باد لحظه سبزهزارتقدیم توباد گویندلحظه ایست روییدن عشق این لحظه هزاران بار تقدیم توباد
ساقیا امشب صدایت با صدایم سازنیست
یاکه من بسیارمستم یاکه سازت ساز نیست ساقیا امشب مخالف مینوازد تارتو یا که من مست وخرابم یا که تارت تارنیست
2016/05/11, 01:29 PM
خیلی قبل تر از اینکه عضو سایت بشم، سایتو دیده بودم. خیلی می ترسیدم که عضو بشم و مطالبی بخونم که ناراحتم کنه. وقتی تصمیم گرفتم عضو دقیقاً همزمان با آخرین دیدار ام اس سنتر بود. تصمیم گرفتم دیدارم بیام و الان با اینکه فعالیتم تو سایت کمه واقعاً خوشحالم از اینکه با اینجا و اعضاش آشنا شدم...مرسی از موسسین سایت و تولد ام اس سنتر مبارک
یه جا تسلیم عشق بودن، همه دیوونگیت میشه
کسی که فکر نمی کردی، تموم زندگیت میشه
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
هشتمین سالگرد تاسیس ام اس سنتر | hamid | 13 | 7,609 |
2017/06/09, 09:41 AM آخرین ارسال: برگ 7 |
|
تاریخچه ام اس سنتر | hamid | 48 | 35,215 |
2017/01/13, 07:40 PM آخرین ارسال: hadisss |
|
دعوت شرکت سیناژن از اعضای ام اس سنتر در کنسرت خواجه امیری | fireboud | 57 | 33,789 |
2013/06/01, 09:22 PM آخرین ارسال: kheiri.mahdi |
|
بنر نوروز ام اس سنتر | hamid | 24 | 14,718 |
2013/03/21, 07:55 PM آخرین ارسال: paeazan |
|
سومین سالروز تاسیس ام اس سنتر | hamid | 47 | 27,794 |
2012/06/18, 10:38 PM آخرین ارسال: okhtapus |
|
دومین سالروز افتتاح ام اس سنتر | hamid | 54 | 30,262 |
2012/02/02, 03:00 PM آخرین ارسال: ahmad ebrahimi |
|
يك سال پس از آغاز فعاليت ام اس سنتر | hamid | 29 | 18,612 |