2013/10/26, 09:37 AM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
نوروبيون
|
|||||||||||||||||||||||||||
(2011/03/11, 06:18 PM)nahid نوشته است: این آمپول رو منم بدون تجویز پزشک خریدم و زدم ولی چون به اندازه دوتا آمپوله ، تزریقش سخت تره ( البته چون خودم میزدم سخت بود) سلام دوستان من از اول پاییز هرسال همیشه سرمامیخوردم تا اخر زمستان هروقتم میرفتم دکتر بهم نوروبیون میداد برای همین تصمیم گرفتم یه شربتی قرصی مشابه نوروبیون پیداکنم تا به راحتی مصرف کنم و به قول معروف پیشگیری کنم اخه دکترمیگفت سیستم ایمنی بدن که ضعیف میشه بدن بلافاصله سرما میخوره منم تصمیم گرفتی یه دارویی پیدا کنم تا سیستم ایمنیم و قوی کنم خلاصه پس از کلی تحقیق شربت مولتی ویتامین سندروس روپیداکردم بایه دکتر هم مشورت کردم گفت برات خوبه اما در حد معمول شماهم حتما با دکترتون مشورت کنین مقدار مصرف این دارو رو هم بپرسین بعد اگر دوست داشتین از این شربت استفاده کنید این شربت یک عامل کمکی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن میباشد یعنی همون چیزی که ما دنبالش میگردیم .درضمن برای رشد مو وناخن هم عالیه . ناگفته نماند که شما میتونید گیاه سندروس روهم به عنوان بخور برای سرماخوردگی و عفونت های تنفسیاستفاده کنید البته این گیاه خیلی سخت پیدا میشه من خودم کلی گشتم این دارو شامل ویتامین های : A . B1. B6. B12. c . D3 . E .Biotin .folic Acid .zink .calcium .iron سلام دوستان من از اول پاییز هرسال همیشه سرمامیخوردم تا اخر زمستان هروقتم میرفتم دکتر بهم نوروبیون میداد برای همین تصمیم گرفتم یه شربتی قرصی مشابه نوروبیون پیداکنم تا به راحتی مصرف کنم و به قول معروف پیشگیری کنم اخه دکترمیگفت سیستم ایمنی بدن که ضعیف میشه بدن بلافاصله سرما میخوره منم تصمیم گرفتی یه دارویی پیدا کنم تا سیستم ایمنیم و قوی کنم خلاصه پس از کلی تحقیق شربت مولتی ویتامین سندروس روپیداکردم بایه دکتر هم مشورت کردم گفت برات خوبه اما در حد معمول شماهم حتما با دکترتون مشورت کنین مقدار مصرف این دارو رو هم بپرسین بعد اگر دوست داشتین از این شربت استفاده کنید این شربت یک عامل کمکی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن میباشد یعنی همون چیزی که ما دنبالش میگردیم .درضمن برای رشد مو وناخن هم عالیه . ناگفته نماند که شما میتونید گیاه سندروس روهم به عنوان بخور برای سرماخوردگی و عفونت های تنفسیاستفاده کنید البته این گیاه خیلی سخت پیدا میشه من خودم کلی گشتم این دارو شامل ویتامین های : A . B1. B6. B12. c . D3 . E .Biotin .folic Acid .zink .calcium .iron (2012/09/22, 03:32 PM)ehsan 10054 نوشته است: دارم الان يه روز درميان از اين آمپول استفاده ميكنم
خدا گوید :تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم بدان ! اغوش من باز است شروع کن ! یک قدم با تو تمام گام های مانده اش با من...
2013/11/06, 11:32 AM
(2013/11/06, 01:51 AM)enigma نوشته است: سلام دوستم دوست عزیز سلام با سرچ درباره شربت مولتی ویتامین سندروس دیدم که سال 86 وزارت بهداشت این داو رو فاقد مجوز و غیر قابل مصرف اعلام کرده. راستی شما در ارسال پاسخ همراه با نقل قول اشتباه داشتید و برای همین پاسخ شما نمایش داده نشده. منم با زدن گزینه پاسخ تونستم ارسالتون رو ببینم. لطفا ارسال رو درست کنید.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
(2013/11/06, 11:32 AM)nahid نوشته است:(2013/11/06, 01:51 AM)enigma نوشته است: سلام دوستم من هم در مورد این دارو تحقیق کردم و هم دکتر معالجم بهم معرفی کرده چطور ممکنه (2013/11/06, 12:21 PM)enigma نوشته است:(2013/11/06, 11:32 AM)nahid نوشته است:(2013/11/06, 01:51 AM)enigma نوشته است: سلام دوستم در ضمن این دارو یکی از داروهای مورد استفاده کودکان یعنی این همه دکتر نرفتن تحقیق کنن بعد دارو رو تجویز کنن .... من که خیلی وقته از این دارو استفاده میکنم زیر نظر پزشک تا الان هم مشکلی نداشتم شکر خدا
خدا گوید :تو ای زیباتر از خورشید زیبایم
تو ای والاترین مهمان دنیایم بدان ! اغوش من باز است شروع کن ! یک قدم با تو تمام گام های مانده اش با من...
خبر مربوط به فروردین 86 هست یعنی شش و نیم سال پیش
سال 86 مجوز نداشته ، حتما تا الان داره دیگه . من خبرش رو توی سلامت نیوز خوندم : 9 كالاي آرايشي و بهداشتي غيرقابل مصرف اعلام شد بیشتر: سلامت نیوز (تندرستی): سلامت:9 كالاي آرايشي و بهداشتي غيرقابل مصرف اعلام شد::. اگه دکتر داده پس مسلما خوبه. البته بعضی از محصولات رو به دلایل دیگه ای غیر قابل مصرف اعلام میکنن که مربوط به بهداشت و سلامت نیست و به مقررات و .... ربط داره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2014/01/21, 10:15 PM
دوستان آیا از مصرف این آمپوا راضی هستید؟
آخه من تازه میخوام شروع کنم این آمپول رو فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2014/01/22, 12:42 AM
(2014/01/21, 10:15 PM)شهرزاد نوشته است: دوستان آیا از مصرف این آمپوا راضی هستید؟ من هم هفتگی میزنم. فقط درد تزریقش زیاده
آجر میچینم روی هم...
دور تا دورٍ بودنم... آنقدر که دیواری شود... تا هیچ احساسی... نتواند سرک بکشد... و سر به سرم بگذارد!
درده آمپول که مهم نیست بابا ما استقامتمون زیاده زشته جلو بچه محلا بگیم آمپول درد داشت
نه ولی جدا از شوخی رو روحیه ات هم اثر گذاشته و اینکه الان چند وقته داری مصرف میکنی چون بمن گفت تو یک دوره یعنی 1 ماه که 4 بار تزریق میشه جواب میده که به طرف میسازه و فرد باهاش راحته یا نه فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2014/01/22, 01:12 AM
من اوایل بیماریم خستگی شدید داشتم که اول آزمایش خون دادم و ویتامین هام پایین بودن
ابتدا 10 تا آمپول B12 برام تجویز شد که طبق دستورالعملی که دکترم بهم داد مصرفشون کردم بعدش یه دکتر دیگه م چهار تا نوروبیون بهم داد که هفته ای یه دونه زدم کلا به غیر از این آمپولا از مکمل ها یعنی همون قرصای ویتامنای مختلف با توجه به نتیجه آزمایشاتم برام تجویز شد که همه در کنار هم باعث کاهش خستگیم شدن مثلا الان باز خستگیهام برگشته و بهم آمپول ب کمپلکس دادن جدیدا" کلا زیر نظر پزشک و طبق نظر ایشون تجویز بشه. من که از نوروبیون راضی بودم. نوروبیون فکر کنم ترکیبی از ویتامینای گروه ب، یعنی ب 1 و ب6 و ب12 باشه حالا دیگه بسته به شرایط و وضعیت جسمانی فرد هم داره که روی اون فرد چطور جواب بده
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2014/01/22, 01:19 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/22, 01:20 AM، توسط mahdiye1989.)
سلام حدیث جان,من نوروبیون مصرف نکردم ولی دکترم برای خستگیام بهم ال کارنی تین داده که من خیلی راضیم 2 تا صبح میخورم ,2تا ظهر
خدایا شکرت....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
27 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir