2012/12/23, 12:24 PM
این دارو برای افسردگیهای خیلی حاد هست که در کسانی که مبتلا به بیماریهای سیستم اعصاب مرکزی هستن استفاده میشه
فقط MS و ALS
برای موردهای خفیف اصلاً نیازی به داروهای قوی نیست ...میتونن از گروه ssr استفاده کنن ...همون سرترالین..اسنترا...فلوکستین و سیتالوپرام...
همون جور که پریسا خانم فرمودن
درمان ونلافاکسین هم بسیار عالی هست...خیلی موثره...تو درمانهای روان پزشکی خیلی قبولش دارن...
اثرش رو به چشم رو خودم وتعداد بسیار زیادی از بیمارها دیدم
خدا رو شکر بین دوستانم اصلاً موردی رو ندیدم که به این درمانهای شدید نیاز داشته باشن
دوستای گلم هیچ وقت از دازوهای بنزودیازپین استفده نکنین..ارام بخشها خواب آورها ..مثل آلپرازولام و یا زولپیدم...
باعث ضعف در حافظه میشه و روند ایجاد اختلال شناختی رو اگر بخواد به وجود بیاد تسریع میکنه...
کلی عارضه دیگه هم داره
در مورد آلپرازولام اینجا نوشتم
http://mscenter.ir/Thread-%D8%A2%D9%84%D...8%A7%D8%A8
تو رو خدا اینا رو بخونین...میرم ترجمه میکنم کلی نت رو میگردم میزارم که بدونین چه خبره ...
الان فقط 20 نفر نگاه کردن ...
یک دقیقه اون تاپیک داری به چی فکر میکنی وتو یه جمله بخدا یه چیزی بگو وهرچی میخواد دلت بگو رو ول کنین بیاین در مورد بیماریتون و داروهاش و عوارضش بخونین ...
چرا این جوری میکنین؟بقرعان اگر ام اس گرفتم همین شماها باید خرج دارومو بدین
اصلاً گریم گرفت
فقط MS و ALS
برای موردهای خفیف اصلاً نیازی به داروهای قوی نیست ...میتونن از گروه ssr استفاده کنن ...همون سرترالین..اسنترا...فلوکستین و سیتالوپرام...
همون جور که پریسا خانم فرمودن
درمان ونلافاکسین هم بسیار عالی هست...خیلی موثره...تو درمانهای روان پزشکی خیلی قبولش دارن...
اثرش رو به چشم رو خودم وتعداد بسیار زیادی از بیمارها دیدم
خدا رو شکر بین دوستانم اصلاً موردی رو ندیدم که به این درمانهای شدید نیاز داشته باشن
دوستای گلم هیچ وقت از دازوهای بنزودیازپین استفده نکنین..ارام بخشها خواب آورها ..مثل آلپرازولام و یا زولپیدم...
باعث ضعف در حافظه میشه و روند ایجاد اختلال شناختی رو اگر بخواد به وجود بیاد تسریع میکنه...
کلی عارضه دیگه هم داره
در مورد آلپرازولام اینجا نوشتم
http://mscenter.ir/Thread-%D8%A2%D9%84%D...8%A7%D8%A8
تو رو خدا اینا رو بخونین...میرم ترجمه میکنم کلی نت رو میگردم میزارم که بدونین چه خبره ...
الان فقط 20 نفر نگاه کردن ...
یک دقیقه اون تاپیک داری به چی فکر میکنی وتو یه جمله بخدا یه چیزی بگو وهرچی میخواد دلت بگو رو ول کنین بیاین در مورد بیماریتون و داروهاش و عوارضش بخونین ...
چرا این جوری میکنین؟بقرعان اگر ام اس گرفتم همین شماها باید خرج دارومو بدین
اصلاً گریم گرفت