2010/05/29, 10:50 AM
براساس يافته هاي محقق ايراني دانشگاه هاروارد، خطر بروز بيماري «ام اس» در نوزادان مادراني كه در دوران بارداري به ميزان كافي شير مصرف كرده يا در رژيم غذايي خود از ويتامينD استفاده كرده اند، كمتر است. به گزارش ايسنا، دكتر فريبا ميرزايي، محقق دانشكده بهداشت عمومي هاروارد آمريكا پس از انجام پژوهش هايي در اين خصوص گفت: خطر ابتلابه ام اس در ميان افراد متولد شده از مادراني كه در دوران بارداري خود به صورت روزانه 4 ليوان شير مصرف كرده اند در قياس با گروهي كه به اندازه كافي از اين ماده در رژيم غذايي خود بهره مند نبوده اند در حدود 56 درصد كمتر است. خطر ابتلابه «ام اس» در ميان كودكاني كه مادرانشان در دوران بارداري به اندازه كافي ويتامين D مصرف كرده اند در قياس با گروه دوم 45 درصد كاهش مي يابد. نتايج اين تحقيق كه در آوريل سال جاري در نشست آكادمي آمريكايي عصب شناسي در تورنتو ارائه خواهد شد، مي افزايد: روز به روز بر شواهد مبتني بر تاثير ويتامين D بر كاهش خطر ابتلابه ام اس افزوده مي شود. مهم ترين منابع ويتامين D مواد غذايي مانند شير و ماهي و قرار گرفتن در معرض نور خورشيد را شامل مي شود.
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .