2015/09/01, 03:01 PM
دوستان عزيز توجه كنند كه فقط تا پايان امشب مهلت براى ثبت نام هست. پس دوستانى كه تمايل دارن و ميتونن، برنامشون رو سريعتر جور كنن و ثبت نام كنن. به اميد ديدار همتون
نارنجی پوشان 5 : پنجاه و نهمین فراخوان گردشگری گروه کوهنوردی ام اس سنتر
|
|||||||||||||||||||||||||||
2015/09/01, 03:01 PM
دوستان عزيز توجه كنند كه فقط تا پايان امشب مهلت براى ثبت نام هست. پس دوستانى كه تمايل دارن و ميتونن، برنامشون رو سريعتر جور كنن و ثبت نام كنن. به اميد ديدار همتون
2015/09/01, 09:46 PM
نارنجی پوشی جا نمونه کمتر از یک ساعت و نیم دیگه
2015/09/03, 05:28 PM
مهلت ثبت نام:
تا پایان سه شنبه شب 10 شهریور ماه هزینه برنامه : 5000 تومان که باید از طریق درگاه آنلاین ام اس هایکینگ واریز بشه. سلام من همین الان یه نفر دیگه رو ثبت نام کردم ببخشید دیر شد
عاقا دستتون درد نکنه .خوش گذشت.
دوستانی که اومده بودن زحمت کشیدن.
سرگذشت من
سر گذشتی بود که اشتباها بر من گذشت.
2015/09/05, 10:13 PM
با تاخير اومدم. ببخشيد.
مرسى از همه دوستانى كه اومده بودن. خيلى روز خوبى بود كنار هم. جاى همه دوستانى كه نبودن خالى بود. اميدوارم به دوستانى كه اومدن خوش گذشته باشه
2015/09/06, 07:50 AM
خیلی خوب بود وخوش گذشت
دست حمید و دوستان برگزارکننده درد نکنه کاش حداقل هر سه ماه یکبار از این برنامه های یکروزه داشته باشیم
2015/09/07, 12:57 PM
منم اومدم
سلام ببخشید خیلی دیر پست میدم خیلی روز خوبی بود و کلی خوش گذشت جای کسانی که نیومدن اصلا خالی نبود اونایی که اومده بودم خیلی خیلی باحال بودن تیم وسطی ما که همیشه برنده بود و تیم حریف اصلا عددی نبود تیم والیبال ما هم که همیشه برنده بود و تیم رو به رویی همش توپ رو مینداخت زمین پیاده روی و دویدن هم جای خودش رو داد به تخته و پانتومیم .
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |