خط من هم تعریفی نداره. یعنی قبل از ms همین طوریش بد بود حالا هم که دیگه خیلی بده. در این حد که بعضی وقت ها خودم هم نمی تونم بخونم چی نوشتم
آخرین دانه کبریتم را می کشم در این باد
هرچه بادا باد!
هرچه بادا باد!
ناتوانی در نوشتن
|
||||||||||||||||||||||||
خط من هم تعریفی نداره. یعنی قبل از ms همین طوریش بد بود حالا هم که دیگه خیلی بده. در این حد که بعضی وقت ها خودم هم نمی تونم بخونم چی نوشتم
آخرین دانه کبریتم را می کشم در این باد
هرچه بادا باد!
2014/03/10, 10:19 AM
من بعد از اولین حمله نمی تونستم بنویسم دستم سنگین شده بود و فکر میکردم سکته هم کردم ولی با گذشت زمان خوب شدم
سرنوشت را کی توان از سر نوشت......
(2014/03/10, 12:10 AM)سمیرا نوشته است:(2014/03/09, 09:13 PM)بهرنگ نوشته است:سلام، مرسی از راهنمائیتون. پس شمام بعد تزریقش این حسو دارین؟(2014/03/09, 04:58 PM)سمیرا نوشته است: من پارسال تو اولین حمله که اصلیش گزگز پاهام بود و از طرفی هم موقع امتحانا بود و منم کارم کلا حلیاتی بود که حس میکردم جون ندارم برا نوشتناما خداروشکر خوب شد.هنوزم یه وقتا که استرس داشته باشم یا ناراحت باشم حس میکنم دستام کمی ضعیف میشه، حسش باشه میرم یه نوروبیان میزنم، نمیدونم تلقینه یا واقعا اثر داره اما هرچی هست خوبه. نوروبیان یخ کردن پاهامو هم خوب میکنه اما تنبلی میکنم و نمیزنم من بعد از تزریق همیشه احساس افزایش توان بدنیم رو دارم .خستگی و رخوتم از بین می ره. (2014/03/10, 12:18 AM)Amir نوشته است: خط من هم تعریفی نداره. یعنی قبل از ms همین طوریش بد بود حالا هم که دیگه خیلی بده. در این حد که بعضی وقت ها خودم هم نمی تونم بخونم چی نوشتم من هم همین طور.مثل تو خیلی وقتها خط خودم رو هم نمی تونم بخونم. از جمعبندی مطالب نوشته شده در این بخش به این نتیجه می رسیم که ام اس بیماری آدمهای بد خط است.یا به عبارت دیگه افراد بد خط در معرض ابتلا به ام اس قرار دارن. در نتیجه به نظر می رسه که اگه کلاس خوشنویسی می رفتیم این طور نمیشدیم.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب می گذرد
2014/03/10, 11:26 AM
(2014/03/10, 10:59 AM)بهرنگ نوشته است:(2014/03/10, 12:10 AM)سمیرا نوشته است:(2014/03/09, 09:13 PM)بهرنگ نوشته است:سلام، مرسی از راهنمائیتون. پس شمام بعد تزریقش این حسو دارین؟(2014/03/09, 04:58 PM)سمیرا نوشته است: من پارسال تو اولین حمله که اصلیش گزگز پاهام بود و از طرفی هم موقع امتحانا بود و منم کارم کلا حلیاتی بود که حس میکردم جون ندارم برا نوشتناما خداروشکر خوب شد.هنوزم یه وقتا که استرس داشته باشم یا ناراحت باشم حس میکنم دستام کمی ضعیف میشه، حسش باشه میرم یه نوروبیان میزنم، نمیدونم تلقینه یا واقعا اثر داره اما هرچی هست خوبه. نوروبیان یخ کردن پاهامو هم خوب میکنه اما تنبلی میکنم و نمیزنم نه بابا من و خیلی از بچه های دیگه خوش خطیماتفاقا من بچگی کلاس خطم میرفتم چطوری به این جمع بندی نائل شدین الله اعلم
خدای درهای باز، خدای درهای بسته، ما را از این آستانه بگذران.
2014/03/10, 06:38 PM
(2014/03/10, 10:59 AM)بهرنگ نوشته است: از جمعبندی مطالب نوشته شده در این بخش به این نتیجه می رسیم که ام اس بیماری آدمهای بد خط است.یا به عبارت دیگه افراد بد خط در معرض ابتلا به ام اس قرار دارن. در نتیجه به نظر می رسه که اگه کلاس خوشنویسی می رفتیم این طور نمیشدیم. من خطاط بودم!!! البته الآن هم خطم بد نیست ولی چون 4 ماه نمی نوشتم یادم رفته
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
2014/03/12, 07:06 PM
خداروشکر پلاکام مربوط به دست راستم که مینویسم نمیشه نه اصلا خیلی نه
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
2015/06/05, 06:13 PM
(2011/08/10, 05:14 PM)shokolat نوشته است: مرسی از راهنماییتون امااااااااااااسلام..من از سال 80-79 دقیقا همین مشکل شما رو دارم خودکار نمیتونم دست بگیرم و با بدبختی مینویسم هر جوری بود دیپلم گرفتم و استخدام ارتش شدم حالا حتی برگ مرخصیم رو هم دوستام برام پر میکنن خیلی خیلی اذیت میکشم پیش خیلی دکترا رفتم ک همگی دکترای برجسته ی مغز و اعصاب بودن و همشون میگن به این مشکل میگن:wrighters cramp (رایترز کرمپ) که هیچ درمونی نداره و باید باهاش بسازی..چندین سال متوسل شدم به دست چپ اما اونم یه مدت بود و دیگه نتونستم..دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کرد..دیگه حال و حوصله ای هم برای دعا کردن ندارم آخه الان چند ساله که ...
2015/06/05, 06:32 PM
منم اوایل بیماری نمیتونستم بنویسم اما الان مثل قبل مینویسم فقدامضاهام ناهماهنگه دبعدازیکم نوشتن دستم خسته میشه دانشگاه جزوه نویسه کلاس بودم
2015/06/24, 12:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/06/24, 01:02 PM، توسط glassheart.)
من تاحالا چند حمله روی دست راستم داشتم,همیشه گزگز روی دست راستم دارم
از جمعبندی که بهرنگ کرده میتونیم نتیجه بگیریم که تمام دکترها مستعد ام اس هستند
باید کاری کنی، آروم بگیرم
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مشکل نوشتن و حرف زدن | farda20032020 | 3 | 3,309 |
2015/05/29, 08:29 PM آخرین ارسال: nahid |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |