بگین تا بریم سراغ روز...
T a n T a n
هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهد
نظرسنجی: سفر مشهد چند روز ( ماندن در مشهد + رفت و برگشت ) و در چه روز هايي از هفته باشد ؟ |
|||
3 روز - اوايل هفته | 3 | 20.00% | |
3 روز - اواخر هفته | 4 | 26.67% | |
4 روز - اوايل هفته | 0 | 0% | |
4 روز - اواخر هفته | 4 | 26.67% | |
5 روز - اوايل هفته | 1 | 6.67% | |
5 روز - اواخر هفته | 3 | 20.00% | |
در کل | 15 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
می ریم مشهد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
بگین تا بریم سراغ روز...
T a n T a n
جواب دادم
100 % میگن آخر بهمن � بدو برو برا روز � تازه انیشتین هم میگه تو تاریخ هست ! سندش موجوده ایناها : درخت را به نام برگ
بهار را به نام گل ستاره را به نام نور کوه را به نام سنگ دل شکفته مرا به نام عشق عشق را به نام درد و مرا به نام کوچکم صدا بزن
2010/01/09, 12:06 PM
فقط بيزحمت نيمه دوم باشه . آخه من تا 15 ام بايد پروژه تحويل بدم�
آنارام باشید
2010/01/09, 12:10 PM
(2010/01/09, 12:06 PM)anaram نوشته است: فقط بيزحمت نيمه دوم باشه . آخه من تا 15 ام بايد پروژه تحويل بدم�آنی جان آخر بهمن یعنی از 20 تا 30 ! مسلما 20 از 15 بعد تره� دقت کن آنی جان درخت را به نام برگ
بهار را به نام گل ستاره را به نام نور کوه را به نام سنگ دل شکفته مرا به نام عشق عشق را به نام درد و مرا به نام کوچکم صدا بزن
2010/01/09, 01:49 PM
سلمان جان
بهتره قبل از اینکه بپرسی چند نفر میان بگی که چطوری میریم؟ با چی میریم ؟ چند روز میریم؟ از کجا میریم ؟ هزینش قطار یا هواپیما یا اتوبوس چقدر میشه ؟ هزینه هتل (اگه قرار باشه شب و اقامت داشته باشیم) چقدر� میشه ؟ و ............................... اینجوری شاید خیلیا یه کمی بهتر فکر کنن آنی و رضا مایه دارن معلومه همون اول هستن چون مهم نیست کجا و چند روز و با چی فکر من و بکن که باید پولام و جمع کنم ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2010/01/09, 02:03 PM
سینا جان بذار ببینیم چند نفریم کیا میان...؟؟
احتمالا با قطار خواهیم رفت از تهران حرکت میکنیم... تعداد معلوم بشه باید بلیط رزرو کنیم... به حدود 3-4 روز فکر کنین شایدم خوش گذشت بیشتر موندیم.. جاشم هتل پارک هست ولی از شوخی گذشته میریم مسافرخانه هتل بی جا نمیمونیم...اونورم بچه ها هستن کمک میکنن.. هزینه دیگه این چیزا را در نظر بگیرین تا بعد کامل میگم..
T a n T a n
2010/01/09, 03:51 PM
[quot='سینا' pid='lin='1263032348''']
سلمان جان بهتره قبل از اینکه بپرسی چند نفر میان بگی که چطوری میریم؟ با چی میریم ؟ چند روز میریم؟ از کجا میریم ؟ هزینش قطار یا هواپیما یا اتوبوس چقدر میشه ؟ هزینه هتل (اگه قرار باشه شب و اقامت داشته باشیم) چقدر �میشه ؟ و ............................... اینجوری شاید خیلیا یه کمی بهتر فکر کنن آنی و رضا مایه دارن معلومه همون اول هستن چون مهم نیست کجا و چند روز و با چی فکر من و بکن که باید پولام و جمع کنم [/quote] (2010/01/09, 02:03 PM)salman121 نوشته است: سینا جان بذار ببینیم چند نفریم کیا میان...؟؟جدي چيزايي كه سينا گفت رو مشخص كن من مامان بابام دختره عزيز نازه چندين ميليون دلاريشونو هويجوري الكي نميفرستن كه � اگه بابايه منه . تا يكي يكي بيوگرافيه تك تكه همسفرا رو درنياره و با هركدوم از مسئولين 20 با به مدته بالايه 120 دقيقه صحبت نكنه و جد و آبادشونو در نياره و ضمانت نامه شفاهي ( كه ضبط ميشه البته ) نگيره و 4 يا 5 دور سايت رو زير و رو نكنه و خيالش از بابته مكان و جغرافيايه مكان و محل اقامت راحت نشه و مطمئن نشه با چه وسيله اي ميخوايم بريم و تا چه حد امنيت داره و ... كه منو نميفرسته �
آنارام باشید
2010/01/09, 03:59 PM
(2010/01/09, 03:51 PM)anaram نوشته است: جدي چيزايي كه سينا گفت رو مشخص كنبله بابای منم ! تازه باید یه لیست کامل از همه افرادی رو هم که قرار ببینیم بهمون بگید ! درخت را به نام برگ
2010/01/09, 04:03 PM
بهمن كه نميشه آخه ميشه يعني ؟ � نميدونم والا !!!
من كه ميگم اوايل ارديبهشت يا نهايت اواخر فروردين �( جفتش يكي شد كه � ) با قطارم بايد بريم حتما چون هم هزينش كمه هم ميتونيم قطارو بزاريم رو سرمون � سينا يه چيزي ميگيا مگه ميشه 1 روزه رفت مشهد ؟ � شبم ميتونيم هتل اپارتمان بمونيم اصلا اين چيزاش با فرشته شماها چي كار داريد � ( يه جوري ميگم انگار خودم ميخوام همه كارارو بكنم � ) روزشم 2-3 روز خوبه بيشتر باشه من يكي كه نميتونم بيام قيمت بليطم فكر كنم حدود 18 باشه كه رفت و برگشت ميشه 36 ميگم بريم انجمن درخواست بودجه بكنيم � بگيم ميخوايم واسه سفر علمي بريم منشا ام اس رو تو مشهد پيدا كرديم �
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2010/01/09, 04:06 PM
منشا ام اس تو کرجه نه مشهد
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص | hamid | 491 | 120,321 |
2015/08/20, 11:29 AM آخرین ارسال: یه غریبه |
|
تغییر تاریخ . اطلاعیه سفر ام اس سنتر به مشهد | hamid | 29 | 10,718 |
2014/10/01, 04:47 PM آخرین ارسال: hamid |
|
سفر مشهد | مدیر تدارکات | 1,102 | 233,763 |
2011/11/21, 12:33 AM آخرین ارسال: baran1390 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |