موضوعها: 42
تشکر های اهدا شده: 101
تشکر های دریافت شده :437 بار در 74 پست
سال تشخيص بيماري : 2009
دكتر معالج : Grette
داروي مورد استفاده :
مادر من ام اس داشته و در مرحله پیشرفته آن قرار دارد. یعنی راه نمی تواند برود حتی خودش را روی زمین هم نمی تواند بکشد . قبلا می توانست مثلا یک سال پیش ، خودش را روی لگن بکشد ولی الان حتما یک نفر باید به ایشان کمک کند تا از زمین بلند کند. و جدیدا نیز به سختی می تواند صحبت کند. می خواستم تجربه اخیر خودمان را برای شما هم تعریف کنم تا شاید کمکی برای دیگر همدردان بوده باشد .
چند روز پیش به مدت 5 روز رفته بودیم مشهد .
همانطور که می دانید آنجا منطقه ای با آب و هوای خشک بوده و در این چند روز اخیر نیز خنکتر بود . در طول این مدت مادرم میتوانست به حالت نشسته خودش را از این اتاق به آن اتاق بکشد و یا روی لگن حرکت کرده و مقداری طی طریق نماید در عین حال صحبت کردنش نیز بسیار خوب شده بود. علت این امر را نمی دانم و احتمال میدهم از خنکی و خشکی هوا بوده باشد . آیا بنظر شما این بهبودی نسبی دلیل دیگری نیز میتواند داشته باشد ؟
با احترام : ع.اکبر.ش.بابلی - استان مازندران - بابل
www.ms-links.org
موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 1176
تشکر های دریافت شده :707 بار در 405 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
movafegham
rast migi
man baku ke boodam hamash halam bad mishod zooz zood
chon unja khaili martoobe kanar daryast dige
vali ali alan 2mahe omadam iran-shiraz ke khoshke rooz be rooz daram behtar misham
پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 167
تشکر های دریافت شده :2748 بار در 1040 پست
سال تشخيص بيماري : ماه رمضان 1386
دكتر معالج : .....
داروي مورد استفاده :
راست میگی مثلا من تو خوزستانم از گرمی هوا توی تابستون نمیشه رفت بیرون یا وقتی میری باید همش غر بزنی بدتر از همه اینه که کسی از بیماریت خبری نداره و باید اونا رو توجیه کنی که چرا اینقدر گرمایی هستی
خلاصه که بله گرما برای ماها مضر هست و خنکی هوا خیلی حتمیست برای بهبود نسبی در رفتار و حرکات
همونطور که گرمی هوا باعث میشه خیلی از دوستان عود داشته باشن همون اندازه هم خوبی هوا توی تغییر حرکات و رفتارشون تاثیر داره اونم مشهد در جوار امام رضا و هوای خوبش .
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
این تجربه خیلی خوبی بود، یعنی محیط زندگی هر چه گرمتر و مرطوبتر باشه احتمال عود علایم بیشتره؟
لطفاً اگر کسی باز هم از این دست تجارب داره مطرح کنه تا دیگران بتونند از آنها استفاده کنند.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
خب منم توی هوای گرم حالم بده و به طور غیر طبیعی گرمایی هستم.
یادمه قدیما هر دفعه که سونا و جکوزی می رفتم بدون استثنا حالم بد میشد
اما یکی از ابهامات برای خودم اینه که چرا 3 تا از 4تا حمله من در زمستون اتفاق افتاده
موضوعها: 43
تشکر های اهدا شده: 2199
تشکر های دریافت شده :2712 بار در 492 پست
سال تشخيص بيماري : 73
دكتر معالج : ملکیان
داروي مورد استفاده :
2010/10/06, 01:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/10/06, 02:15 PM، توسط شفا یافته.)
موافقم
رطوبت و گرما شرایط خیلی بدی هستند
یک دلیل دیگه این بهبودی نسبی هم میتونه خود مسافرت باشه. در مسافرت روحیه آدم خیلی عوض میشه. من با اینکه در سفرها خیلی خسته میشدم اما حتی در سفر به کیش و شمال هم شرایط بهتری پیدا میکردم.
من هم ام اس داشتم.
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 1484
تشکر های دریافت شده :851 بار در 240 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
اي ول مريم خانم با اينكه خسته ميشدي ولي حسابي ماركوپلو بودي ها،من كه عمرا با اين وضع جايي برم
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :53 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : LOTFY
داروي مورد استفاده :
SALAM BASTEGY BE SHARAYETE BADAN,, DASTANY KE GOFTN DOSTAN, FARGH MIKONE MASALAN DOSTAN MAN, TO GARMA BAD AZ TAZRIGH HALAM KHAILY BEHTARE TA SARMA VA GARMA BARAYE SHARAYETE BADANE MAN TA DARAJEYE 40C SAZAGARTARE AMA ZAMANY KE BESHE 45C DASTO PAHAM BE SHEDAT MISOZE VA HATMAN BAYAD CHAND DORE KORTON BEZANAM.