امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهارت های زندگي با ام.اس - مراقبت از خود
#9
زندگی کردن با ms را که ارزش های شما اساساً تغییر می دهد یاد بگیرید . من برای امروز زندگی می کنم و به فردا کاری ندارم . هر کاری را وقتی می توانم انجام می دهم و از فرصتها استفاده می کنم. من روی مسائلی که می توانم انجام دهم تمرکز می کنم نه چیزهایی که نمی توانم .


Ms پایان دنیایی است که به آن عادت دارید و شروع یک دنیای جدید است.
همراه با ms بهترین زندگی را برای خود بوجود آورید.
ابتلابه ms به معنای زندگی دریک وضعیت نامعین و سازش با تغییرات می باشد.اما شما می توانید هنوز بهترین زندگی را برای خود بسازید.شما می توانید از ارتباطهای خود با دیگران ،کار ، داشتن فرزند و هر کاری که انجام می دهید لذت ببرید.شما می توانید با یک نگرش مثبت زندگی کنیدو مهم نیست که ms چه تأثیری روی شما می گذارد . بدون بدبینی واقع بین باشید . ممکن است مجبور باشید تصمیم بگیرید که چطور زندگی تان را در حال و آینده اداره کنید و یا نوع کار ، نیاز به ارتباط با دیگران و چگونگی مصرف وقت ، انرژی و پول خود را انتخاب کنید و یا شاید مجبور باشید نسبت به نگرش خود در مورد عدم توانایی انسانها مجدداً فکر کنید . و اینکه چه چیزی طبیعی است مجدداً مورد بررسی قرار دهید.

عکس العمل نسبت به ms :
وقتی به شما می گویند که مبتلا به ms هستید احساس شوک ، ترس و غصه یک امر طبیعی است . شوک بعلت ابتلا به یک بیماری غیر قابل درمان ، ترس از امکان اتفاق هایی که برای شما خواهد افتاد ، غصه بعلت از دست دادن بعضی از توانایی های بدنی ، عصبانیت به علت عدم وجود درمان ایجاد می شود . خانواده و فامیل نیز ممکن است این احساسات را تجربه کنند. انکار کردن یک امر رایج و همچنین یک مکانیسم عادی قابل فهم می باشد بویژه اگر علائم شما خفیف هستند یا در مرحله فروکش علائم هستید.
این واکنش ها می تواند به سمت افسردگی ، غم بهمراه اختلال در الگوی خواب ، اشتها ، احساس یأس و بیچارگی و از دست دادن اعتماد به نفس ، تغییر در تصویر از خود ، نقشه های زندگی و اهداف و ترس از رانده شدن از طرف دیگران و استرس ، حرکت کنند.
نه تنها شخصی که جدیداً بیماری ms در مورد آن تشخیص داده شده بلکه شما نیز ممکن است نیاز به یک مشاور یا روان درمان داشته باشید و یا ممکن است نیاز به صحبت کردن با افراد دیگری که مبتلا به این بیماری هستند داشته باشید . اما مطمئن باشید که تمام احساسات سیاه عبور خواهد کرد و در انتهای این تونل نور روشنایی و امید وجود دارد.

دستیابی به چیزهای مثبت :
روش فکر کردن خود را تغییر بدهید. بیماری ms را در خودتان بپذیرید و روابطی نزدیک با مردم داشته باشید . احتمالاً اینها مهمترین روشهای بدست آوردن یک زندگی خوب می باشد.
بدون این اجزا ، خطر ایجاد عصبانیت ، افسردگی ، رنجیدگی و درون فکنی شما را تهدید می کند.

با ms تا انتها بیائید :
پذیرفتن ms مبارزه ای است که به مقدار زیاد تمام مراحل رشد شخص را درگیر می کند .
اولین چیز پذیرفتن این امر می باشد که شما مبتلا به ms هستید و اگر علائم بیماری قابل رویت می باشد قدم بعدی گفتن به سایر مردم است .
قدم بعدی تغییر در شیوه زندگی و محیط زندگی شما است تا یک زندگی راحتتری را برای خود ایجاد کنید.

احساس خوبی درباره خودتان داشته باشید:
احترام به خود به معنای ارزش قائل شدن برای خود است و باور کردن اینکه شما لیاقت خوشحال شدن را دارید ، مهم نیست که وضعیت جسمی شما چگونه است .
یک حس واضح نسبت به آنچه هستید دارید. یک حس واقع بینی از توانایی هایتان و یک خوش بینی نسبت به دورنمای زندگی اتان ، شما نیاز به احترام به خویشتن دارید تا از نظر روانی سالم شوید. بدون این امر نمی توانید همه آنچه که از زندگی می خواهید بدست آورید .
این عوامل درپذیرفتن ms وایجاد یک زندگی خوب به شما کمک می کندوشامل موارد ذیل است :
- زندگی در حال بهتر از نگرانی در مورد آینده است .
- بیشترین وسیله پیشرفت و بهترین زندگی را در هر روز برای خود ایجاد کنید و از هر لحظه خود لذت ببرید .
- راه رسیدن به بهترین آرامش فکری را پیدا کنید . مراقبه و یوگا می تواند به شما کمک کند.
- به زندگی با ms بصورت یک شروع جدید نگاه کنید .



موارد بهبود اعتماد به نفس :

- برای خود ارزش قائل شوید.
- خود را به خوبی درمان کنید.
- از خود عیبجویی نکنید .
- از دوستان قدردانی کنید.
- روابط خود را براساس آگاهی و رفاقت بنا کنید .
- یک احساس تعلق خاطر نسبت به دوستان و خانواده در خود ایجاد کنید .
- چیزی را که به زندگی شما معنی می دهد پیدا کنید و آن را به راه صحیح هدایت کنید .
- اهدافی برای خود بوجود آورید و قدمهای کوچکی را برای رسیدن به آنها بردارید.
- برای چیزهایی که می خواهیدانجام دهید و افرادی که می خواهیدآنها را ببینید برنامه ریزی کنید.
- همیشه چیزی را که بدنبال آن، بخواهید بگردید داشته باشید.
- از خودتان و دیگران تعریف کنید.
- کارهایی را که می توانید به آخر برسانید را شروع کنید.
- در ارتباط با موفقیت های خود فکر کنید نه شکستهایتان .
- کارهایی که بشدت مورد توجه دیگران است انجام بدهید.
- زمانی را برای مراقبت از خود اختصاص بدهید .
- به جنبه های مثبت ونشاط برانگیز زندگی توجه کنید.

اصل موضوع :

Ms می تواند روابط شما را با خودتان ، خانواده تان ، دوستانتان و همسرتان تغییر بدهد و یا روی انتخاب همسر شما نیز تأثیر بگذارد ترس از ms اوضاع را بدتر می کند و گاهی اوقات می تواند صدمه بیشتری را به شما بزند. مردمی که درکنار شما هستند امکان دارد نتوانند خودشان را با این اوضاع وفق بدهند و امکان دارد خودشان را از شما دور کنند و یا شما را ترک کنند . مثال های زیادی در مورد مردم مبتلا به ms وجود دارد که وقتی یک ارتباط به انتها می رسد یک مورد بهتر جای آن را می گیرد.

ما همه به روابط روحی و عاطفی نیاز داریم . احساس دوست داشته شدن و دوست داشتن هیچ ارتباطی به توانایی های جسمی و یا عدم توانایی جسمی ندارد . توجه به این حس درونی خود که شما با ارزش هستید یک امر حیاتی است . Ms ممکن است دید شما را به آنچه قبلاً در همسر خود جستجو می کردید تغییر دهد .ارزش های کیفی جای ارزش های کمی را می گیرد. Ms می تواند وابستگی های میان زن و شوهر را که براساس عشق ، صمیمیت ، ارتباط و توجه استوار است عمیق تر کند . با اینحال هر مشکل جنسی می تواند مورد بحث قرار بگیرد. واضح تر اینکه بدون این عوامل و روابط امکان تنازع بقا وجود ندارد . زمانی که یکی از شرکای جنسی مبتلا به ms باشد مسئله مهم درباره قوانین ، ارتباط و عدم ارتباط امکان دارد کمی تغییر کند.

داشتن فرزند:
اگر شما می خواهید بچه داشته باشید ms نباید مانع شما باشد. Ms تأثیری روی باروری ندارد .امروزه تعداد زیادی از زنان مبتلابه ms حداقل یک بچه دارند. لذت داشتن یک بچه به خطر احتمال عود علائم بعد از تولد بچه می چربد.
علائم ms در دوران حاملگی تثبیت می شود یا حتی بهبود پیدا می کند و گاهی عود کمتر بیماری را نسبت به زمانهای دیگر در این دوران داریم . هورمون های حاملگی یک اثر سرکوب کنندگی سیستم ایمنی دارند و باعث کاهش فعالیت این بیماری می شوند.
دوران حاملگی زایمان و شیردادن این بیماران مانند مادرانی است که مبتلا به ms نمی باشند. اما در اولین 6 ماه بعد از تولد بچه بیشترین خطر وجود دارد و امکان عود بیماری 2 تا 3 برابر بیشتر از زمانهای دیگر است . اگر چه شدت عود بیماری در این زمان ممکن است سختتر از موارد دیگر باشد ولی روی عدم توانایی های طولانی مدت تأثیری ندارد.
بطورکلی مادرانی که ms دارند ناتوان تراز زنان دیگری که مبتلابه ms هستند ولی بچه دارنشده اند نمی باشند. اما کودکان می توانند سبب خستگی در این مادران شوند واگر شما مادری مبتلا به ms هستید نیاز به کمک دیگران دارید چون نباید زیاد خسته شوید.
مردان مبتلا به می توانند بچه دارشوند .اگردچار ناتوانی جنسی هستند مصرف داروهای موثر، می تواند به آنها کمک کند.

نحوه ارتباط بیمار مبتلا به ms با مردم دیگر:
اینکه ms تا چه حد روی شما تأثیر گذاشته وسبب ناتوانی در شما شده سبب می شود که گاهی اوقات شما براحتی نتوانید کارهایتان را خودتان انجام دهید واز دوستان و خانواده خود کمک بگیرید . این افراد گاهی نیاز به قدردانی پیدا می کنند . بخاطر داشته باشید که خستگی یک علامت خاموش بیماری است و تا خودتان به دیگران نگوئید ، آنها متوجه خستگی شما نمی شوند پس بدون هیچ ناراحتی وقتی خسته می شوید به دیگران اطلاع دهید .

انتخاب شما :
مردم زیادی وجود دارند که علیرغم ابتلا بهms مشاغل گوناگونی را به عهده دارند بعضی از آنها حتی دهها سال بعد از تشخیص ms کار تمام وقت خود را ادامه می دهند و بعضی دیگر کار نیمه وقت یا کار در خانه را انتخاب می کنند.
اینکه چند سال کار می کنید و یا چه مدت به کارکردن خود ادامه می دهید و چه نوع کاری را انجام می دهید بستگی به میزان تأثیر ms بر روی شما و میزان خستگی شما دارد. اگر شما دارای یک شغل سخت هستید که در روز به زمان زیادی نیاز دارد یا مجبور به مسافرت های طولانی هستید باید در مورد تغییر شغل خود یا یادگیری یک کار جدید فکر کنید .
با انجام کار احساس شخصیت ، منزلت بعلت کسب درآمد ، رضایت شخصی در شما ایجاد می شود و همچنین یک راه خوب برای ارتباط داشتن با مردم است .

دست دیگران را بگیرید:
در تعداد زیادی از بیماران مبتلا به ms یک احساس قوی جهت کمک داوطلبانه به دیگران ایجاد می شود . فرصتهای زیادی وجود دارد که استعدادهای ذاتی شکفته می شود.
بدانید شما با کمک به دیگران در حد توانایی خود به بهبود بیماریتان کمک می کنید.

مقابله کردن با استرس :
استرس می تواند علائم ms را بدتر کند بنابراین پرهیز از وضعیت های استرس آور توصیه می شود. البته از بعضی استرس ها نمی توان اجتناب کرد . به راستی بعضی از حقایق مربوط بهms ممکن است استرس آور باشدمگر اینکه شما بتوانیدآن رابپذیرید .
پیدا کردن روشی برا ی کنار آمدن با استرس یک عقیده خوبی است . امکان دارد مجبور شوید تغییراتی را درکار و روابط خود با دیگران بوجود آورید و یا تکنیک های انبساط عضلانی نظیر یوگا و مراقبه و مشاوره ، گوش کردن به موزیک ،ورزش کردن ، بکارگیری سرگرمی جدید و یا ابراز علاقه به دیگران می تواند به شما کمک کند.

به چیزهایی که بدنتان به شما می گوید گوش دهید :
کار بیش از حد علائم ms را بدتر کند و یا می تواند عامل محرک در جهت عود علائم باشد . افراد مبتلا به ms اغلب تمایل به پیشرفت ناگهانی و همچنین کار زیاد ذهنی و بدنی دارند. شما به علائم هشدار دهنده اولیه بدن خودتان باید توجه کنید . و در این زمان باید کار خود را متوقف کنید و استراحت کنید .

انرژی خود را تجدید کنید :
خواب قدرت نیرو بخش عجیبی دارد و کمبود خواب می تواند علائم بیماری را بدتر کند. مهمتر از خواب شما احتیاج به برنامه ریزی برای کار و زندگی اجتماعی خود دارید. مردم مبتلا به ms ممکن است به خواب بیشتر در صبح ،یک خواب در طول روز و یک خواب طولانی شبانه نیاز داشته باشند اگرخوابیدن شما با اشکال همراه است از درمانهای دارویی و تکنیک های انبساط عضلانی قبل از خواب استفاده کنید.استفاده ازیک تختخواب که ازنظراندازه مناسب باشدودردسترس شما باشد بطوریکه شما به راحتی بتوانید در آن استراحت کنید مناسب است . اگر شما احساس می کنید که انرژی اتان تخلیه شده است استراحت می تواند به شما کمک کند . استراحت به معنی عدم انجام مطلق کار است اگر بدن شما به شما می گوید که نیاز به استراحت دارید به آنچه که می گوید کاملاً گوش دهید.

داشتن یک زندگی اجتماعی :
چونکه شما مبتلا به ms هستید دلیل نمی شود که از زندگی اجتماعی خود لذت نبرید . بنابراین در فعالیت های اجتماعی شرکت کنید و بعلت ابتلا به ms خود را از دیگران جدا نکنید . شما ممکن است ms داشته باشید اما میتوانید برای بدست آوردن یک زندگی خوب و هیجان آور مبارزه کنید.
والاه نمیدونستم این متن رو کجا بذارم...امیدوارم که اینجا جاش باشه...وقتی متن رو خوندمش خیلی لذت بردم!
امیوارم شما هم خوشتون بیاد!icon_questionicon_questionicon_questionicon_questionicon_question
وقتی احساس میکنی داری به بن بست میرسی و زندگی خیلی تخیلی شده به یاد بیار که قبلا هم اینطوری شده بود ولی گذشت. این لحظات فرصتهایی برای بزرگ شدن هستند.icon_biggrin
 تشکر شده توسط : neda.n , najva , fireboud , nazii , Prime , paeeze , parisa2011 , بی تـــا , marmar , # پریسا # , پروانه , zohrevand , shokolat , مهوش , rahaei , afnchn , admis_bnd , فریبا , پریا حقیقت پور
  


پیام های داخل این موضوع
زندگي با ام.اس - توسط Majid - 2009/05/16, 10:43 PM
مهارتهای زندگی با ام اس - توسط mohsen121 - 2009/09/18, 03:02 PM
مراقبت از خود - توسط zenith - 2011/07/31, 07:50 PM
زندگی با ام اس - توسط parisa2087 - 2012/03/30, 04:42 PM
چگونه از پس ام اس برآییم - توسط Hasty - 2012/10/02, 08:13 PM
بیمارام اس چه بایدبکند؟ - توسط sargol - 2012/10/12, 01:45 PM
RE: مهارتهای زندگی با ام اس - توسط afnchn - 2012/12/30, 02:14 AM
زندگي با طعم ام‌اس - توسط paeazan - 2013/01/14, 12:46 AM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط Sina - 2013/01/14, 12:59 AM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط moon light - 2013/01/14, 09:31 AM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط arezooo82 - 2013/01/14, 11:16 AM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط sara-m - 2013/01/14, 12:05 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط mehdernet2 - 2013/01/14, 12:18 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط parisa2011 - 2013/01/14, 12:29 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط afsaneh - 2013/01/14, 01:34 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط shahrzad.s - 2013/01/14, 04:00 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط edarzi - 2013/01/14, 07:13 PM
RE: زندگي با طعم ام‌اس - توسط paeeze - 2013/01/14, 07:22 PM
RE: مهارتهای زندگی با ام اس - توسط sargol - 2013/01/22, 12:09 PM
RE: مهارتهای زندگی با ام اس - توسط sargol - 2013/01/24, 09:17 AM
RE: مهارتهای زندگی با ام اس - توسط sargol - 2013/04/11, 06:30 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تاثير تشخيص ام اس در زندگي افراد sara 95 70,374 2016/04/05, 04:04 PM
آخرین ارسال: i_sh



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست