سلام
خدمت تمامی فرشته های ناز ام اسی :-*
زعفران:
استاد دانشگاه چیپای ژاپن گفت: زعفران در درمان بیماری ام اس مورد استفاده قرار میگیرد و تحقیقا رضایت بخشی انجام گرفته
پس برای جند روزتون دم کنید بذارید کنار سماور چایی که میریزید لیوان لیوان هر نوبت به اندازه یه قاشق چایی خوری بریزید...چایی زغفرونی...ام اس بیماری با کلاس هاست
نعنا:
این دیگه استاد مامان بزرگ نگار ...نعنا به خاطر خاصیت گرمایی که داره برای ضعف و درد بدن خیلی خوبه اخ از اون موقعی که امپول میزنی بدنت درد میکنه ضعف داری دلت قلطک اسفالت کاری شهرداری رو میخواد اون موقع یه استکان عرق نعنا معجزه میکنه...من تجربه اش کردم البته متوالی مصرف کنید از طرف دیگه چون معده همه ما داروخانه ای برای خود ش میتونیم از این عصاره برای تقویت و ارامش معده هم استفاده کنید...تو چایی هم میشه ریخت
گلاب:
اولا اگه با زغفرون قاطی کنید عضله رو باهاش ماساژ بدید ژل پیروکسیکامی برای خودش و عضله کلی خوشحال میشه تحویلش گرفتید ...اما گلاب هم مثل نعنا برای ضعف و درد بدن معجزه میکنه از طرفی پوست شفاف میکنه...اگه با شیر مخلوط بکیند از هر کدوم یه قاشق هر روز صبح خوشگل خانما استفاده کنید �به مرور زمان جیگر تر تون میکنه
شادونه:
این دیگه عصاره نیست تنقلات که هیچ کدوم هم دوست نداریم �طبق تحقیقا ت برو بچه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شادونه از الزایمر پارکینسون جلوگیری کرده و در بیماران ام اسی پوشش میلین رو تقویت میکنه ...نمکی اشم هست به جای چیپس استفاده کنید چون ریزه زیر دندون قریچ قروچ میکنه ...امتحانش کنید
بابونه:
ای اونایی که تشنج میکنید با تب شدید با شما بی اشتها هاهم هستم �یا بی حوصله اید چای بابونه آرامش بخش ضد تهوع و اشتها اور...در ضمن دمای بدنم رو هم پایین میاره
گل گاو زبون:
ددم وای ددم این دیگه عشق من...خدایی با عسل معجزه میکنه گابا پنتینی برای خودش به مروز زمان میشه داروی خواب
هر شب دم کنید با یه قاشق عسل بخورید فکر کنید گاباپنتین...من شخصا امتحانش کردم
آب لیمو ترش:
اونم از تجربیات شخصی من ...شب هایی که دمای بدن بالاست کلافه اید سر درد دارید به جای اینکه سرتون بکوبید تو دیوار یه لیمو ترش تازه بچکونید تو لیوان یه قاشق شکر با اب سرد...ارومتون میکنه ...خیلی تاثیر داره در ضمن از حالت تهوع هم کم میکنه
عسل ...عسل:
من زیاد دوست ندارم...خیلی شیرین ولی انصافا ضعف بدن از بین میبره...صبح ها دوستم نداری یه قاشق فقط یه قاشق افتخار بده...در ضمن عسل چربی خوب بدن افزایش میده این چربی خوب در غلاف میلین موثر پس ...میخوریمش
اما غذاها:
گوشت شیشه:
همه خانم ها بلدن...واسه اقا یون میگم ...اولا گوشت قرمز زیاد نخورید اوره و اسید میبره بالا میزنه این مفصل سالمی که مونده براتون رو داغون میکنه.. نقرسی میشید...اون موقع میشه غوز بالا غوز در ضمن چربی گوشت قرمز از نوع چربی بد از انتقال پیام عصبی جلوگیری میکنه...ما همین جوریشم سیم های بدنمون مشکل دارن پس مصرف گوشت قرمز به کمترین حد برسونید
در ضمن اگه نیمتونید نخورید این گوشت قرمز..حداقل عصاره اش بخورید به این صورت که...
گوشت خورشتی قیمه شده یه مشت ببخشید به اندازه 5 تا 6 تیکه
شیشه مربا خوری
ظرف یزرگ به نحوی که شیشه درونش قرار بگیره
سنگ
اتیش
گوشت ها بریزید تو شیشه بدون اب و افزودنی حتی پیاز هم نه به هیچ وجه..نمک نه...ادویه نه...اب هم نه...فقط گوشت درشیشیه رو محکم ببنیدید سفت سفت سفت...بعد شییشه رو بذارید تو اون ظرف بزرگه ...ظرف بزرگه رو اب کنید تا زیر در شیشیه بعد یه چیز سنگسن مثل سنگ بذارید رو در شیشه که تکون نخوره �یه وقت اب بیافته توش...شعله زیر ظرف بزرگ کم کنید اروم اروم بذارید گوشت شیشه در اثرحرارت اب اطرافش عصاره گیری بشه...بعد یه کم نمک یه کوچولو اب لیمو...فوق العاده است
به جای اون گوشت قرمز عصاره اش بخورید
خرچنگ و میگو:
همه شما میدونیدغذاهای دریایی حرف اول برای بیمار های ام اسی میزنه اما این نکته لازم که اولا سعی کنید سرخش نکنید چون چربی و روغن خصوصا روغن های صنعتی چون در اثر حرارت ماهیت خودشون از دست میدن و میشن اکسیدان، میزنن این اعصاب ما هارو چپل چپول میکنن �پس سرخ نکنید ثانیا اگر مثل من باشید جور دیگه دوست ندارید پوست ماهی به هیچ وجه جدا نکنید چون این پوست در اثر حرارت تولید امگا 3 میکنه...از اثرات امگا دیگه نمیگم که خوراک همه ام اسی هاست
اما اگر ..اگر ...اگر...بوی ماهی دوست نداریدباز هم مثل من...یه کار بکیند... ماهی رو تمیز کنید ...بعد اب لیمو،زعفرون،زنجبیل، گشنیز،سیر رنده شدن رو به صورت یه مخلوط در بیارید ماهی درونش قراربدید و بعد فریز کنید یعنی اماده طبخ بذارید توی فریزر ...هم خوشمزه میشه چون مواد قشنگ جذبش میشه بعد موقع طبخ وقت کمتری صرف می کنید در ضمن بوی ماهی رو خیلی کم میکنه البته اگه باز هم نشد من ماهی" زبیده" رو توصیه میکنم هم لذیذ هم بوی کمی داره
خرچنگم گوشتش شیرین وبویی نداره....جالب نیست اما پر از امگا و فسفر...اما میگو که دیگه باید جای پفک براتون بگیره
اما نخورید...نخورید
سوسیس ...کالباس ...سیب زمینی سرخ کرده کباب لقمه سس اعم از کچاب و غیره...چیپس و پفک
چون
تمامی محصولات ذکر شده فراوری شده هستند...فراوری یعنی عوض کردن ماهیت طبیعی یک ماده و سوق دادن اون به سمت مواد شیمیایی ...برای ماها مواد این جوری یعنی قر و قاطی شده...چون اکسیدان اند �ترانس اسید چرب بد بالا میبرن چربی کاذب بد میارن...اضافه وزن کاذب میارن...منم دوست دارم خصوصا پیتزا اون گوشت و قارچ مخصوص با فلفل قرمز اما نخوریم نخورید ای بابا...
اما بخورید:
میوه های رنگی...هلو ،الو،گیلاس،البالو،.........هندونه....تا هویج...میوهای رنگی انتی اکسیدان بالایی دارند وکلی خون بدن صفا میدن برای ماها که انتی اکسیدان ها حکم قوای کمکی داره...عالی
و بخورید:
عنبه ...انگور...چه خودش چه اب میوه اش....چاق میکنه اما نه کاذب...اشتها باز میکنه...ارامش بخش و اناناس که من کمپوتش بیشتر دوست دارم خصوصا سوپر مکس قوطی ابی ها
و بخورید:
پیاز چه همراه با غذا چون هم اتنی اکسیدان قوی هم اشتها رو باز مکینه ...ای اونایی که میخواین لاغر بشید پیاز با غذا نخورید اما من با شما ام اسی ها نیستم ...
و اخریش اینکه سعی کنید نون سنگک صبح ها بخورید که دیر هضم احساس ضعف نکنید و نون سفید رو شب مصرف کنید که سیرتون نکنه...گشنه بمونید و مجبور بشید صبحانه رو کامل بخورید
تنبلی ،بی کسی، بی حوصلگی نداریم...
اینترفرون جای خود ش محترم اما یکی از اصول مهم در درمان همه بیماری ها تغذیه مناسب...
پس بسم الله...در ضمن اگه جایی اشتباه کردم ...اطلاعاتم نا صحیح بوده...بزرگواری کنید تذکر بدهید...ممنونم
همیشه بهاری باشید
خدمت تمامی فرشته های ناز ام اسی :-*
زعفران:
استاد دانشگاه چیپای ژاپن گفت: زعفران در درمان بیماری ام اس مورد استفاده قرار میگیرد و تحقیقا رضایت بخشی انجام گرفته
پس برای جند روزتون دم کنید بذارید کنار سماور چایی که میریزید لیوان لیوان هر نوبت به اندازه یه قاشق چایی خوری بریزید...چایی زغفرونی...ام اس بیماری با کلاس هاست
نعنا:
این دیگه استاد مامان بزرگ نگار ...نعنا به خاطر خاصیت گرمایی که داره برای ضعف و درد بدن خیلی خوبه اخ از اون موقعی که امپول میزنی بدنت درد میکنه ضعف داری دلت قلطک اسفالت کاری شهرداری رو میخواد اون موقع یه استکان عرق نعنا معجزه میکنه...من تجربه اش کردم البته متوالی مصرف کنید از طرف دیگه چون معده همه ما داروخانه ای برای خود ش میتونیم از این عصاره برای تقویت و ارامش معده هم استفاده کنید...تو چایی هم میشه ریخت
گلاب:
اولا اگه با زغفرون قاطی کنید عضله رو باهاش ماساژ بدید ژل پیروکسیکامی برای خودش و عضله کلی خوشحال میشه تحویلش گرفتید ...اما گلاب هم مثل نعنا برای ضعف و درد بدن معجزه میکنه از طرفی پوست شفاف میکنه...اگه با شیر مخلوط بکیند از هر کدوم یه قاشق هر روز صبح خوشگل خانما استفاده کنید �به مرور زمان جیگر تر تون میکنه
شادونه:
این دیگه عصاره نیست تنقلات که هیچ کدوم هم دوست نداریم �طبق تحقیقا ت برو بچه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شادونه از الزایمر پارکینسون جلوگیری کرده و در بیماران ام اسی پوشش میلین رو تقویت میکنه ...نمکی اشم هست به جای چیپس استفاده کنید چون ریزه زیر دندون قریچ قروچ میکنه ...امتحانش کنید
بابونه:
ای اونایی که تشنج میکنید با تب شدید با شما بی اشتها هاهم هستم �یا بی حوصله اید چای بابونه آرامش بخش ضد تهوع و اشتها اور...در ضمن دمای بدنم رو هم پایین میاره
گل گاو زبون:
ددم وای ددم این دیگه عشق من...خدایی با عسل معجزه میکنه گابا پنتینی برای خودش به مروز زمان میشه داروی خواب
هر شب دم کنید با یه قاشق عسل بخورید فکر کنید گاباپنتین...من شخصا امتحانش کردم
آب لیمو ترش:
اونم از تجربیات شخصی من ...شب هایی که دمای بدن بالاست کلافه اید سر درد دارید به جای اینکه سرتون بکوبید تو دیوار یه لیمو ترش تازه بچکونید تو لیوان یه قاشق شکر با اب سرد...ارومتون میکنه ...خیلی تاثیر داره در ضمن از حالت تهوع هم کم میکنه
عسل ...عسل:
من زیاد دوست ندارم...خیلی شیرین ولی انصافا ضعف بدن از بین میبره...صبح ها دوستم نداری یه قاشق فقط یه قاشق افتخار بده...در ضمن عسل چربی خوب بدن افزایش میده این چربی خوب در غلاف میلین موثر پس ...میخوریمش
اما غذاها:
گوشت شیشه:
همه خانم ها بلدن...واسه اقا یون میگم ...اولا گوشت قرمز زیاد نخورید اوره و اسید میبره بالا میزنه این مفصل سالمی که مونده براتون رو داغون میکنه.. نقرسی میشید...اون موقع میشه غوز بالا غوز در ضمن چربی گوشت قرمز از نوع چربی بد از انتقال پیام عصبی جلوگیری میکنه...ما همین جوریشم سیم های بدنمون مشکل دارن پس مصرف گوشت قرمز به کمترین حد برسونید
در ضمن اگه نیمتونید نخورید این گوشت قرمز..حداقل عصاره اش بخورید به این صورت که...
گوشت خورشتی قیمه شده یه مشت ببخشید به اندازه 5 تا 6 تیکه
شیشه مربا خوری
ظرف یزرگ به نحوی که شیشه درونش قرار بگیره
سنگ
اتیش
گوشت ها بریزید تو شیشه بدون اب و افزودنی حتی پیاز هم نه به هیچ وجه..نمک نه...ادویه نه...اب هم نه...فقط گوشت درشیشیه رو محکم ببنیدید سفت سفت سفت...بعد شییشه رو بذارید تو اون ظرف بزرگه ...ظرف بزرگه رو اب کنید تا زیر در شیشیه بعد یه چیز سنگسن مثل سنگ بذارید رو در شیشه که تکون نخوره �یه وقت اب بیافته توش...شعله زیر ظرف بزرگ کم کنید اروم اروم بذارید گوشت شیشه در اثرحرارت اب اطرافش عصاره گیری بشه...بعد یه کم نمک یه کوچولو اب لیمو...فوق العاده است
به جای اون گوشت قرمز عصاره اش بخورید
خرچنگ و میگو:
همه شما میدونیدغذاهای دریایی حرف اول برای بیمار های ام اسی میزنه اما این نکته لازم که اولا سعی کنید سرخش نکنید چون چربی و روغن خصوصا روغن های صنعتی چون در اثر حرارت ماهیت خودشون از دست میدن و میشن اکسیدان، میزنن این اعصاب ما هارو چپل چپول میکنن �پس سرخ نکنید ثانیا اگر مثل من باشید جور دیگه دوست ندارید پوست ماهی به هیچ وجه جدا نکنید چون این پوست در اثر حرارت تولید امگا 3 میکنه...از اثرات امگا دیگه نمیگم که خوراک همه ام اسی هاست
اما اگر ..اگر ...اگر...بوی ماهی دوست نداریدباز هم مثل من...یه کار بکیند... ماهی رو تمیز کنید ...بعد اب لیمو،زعفرون،زنجبیل، گشنیز،سیر رنده شدن رو به صورت یه مخلوط در بیارید ماهی درونش قراربدید و بعد فریز کنید یعنی اماده طبخ بذارید توی فریزر ...هم خوشمزه میشه چون مواد قشنگ جذبش میشه بعد موقع طبخ وقت کمتری صرف می کنید در ضمن بوی ماهی رو خیلی کم میکنه البته اگه باز هم نشد من ماهی" زبیده" رو توصیه میکنم هم لذیذ هم بوی کمی داره
خرچنگم گوشتش شیرین وبویی نداره....جالب نیست اما پر از امگا و فسفر...اما میگو که دیگه باید جای پفک براتون بگیره
اما نخورید...نخورید
سوسیس ...کالباس ...سیب زمینی سرخ کرده کباب لقمه سس اعم از کچاب و غیره...چیپس و پفک
چون
تمامی محصولات ذکر شده فراوری شده هستند...فراوری یعنی عوض کردن ماهیت طبیعی یک ماده و سوق دادن اون به سمت مواد شیمیایی ...برای ماها مواد این جوری یعنی قر و قاطی شده...چون اکسیدان اند �ترانس اسید چرب بد بالا میبرن چربی کاذب بد میارن...اضافه وزن کاذب میارن...منم دوست دارم خصوصا پیتزا اون گوشت و قارچ مخصوص با فلفل قرمز اما نخوریم نخورید ای بابا...
اما بخورید:
میوه های رنگی...هلو ،الو،گیلاس،البالو،.........هندونه....تا هویج...میوهای رنگی انتی اکسیدان بالایی دارند وکلی خون بدن صفا میدن برای ماها که انتی اکسیدان ها حکم قوای کمکی داره...عالی
و بخورید:
عنبه ...انگور...چه خودش چه اب میوه اش....چاق میکنه اما نه کاذب...اشتها باز میکنه...ارامش بخش و اناناس که من کمپوتش بیشتر دوست دارم خصوصا سوپر مکس قوطی ابی ها
و بخورید:
پیاز چه همراه با غذا چون هم اتنی اکسیدان قوی هم اشتها رو باز مکینه ...ای اونایی که میخواین لاغر بشید پیاز با غذا نخورید اما من با شما ام اسی ها نیستم ...
و اخریش اینکه سعی کنید نون سنگک صبح ها بخورید که دیر هضم احساس ضعف نکنید و نون سفید رو شب مصرف کنید که سیرتون نکنه...گشنه بمونید و مجبور بشید صبحانه رو کامل بخورید
تنبلی ،بی کسی، بی حوصلگی نداریم...
اینترفرون جای خود ش محترم اما یکی از اصول مهم در درمان همه بیماری ها تغذیه مناسب...
پس بسم الله...در ضمن اگه جایی اشتباه کردم ...اطلاعاتم نا صحیح بوده...بزرگواری کنید تذکر بدهید...ممنونم
همیشه بهاری باشید
به امید سلامتی تک تک شما فرشته های ناز ام اسی ،با بهترین و سبزترین آرزوها
همیشه بهاری باشید
خدا نگهدار
همیشه بهاری باشید
خدا نگهدار