امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مصونیت در برابر آنفلوانزا
#1
واکسن آنفلوانزا در داروخانه های سراسر کشور توزیع شد
سلامت نیوز - ۱۳۸۹/۰۶/۲۹

دکتر داوود یادگاری، رئیس مرکز تحقیقات بیماری های عفونی- گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه های سراسر کشور خبر داد.

دکتر داوود یادگاری با اعلام این خبر افزود:

واکسن آنفلوانزای امسال علیه ویروس آنفلوانزای خوکی H1N1 که در سال گذشته پاندمی (همه گیر) شده بود نیز ایجاد مصونیت می کند.

فصل شیوع آنفلوانزا از ابتدای مهرماه هر سال تا اردیبهشت سال بعد است، اما بهترین زمان برای واکسینه شدن بر علیه این بیماری، اواخر شهریور ماه و کل مهر ماه است.

اثربخشی این واکسن در بدن دو هفته به طول می انجامد.

ضروری است، افراد در معرض خطر پس از مشورت با پزشک، نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند. افراد بالای 60 سال سن، کودکان بالای شش ماه و زیر پنج سال از افراد در معرض خطر هستند.

مبتلایان به بیماری های قلبی و ریوی، دیابت، بیماران کلیوی و اشخاصی که به سایر بیماری های مزمن دچار هستند، کسانی که بر اثر دیالیز، شیمی درمانی ، پیوند اعضا، تالاسمی و ... دچار ضعف سیستم ایمنی هستند، به منظور جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و کاهش خطر مرگ نیز می بایست علیه ویروس آنفلوانزا واکسینه شوند.

همچنین مادران باردار، کودکان مبتلا به آسم، پرسنل مراکز درمانی و شاغلان خانه های سالمندان و عده ای که مراقبت از سالمندان را عهده دار هستند نیز می بایست، همه ساله واکسینه شوند.

آنفلوانزا یک عفونت مسری مجاری تنفسی (بینی، گلو و ریه ها) است که علایم آن شامل تب، سردرد، خستگی شدید، سرفه، گلودرد، احتقان بینی و بدن درد است که می تواند کار و فعالیت اجتماعی فرد را تا دو هفته مختل کند.

گونه های آنفلوانزا هر سال تغییر می کنند. لذا حتی اگر فردی نسبت به گونه های آنفلوانزای شایع در سال های گذشته ایمن بوده باشد، ممکن است، نسبت به گونه های جدیدی که امسال ظاهر می شوند، ایمن نباشد.

اگرچه بسیاری از افراد ممکن است، بدون مصرف دارو بهبود یابند، اما آنفلوانزا می تواند، منجر به بروز مشکلات تنفسی حادتری مثل برونشیت و پنومونی (ذات الریه) شود.

بهترین راه برای حفاظت در برابر گونه های جدید آنفلوانزا، واکسیناسیون هر ساله علیه این بیماری است. واکسیناسیون علاوه بر اینکه خطر بیماری های تنفسی و مراجعات بعدی به پزشک و غیبت از محل کار و تحصیل و هزینه مراقبت های پزشکی را کاهش می دهد، سبب افزایش بهره وری نیز می شود.

بیماری آنفلوانزا در افرادی که بیماری زمینه ای دارند، می تواند با شدت و مشکلات بیشتری همراه شود؛ مثلا عوارض عفونت ریوی ناشی از تهاجم ویروس یا عفونت ثانویه ریوی، سینوزیت، عفونت گوش و ... در گروهی که بیماری زمینه ای قلبی و ریوی دارند، شدیدتر است.

سلامت نیوز
 تشکر شده توسط : # پریسا # , somaye_602000 , زهرا59 , najva , kiana , ساغر , nazaninamiri70 , narsis2
#2
هشدار؛ شیوع بالای آنفلوانزا در پایتخت [تصویر:  s1rweqgqxqb463wqn16.jpg]

همشهری آنلاین: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، از شیوع بالای آنفلوانزای فصلی در تهران و چندین شهر کشور خبر داد و گفت: متاسفانه شدت شیوع این بیماری در پایتخت و شهرهای بزرگ بالاست.


دکتر محمدمهدی گویا در مهر اظهارداشت: افرادی که مبتلا به آنفلوانزای فصلی می شوند، علائمی شبیه سرماخوردگی دارند منتهی این علائم شدیدتر است.[سرماخوردگی را از آنفلوانزا تشخیص دهیم]


وی با اعلام اینکه کوفتگی و بدن درد یکی از علائم آنفلوانزای فصلی است، افزود: بیماران قلبی و ریوی، کبدی، مزمن کلیوی، سرطانی و کسانی که سیستم ایمنی بدن آنها دچار مشکل است و همچنین زنان باردار، ممکن است به فرمهای شدید آنفلوانزای فصلی مبتلا شوند.


گویا ضمن توصیه به این قبیل از افراد جامعه برای زدن واکسن آنفلوانزای فصلی، گفت: هنوز برای واکسن زدن فرصت است و دیر نشده است. این افراد می توانند تا پایان زمستان هم واکسن بزنند چون احتمال دارد دچار این بیماری شوند.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر رعایت موارد بهداشتی از سوی افراد مبتلا به آنفلوانزای فصلی، تصریح کرد: این افراد باید دستمال خود در کیسه های پلاستکی بگذارند و دور بیاندازند. دستهای خود را مرتب بشویند و از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیکها خودداری کنند.

 تشکر شده توسط : بی تـــا , آرزو , سـاناز , غزل , مـه ســـا , سیما جون , esmaeil
#3

کاهش درد ناشی از تزریق واکسن
جمعه ۱۷ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۱۴
یک روش برای کاهش درد تزریق واکسن سرفه کردن است. نتایج بررسی که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان می دهد، سرفه کردن قبل و بعد از تزریق درد کودکان را کاهش می دهد.
کاهش درد ناشی از تزریق واکسن
افکارنیوز: با تزریق واکسن می توان از بروز بسیاری از بیماری های خطرناک در کودکان پیش گیری کرد اما چگونه می توان مشکل درد و ترس از آن را حل کرد؟

سرفه کردن:

یک روش برای کاهش درد تزریق واکسن سرفه کردن است. نتایج بررسی که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان می دهد، سرفه کردن قبل و بعد از تزریق درد کودکان را کاهش می دهد.

فوت کردن:

از کودکان بالای ۳سال بخواهید تصور کنند که روز جشن تولدشان است و بایدهنگام واکسیناسیون شمع ها را فوت کنند.

قبل از تزریق واکسن به آن ها خوراکی شیرین بدهید:

نتایج بررسی که در سال ۲۰۱۰انجام شد، نشان می دهد، کودکان بین یک تا ۱۲ماهه که قبل از واکسن زدن، خوراکی شیرین خوردند نسبت به کودکان دیگر کمتر گریه کردند.

استفاده از تصاویر کارتونی:

هر نوع حواس پرتی بصری از جمله فیلم کارتونی و بازی ویدئویی باعث آسان تر شدن تحمل درد واکسن می شود.

استفاده از بی حسی:

استفاده کردن از بی حسی موضعی یک ساعت قبل از تزریق واکسن باعث بی حسی و کاهش درد می شود.

حواس او را پرت کنید:

حواس پرتی در کاهش درد موثر است. بازی با اسباب بازی های جدید، اشاره کردن به تصویری روی دیوار، تکرار کردن حروف الفبا و ... باعث حواس پرتی کودک می شود.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : محمد علی
#4
*

رییس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با عصر ایران تشریح کرد:

چگونگی تهیه داروی آنفولانزادرکشور/ کپسول آنفولانزای توزیع شده چگونه باید مصرف شود؟

رییس سازمان غذا و دارو از توزیع داروی "اوسلتامی ویر" برای درمان آنفلوآنزا در کشور خبر داده و گفته است که توزیع این دارو با دستور وزیر بهداشت و از محل ذخایر استراتژیک سازمان غذا و دارو در کشور آغاز شده است.

دکتر رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با عصر ایران در مورد چگونگی خاصیت درمانی این دارو و روش های تهیه و استفاده از آن گفت: این دارو یک داروی ضد ویروس است که به صورت کپسول های 5 میلی گرمی با دوز روزانه 1 کپسول و به مدت 10 روز در افرادبیمار استفاده شده و به عنوان داروی اصلی پیشگیری و درمان آنفلوآنزای H1N1 شناخته می شود.

وی در مورد چگونگی توزیع این دارو گفت: توزیع این دارو با دستور وزیر بهداشت و از محل ذخایر استراتژیک سازمان غذا و دارو در کشور انجام شده و هم اکنون علاوه بر بیمارستان ها تا هفته آینده در همه استان ها و داروخانه های منتخب عرضه می شود.
وی گفت: این دارو با توجه به تجویز پزشک برای تمامی کسانی که در معرض آلودگی ویروس هستند قابل تجویز است و حتی استفاده از آن برای بیماران سرپایی نیز مجاز خواهد بود.

رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تمامی افراد جامعه می توانند برای پیشگیری ازآنفولانزا از این دارو استفاده کنند گفت: مصرف این دارو برای کسانی که در معرض این بیماری هستند مانند خانواده هایی که مریض مبتلا به آنفولانزا در منزل دارنند و یادر مراکزی که بیماری به صورت فراگیر وجود دارد مانند کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی باید انجام شود و لذا مصرف آن برای پیشگیری از بیماری در تمامی افراد جامعه توصیه نمی شود.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا این دارو زودتر در داروخانه ها و مراکز درمانی توزیع نشد گفت: این دارو در بیمارستان ها وجود داشت ولی هم اکنون توزیع وسیع تری انجام شده است . همچنین توزیع زود هنگام و بی دلیل آن می توانست باعث افزایش مقاومت ویروس شود و بنابراین فقط در زمان های مورد نیاز بایدمورد استفاده قرار گیرد.

دکتر دیناروند با بیان اینکه برای درمان آنفولانزا دارویی بهتر از این کپسول وجود ندارد گفت: این دارو در داخل کشور تولید شده است ولی اصل آن مربوط به کشور سوئیس است .

رئیس سازمان غذا و دارو در مورد اینکه آیا افراد بیمار با مراجعه با داروخانه ها می توانند این دارو را به راحتی تهیه کنند گفت: توزیع وسیع این دارو در حال انجام است و لذا داروخانه ها فقط با ارائه نسخه پزشک می توانند دارو را در اختیار بیماران قرار دهند و فروش آن بدون نسخه پزشک ممنوع است.

تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۴ - 11 December 2015

عصر ایران
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : hadisss , سها , آنا , fariba 68
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مراقبت از زنان باردار در برابر ویروس کرونا nahid 2 2,602 2020/03/02, 10:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  هزینه داروی هر ایرانی ۱۶ برابر شده است. warrior 2 3,242 2012/02/02, 01:58 PM
آخرین ارسال: parastoo joon



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان