یک
امروز دو شنبه 92/9/25
فکر کنم از ساعت 5:30 آماده باش پای TV باشیم
که نکنه زودتر از 6:20 که خودشون می گن پخش کنند
حالا
بگذاری من از 10 دقیقه ای که دوستان نتوانستند بگذارند بگم در قسمت سوم :
اول: یک خلاصه ای از دو قسمت قبل گذاشت
دوم: افرادی که داشتند مستند را درست می کردند رفتند به صورت مخفی محمد و نامزدش را تو پارک که با هم قرار گذاشته بودند پیدا کردند (حالا اینا از کجا می دانستند که محمد با نامزدش تو پارک قرار دارند خودش یک علامت سواله)
که محمد قضییه ابتلای خودش را به ام اس به نامزدش بگه
و بعد که محمد رفت از نامزد محمد یک مصاحبه بگیرند
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
نامزد محمد تو پارک محمد رفت به یک سمت دیگه و محمد داشت می گفت نه و می زد تو سر و کله خودش پاش را هم به چمن می کوبید و بعد محمد هم اعصبانی و سریع رفت به یک سمت دیگه و تعادلش را از دست داد یا فشارش افتاد پایین و افتاد زمین و به مردم هم اجازه نمی داد که کمکش کنند
و
محمد یک مدت رفت شهرستان
ولی
عوامل تهیه مستند از دور با محمد در تماس بودند
امروز دو شنبه 92/9/25
فکر کنم از ساعت 5:30 آماده باش پای TV باشیم
که نکنه زودتر از 6:20 که خودشون می گن پخش کنند
حالا
بگذاری من از 10 دقیقه ای که دوستان نتوانستند بگذارند بگم در قسمت سوم :
اول: یک خلاصه ای از دو قسمت قبل گذاشت
دوم: افرادی که داشتند مستند را درست می کردند رفتند به صورت مخفی محمد و نامزدش را تو پارک که با هم قرار گذاشته بودند پیدا کردند (حالا اینا از کجا می دانستند که محمد با نامزدش تو پارک قرار دارند خودش یک علامت سواله)
که محمد قضییه ابتلای خودش را به ام اس به نامزدش بگه
و بعد که محمد رفت از نامزد محمد یک مصاحبه بگیرند
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
نامزد محمد تو پارک محمد رفت به یک سمت دیگه و محمد داشت می گفت نه و می زد تو سر و کله خودش پاش را هم به چمن می کوبید و بعد محمد هم اعصبانی و سریع رفت به یک سمت دیگه و تعادلش را از دست داد یا فشارش افتاد پایین و افتاد زمین و به مردم هم اجازه نمی داد که کمکش کنند
و
محمد یک مدت رفت شهرستان
ولی
عوامل تهیه مستند از دور با محمد در تماس بودند
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems