خیلی عالیه سوسن جان حتما منو هم در جریان بگذارید بریم.................تازه دلم برا خانه هنرمندان خیلی تنگ شده.تشکر از دوست خوبمون که این فیلم رو ساختن.
دوباره ادامه بده
مستند «زن در سایه ام.اس» در خانه هنرمندان
|
||||||||||||||||||||||||||||||
خیلی عالیه سوسن جان حتما منو هم در جریان بگذارید بریم.................تازه دلم برا خانه هنرمندان خیلی تنگ شده.تشکر از دوست خوبمون که این فیلم رو ساختن.
دوباره ادامه بده
2011/12/31, 08:44 PM
بچه ها اگه رفتین به ما هم نشون بدید اخه ویولت تو وبش نوشته بود من با اینکه ویلچریم و بحث در مورد ام اس هست و من که ناتوان هستم و ..........
باز یه جورایی ام اس رو ناتوانی نشون میده ولی بقول خودش در حد طلا و مس نیست ولی بهرحال ام اس رو اونطور میبینن حالا ما منتظریم اگه تونستین برای ما هم فیلم بگیرید ببینیم
2011/12/31, 08:58 PM
چه جالب دوست داشتم ببینم اما یف بچهها ان ویئ لت خانوم کی هست ؟
زندگی نبرد است جرات حضور در آن را داشته باشید
2011/12/31, 09:17 PM
منتظر نمایش این مستند بودم
ولی فک می کردم جوری باشه که ما هم بتونیم ببینیم چیکار کنیم حالا ؟
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.
2011/12/31, 09:18 PM
یاس عزیز، هر وقت اسم تو را میبینم که برای تاپیکی کامنت نوشتهای، دستام سرد میشوند چون میدانم باز هم با دید منفی به قضیه نگاه کردهای. این را حقیقتاً میگویم. با این کار فقط به خودت لطمه میزنی. همین.
ویولت برای من شخصاً یک ام.اسی موفق است، نه چون رفته کره ماه یا قهرمان دوی با مانع شده باشد، نه! چون به من، شخصاً به خود من یاد داد چطور با ناتوانیهای لاجرم ام.اس کنار بیام و همچنان شاد و پرانرژی باشم! (2011/12/31, 08:39 PM)O#!!! نوشته است: خیلی عالیه سوسن جان حتما منو هم در جریان بگذارید بریم.................تازه دلم برا خانه هنرمندان خیلی تنگ شده.تشکر از دوست خوبمون که این فیلم رو ساختن. خیلی خوبه مهسا جان. من فردا دقیق میگم کجا و چطوری. فقط جای نشستن بالطبع کم و محدوده و سعی کنید زود برسید. آخ جون آخ جون! مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/12/31, 10:02 PM
من منفی نگرم سوسن جون
اگه وبلاگ منو میخوندی این نظر رو نداشتی اصلا من میدونی چی میگم من میگم بخاطر اینکه ایشون یه خانمی هستن که ناتوان شدن و میخوان براش فیلم بسازن میشه شبیه طلا و مس همین چیزی نمیگم خب من میگم همونطور که شما از اقای کاکاوند یا فربد عزیز دعوت کردین اومدین توی صدا و سیما و خیلیا متوجه شدن ام اس اینطوریا هم که فکر میکنن نیست دیدشون شاید شاید عوض شده ولی باز با این فیلمها ........ من اینو میگم وگرنه بله من خودمم به شخصه میدونم چی میگی و این یه واقعیت هست که ام اس نوعهای مختلفی داره و یکیشم شاید شما و یا ویولت عزیز یا خیلیهای دیگه
2011/12/31, 10:06 PM
یاس قشنگِ من!
میدونی چند درصد افراد ام.اسی مثل فربد هستند؟ میدونی آقای کاکاوند فقط یک سال و اندی است که درگیر بیماری است و در برابر، چه جمع کثیری ناتوان شدهاند و نیاز دارند در نقصها و ناتوانیشان شادی پیدا کنند؟ حقیقت را که نمیشود کتمان کرد، میشود؟! سعی کن شاد باشی یاس! لطفاً! من همیشه دغدغهی تو را دارم که کاش بدانی این سالهایی که در آن هستی شاید تکرار نشوند پس لذت ببر. تا میتوانی لذت ببر! میفهمی؟! با همهی شماهام! شماهایی که تازه وارد شدید به این جمع!! شاد زندگی کنید! شاد شاد شاد! مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2011/12/31, 11:11 PM
منم شاید بیام.
مرسی که اطلاع دادین سوسن جون
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند نگــران نمــي شويــد . . .
2012/01/01, 12:49 AM
خوش به حالتون
بازم نميتونم بيام خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااكي اين درس تموم ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفـایـی بـود دیـشب بـا خیـالت خـلـوت مــا را
ولـــی مــن بـاز پنـهانی تـو را هـم آرزو کـردم
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مستند فصل دیگر ( مستند در خصوص زندگی بیماران ام اس ) | fireboud | 258 | 170,448 |
2023/01/04, 02:23 PM آخرین ارسال: Nejat |
|
فيلم مستند - داستاني « موهبت » درباره ام اس در سنندج ساخته مي شود | warrior | 5 | 7,687 |
2013/10/07, 04:09 PM آخرین ارسال: نازی ی |
|
یک فیلم مستند در مورد ام.اس | havaars | 8 | 11,303 |
2013/04/01, 11:04 AM آخرین ارسال: saeid |
|
مستند «صعود» درباره بیماران مبتلا به اماس ساخته شد | hamdam | 0 | 2,715 |
2012/10/26, 03:21 PM آخرین ارسال: hamdam |
|
بررسی بیماری ام اس در مستند با درد ها می رقصند | aztab | 17 | 12,307 |
2010/07/26, 09:57 PM آخرین ارسال: sara |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
9 مهمان |