2013/10/15, 06:36 PM
معلومه دیگه نفر 11م الان باید یه ستاره اضافه کرده باشه
نظرسنجی: به نظر شما مسافرت آذر ماه کجا باشد ؟ |
|||
کویر | 12 | 30.00% | |
شمال | 25 | 62.50% | |
شیراز | 3 | 7.50% | |
در کل | 40 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
مسافرت آذر ماه (نظر سنجی)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/15, 06:36 PM
معلومه دیگه نفر 11م الان باید یه ستاره اضافه کرده باشه
2013/10/15, 06:37 PM
دوستان کویری جیغ و داد نکنید که رای تون رو دزدیدن ها !!!
رای هیلدا طبق گفته خودش به شمال تغییر یافت
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
یعنی
می خوای بگی اصلا مهندسی شده نیست
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
رای ما رو دزدیدن
....
2013/10/15, 06:43 PM
من شاید نتونم بیام
برای همین هم هنوز رای ندادم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/10/15, 06:55 PM
مدیران عزیز !
آیا خطر ابتلا به انواع روماتیسم در شمال وجود داره ؟ آیا برای کویر باید با خودمون شتر هم بیاریم ؟این نمیشه ؟ آیا فکر کردید من به شیراز رای میدم ؟!!
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/10/15, 08:01 PM
دارم به اين فكر ميكنم اون جمعيتي كه توي ديدار ميگفتن شيراز،الان كجان؟؟
2013/10/15, 08:14 PM
آقا!
ما حق رایمون رو به مزایده میذاریم! قیمت پایه از یه ستاره شروع میشه! ببینین چقده منصفم! بزن زنگو!
زِکی
همتون که شمالو انتخاب کرده اید بابا یکم تنوع بدین به زندگیتون جاهای متفاوت و جدیدو تجربه کنید یه ذره هیجان بیارید تو کارتون کویر به این خوبی ، ماهی ، تازگی .... حمیددددددددددددددد د ِ آخه چه وضعشه ؟ کجا دیدی مدیر بیاد دقیقا زیر پست اصلی جو ساززی کنه واسه مقصد مورد نظر خودش؟ اصن مگه ام اس سنتریا قبلا شمال نرفته ان ؟ ای بابا من که فقط 80% احتمال داشت بیام کویر (2013/10/15, 06:19 PM)nahid نوشته است: گزینه ها ی پیش ِ رو : ناهید جون شیراز هم شهر خشکیه و مثه کویر شباش سوز داره البته من خودم عاشق شیرازم ولی دوس دارم برم یه جای جدید ... کوییییییییییییرررررررررررررررررر
آنارام باشید
2013/10/15, 08:35 PM
(2013/10/15, 08:26 PM)anaram نوشته است: حمیددددددددددددددد راستش یکی دو ساعت بعد از اینکه اون پست رو زدم ، پشیمون شدم که چرا انقدر زود جو رو متشنج کردم ولی خوب دیگه پشیمانی سودی نداشت باید صبر میکردم الان همچین با اقتدار میگفتم که بله دوستان عزیز همان طور که مشاهده میکنید شمال 12 به 4 برنده این رقابت شد ببین واقعا کویر اون موقع سال ارزش نداره چون هوا شدیدا سرده و شب های کویر قشنگه که اونم به خاطر سردی هوا باید خانه نشین بشیم ایشالا سال دیگه به وقتش یه برنامه توپ واسه کویر میزاریم ( البته هنوز 100% نیست ، منظورم اینه که اگه امسال انتخاب نشد ) فعلا بشتابید بشتابید شمال فقط 2 نفر از بین کسانی که شمال شرکت کردن به قید قرعه به حمید ( چون حمید زیاد داریم بگم که از نوع رحیمی ) جایزه میدیم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
34 مهمان |