2013/10/15, 01:20 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/15, 01:21 PM، توسط hamid_147.)
به جدیدترین خبر که همین لحضه به دستم رسید گوش بفرمایید هواشناسی کل جهان بسیج شدند تا هوای چهارشنبه تا جمعه های آذرماه را تشخیص بدهند وطی تحقیقات بسیار فروان یافتتد که هوا بسیار مطلوب و صافی را پیش رو داریم و شرایط جوی بی نظیری در انتظار است لذا خواهش کردند از مسافرین ام اس سنتری به منطقه شمال باکی نداشته باشند و باخیال راحت سفر کنند.سفر خوب و خوشی را برای شما آرزومندیم هواشناسی کل جهان.
فک کن جنگل دیلمان نری
فک کن ماسوله نری
فکن به خیلی چیزای دیگه.
فک کن وقتی بر میگردی از حاج همت لوازمات ترشیجات نگیری
دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم
این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
آقا كلا بايد شرايط نظرسنجي برابر باشه البته!
نه اينكه همش حرف دريا و جنگل و ماسه و آتيش لب دريا....باشه.....
واي دلم خواست...حميد داداش بيا پول راي ما رو حساب كن...منم برم راي بدم به شمالتون
2013/10/15, 02:02 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/15, 02:06 PM، توسط barzegar.)
من که با شمال و کویر کاملا موافقم
خیییییییلی خوبه!
(2013/10/14, 10:45 PM)hamid نوشته است: اول اینکه دوستانی که بیش از 80 درصد قصد شرکت در این سفر دارند ، در نظر سنجی شرکت کنند تا حق شرکت کنندگان پایمال نشه !!
دوم اینکه
درسته شمال بارون میاد
درسته شمال سجاد داره و من ازش متنفرم
درسته بریم شمال یا تو اتوبوس نشستیم و داریم بیرون رو نگاه میکنیم یا تو هتل پشت پنجره ( چون داره بارون سیل میاد )
درسته هر شهری بریم باید لباس زیاد ببریم ولی شمال علاوه بر لباس باید چتر و بارونی هم ببریم
درسته که چکمه تا زیر گردن ( مخصوص خانوم ها ) نباید یادمون بره
ولی
ولی
ولی
به این منظره فکر کن که لب ساحل نشستی ، یه چتر گرفتی دستت ، یه قلیون زیر اون چتر ،
یه قل میزنی یه دنیا دود میدی
و هی موج ها میان میزنن به پات
و هی به صدای آب گوش میدی و یه آرامش عجیبی تمام وجودت رو فردا میگیره
بعد به آسمون نگاه میکنی میبینی یه تیکه ابر رفته کنار قرص کامل ماه نمایان شده و داره خود نمایی میکنه
بعد قل میزنی و دودشو فوت میکنی به سمت ماه
بعد گوشی رو در میاری آهنگ ستایش مرتضی پاشایی رو گوش میدی
به به زندگی بهتر از اینم میشه ؟ حالا سرده که سرده ! بارونه که بارونه !
خوب حالا که قشنگ رفتی تو رویا و بیش از 80% قصد اومدن داری ، موس رو ببر رو تیک شمال و کلیک کن
فک کن بعد از همه اینا که گفتی دیگه آدم میتونه بگه نه!
(2013/10/14, 10:45 PM)hamid نوشته است: بعد به آسمون نگاه میکنی میبینی یه تیکه ابر رفته کنار قرص کامل ماه نمایان شده و داره خود نمایی میکنه
بعد قل میزنی و دودشو فوت میکنی به سمت ماه
حمید فدات شم این قسمت داستانت با حقیقت مغایرت داره
فقط هفته آخر آذر ماه کامل داریم که گویا قرار نیست اون موقع شمال باشیم
به یه جای دیگه برای هدف گیری و فوت کردن دود نیاز هست (میتونیم دم غروب به سمت خورشید فوت کنیم و بعد هم شب زود بگیریم بخوابیم)
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه