2015/01/21, 09:42 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
نظرسنجی: تعداد نفرات شرکت کننده ( احتیاج به رای دادن نیست . این قسمت توسط مسئولین برنامه تکمیل میشود ) |
|||
20 نفر ثبت نام کرده اند | 20 | 100.00% | |
0 | 0% | ||
در کل | 20 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
مسابقه ساخت آدم برفی
|
|||||||||||||||
2015/01/22, 01:58 PM
بچه ها لباس گرم زیاد بردارید با خودتون .سردمون نشه
جایزه مال ماست مریم ![]()
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
2015/01/22, 02:04 PM
سلام.
دوستان من چپر چلاقم به عنوان یار برداریدا.نگین این چلاقه به درد ما نمیخوره. ![]() باید انقد آویزون بشم که یا را بیفتم یا با تبر قطعم کنید.
سرگذشت من
سر گذشتی بود که اشتباها بر من گذشت.
آماده برف بازی در هوای برفی هستید ؟
![]() یه راهنمایی هم اینکه واسه آدم برفیتون وسایل بیارید اون بنده خدا چشم و ابرو و لباس و پول تو جیبی و زن و زندگی میخواد ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
برنامه برف بازي* يادآوري لوازم
زيرانداز، صبحانه،ناهار، آب، لباس گرم،جوراب اضافه به همراه داشته باشيد ******************* سلام، چندتا سوال واسه فردا دارم الان این پیام اومده واسم، یعنی هرکی هرچی خواست صبحونه بیاره!!! کاش امکان داشت همه باهم یه چی میخوردیم، یا اگه اونجا سفره خونه داشته باشه بریم املت یا عدسی و ... بخوریم،هزینشم به حساب مدیریت محترم اقا حمید،،، ![]() نگوکه نهارم باید بیاریم...!!!!!!!!! فقط برنامه حدودا تا کی طول میکشه!!! راستی من ازطرف همه کلی نذر کردم اونجا سرویس بهداشتی با اب گرم در دسترس باشه ![]() اوه راستی داشت یادم میرفت، من قراره تو گروه کی باشم!! ![]() از الان بگم منو جا نندازیدا... ![]() اخه بچه که بودم همیشه جزء نخودی حساب میشدم و مجبور میشدم بشینم کنار ![]() ![]()
راجع به صبحانه : متاسفانه امکان صرف صبحانه به صورت گروهی نیست و هر کس باید صبحانه خودش رو بیاره و کلا در برنامه های کوهنوردی یا کوهپیمایی ، مواد خوراکی هر کس بر عهده خودش هست. عکس زیر هم یک نما از دشت هویج هست که خودتون میتونید یه جواب سوال هاتون برسید که آیا سفره خانه و رستوران و سرویس بهداشتی اونجا پیدا میشه یا خیر
![]() ![]() راجع به ناهار هم که بله باید بیارید با خودتون . غذاهای سبک مثل سالاد الویه، کوکو، کتلت، ساندویچ مرغ و کلا غذاهایی که درست کردنش راحت هست ، خوردنش واسه معده ضرری نداره . ( مثال میگم که معمولا تو کوه سوسیس و کالباس و .... که غذاهای سالمی نیستن آورده نمیشه ) اگه همه چی به خوبی پیش بره و سرعت گروه با توجه به پیش بینیمونن باشه ، انتظار میره حدودا ساعت 18 تهران باشیم . لیست لوازم ضروری که در پست اول همین تاپیک اعلام شده ، حتما باید به همراه داشته باشید : نقل قول: وسایل مورد نیاز :
مث حس ی عشق تازه بودی
حمید جان داداش فقط تو مسیر حرکت استراحت هم هست دیگه؟
جون مجید بین را ه ماروهم داشته باش.
سرگذشت من
سر گذشتی بود که اشتباها بر من گذشت.
2015/01/22, 05:24 PM
خوبه چوب پیدا میشه اونجا
2015/01/22, 05:59 PM
مجید جان نگران نباش
![]() هم استراحت داریم هم مسیرمون راحته هم مسیرمون کوتاهه کلا همه چی اوکیه محمد رضا عزیز چوب کمی هست ولی سخته پیدا کردن به طبع شاخه های درخت رو که نمی شکنیم. چوب ها هم زیر برف ها هستن ولی میگردیم ایشالا پیدا میشه ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir