موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1007
تشکر های دریافت شده :1234 بار در 392 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر منصوره تقا
داروي مورد استفاده : زادیوا - نانوفناوران دارویی الوند
خدارو شکر که یه همچین بچه های باحالی تو جمعمون هستند، براتون بهترینها رو آرزو میکنم. موفق باشید
باران رحمت الهي هميشه مي بارد تقصير ماست كه كاسه هايمان را بر عكس گرفته ايم
تشکر شده توسط : | minoshka , chipchip , eglantine , nazanin200312 , earth , Aram , شيدا رها , zeinabi , hadisss , neda.n , fireboud |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 32582
تشکر های دریافت شده :18179 بار در 6719 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کاوه شفیعی
داروي مورد استفاده : ربیف - Merck Serono
موفق باشین
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 2266
تشکر های دریافت شده :4045 بار در 811 پست
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
از صبح که بیدار شدم همش دلم با بچه های کوهنورده...دلم میخواست حتما برم بدرقه شون...ولی برنامه هام جور نبود 
بقول سجاد تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که برای سلامتیشون دعا کنیم  ...5تا آیه الکرسی خوندم و فوت کردم به سمت تهران...بدرقه راهتون 
یه دنیا افتخارید  ...این کار خیلی ارزش داره.....نمیدونم چه جوری باید احساسمو ابراز کنم
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
تشکر شده توسط : | yummy , الهام ج , sooorooosh , Nooranta , chipchip , eglantine , nazanin200312 , earth , Aram , شيدا رها , zeinabi , maryam.N , neda.n , fireboud |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14531 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2013/08/08, 03:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/09, 09:10 PM، توسط sooorooosh.)
این افتخار بی نهایت بزرگیه. خیلی بزرگ . فکر کنم نفر اولی باشم که ثمرش رو دیدم. دوستام چند بار خبر این کارشون رو گذاشتن تو فیس بوک. میخواستیم اطلاع رسانی کنیم. من شر نکرده بودم. میگفتم هم دانشگاهیام یا استادام متوجه نشن.
دیشب دیدم این لطفی هست که دوستام به من کردن. و من میتونم الان به همه بگم من ام اس دارم. و هم نوع اینا هستم. اینا مثل من هستن و من مثل این دوستانم.
زیر شِر کردنم نوشتم افتخار میکنم که هم نوعتونم 
امروز چند تا از وستام هم کلاسیام و هم اتاقیام تو دانشگاه بهم زنگ زدن. گفتن خوبی سروش الان مشکلی نداری؟ 
گفتم من یک سال هست که باهاتونم تمام مدت ام اس داشتم. مشکلی داشتم؟من الان 3.5 هم هست که با این دوستمون میچرخم. حرف امروز و دیروز نیست.تا الان هر کاری با من کرده بعدم میکنه.
خیلی براشون تو ضیح دادم. و خیلی برای دوستانم جالب بود.دوستانم سر بلند باشید و با افتخار بگید که ام اس دارین. من با افتخار گفتم . گفتم اینا دوستای من هستن
به :حمید، فربود،ندا،مریم، متین، شهرزاد
اگر یکی ازتون پرسید این دوستتونه بگید هست کلی هم تعریفمو کنید. نکه اذیت کنید بگید نه سروش کیه . والا
تشکر شده توسط : | Nooranta , hadisss , chipchip , baharan , الهام ج , ehsan 10054 , eglantine , FBF , احسان , پروانه , yummy , earth , Aram , رامنا , شيدا رها , zeinabi , maryam.N , neda.n , fireboud |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 11188
تشکر های دریافت شده :8479 بار در 2552 پست
دكتر معالج : دکتر لیلا پورسعادت
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
تشکر شده توسط : | yummy , earth , paeazan , Nooranta , hadisss , nahid , شيدا رها , Dina , sooorooosh , zeinabi , فرناز , maryam.N , fireboud , neda.n |
|
داروي مورد استفاده :
بچه ها ازتون یه خواهش دارم، لطفا بیائید در جهت حمایت و بهاء دادن به این حرکت افتخارآفرین دوستان کوهنوردمون امروز و فردا رو تو این دو تا تاپیک « لحظه به لحظه تا فتح ام اس» و تاپیک « گزارش صعود به دماوند» جشن بگیریم و این تاپیکها رو فعال نگهداریم و از پرداختن به حاشیه و تصمیم گیریهای غلط مسئولین و تاپیک های ناامید کننده و جنجال برانگیز جهت تحت شعاع قرار ندادن خبر صعود بچه ها صرف نظر کنیم و فقط این موفقیت رو به جشن بشینیم، آیا براتون امکانش هست این خواهش من رو فقط برای دو روز اجرا کنید و بیشترین حضور رو در این دو روز در این تاپیک ها داشته باشید؟
اجازه بدید دوستان کوهنوردمون فردا شب که تو خونه هاشون وارد سایت میشن از اینکه موفقیتشون رو جشن گرفتیم و این حرکت قشنگشون رو ارج گذاشتیم قلبشون پر از شادی بشه و سختی و خستگی مسیر رو فراموش کنن
پیش پیش از محبتتون ممنونم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
من که خیلی موافقم با حرفت آرام جون 
باید جشن بگیریم این صعود و موفقیت رو
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
داروي مورد استفاده :
2013/08/09, 04:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/09, 04:41 PM، توسط Aram.)
فکر میکنید بچه ها الان دارن چیکار میکنن؟
استراحت؟
عکاسی؟
تماشای منظره کوه؟
چای میخورن؟
آجیل میخورن؟
مطالعه؟
تو سایتن؟
با همدیگه صحبت میکنن؟
وسطی بازی میکنن؟
.
.
.
.
شما چه حدسی میزنید؟
شهرزاد داره سیب میخوره 
مریم هم چند دقیقه پیش سایت بود
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/09, 06:38 PM، توسط sargol.)
(2013/08/09, 03:13 PM)Aram نوشته است: بچه ها ازتون یه خواهش دارم، لطفا بیائید در جهت حمایت و بهاء دادن به این حرکت افتخارآفرین دوستان کوهنوردمون امروز و فردا رو تو این دو تا تاپیک « لحظه به لحظه تا فتح ام اس» و تاپیک « گزارش صعود به دماوند» جشن بگیریم و این تاپیکها رو فعال نگهداریم و از پرداختن به حاشیه و تصمیم گیریهای غلط مسئولین و تاپیک های ناامید کننده و جنجال برانگیز جهت تحت شعاع قرار ندادن خبر صعود بچه ها صرف نظر کنیم و فقط این موفقیت رو به جشن بشینیم، آیا براتون امکانش هست این خواهش من رو فقط برای دو روز اجرا کنید و بیشترین حضور رو در این دو روز در این تاپیک ها داشته باشید؟
اجازه بدید دوستان کوهنوردمون فردا شب که تو خونه هاشون وارد سایت میشن از اینکه موفقیتشون رو جشن گرفتیم و این حرکت قشنگشون رو ارج گذاشتیم قلبشون پر از شادی بشه و سختی و خستگی مسیر رو فراموش کنن
پیش پیش از محبتتون ممنونم من کاملا موافقم.هرچند که یک جشن زحمات بی دریغ اون عزیزان رو جبران نمیکنه.بااین وجودایده ی عالی جشن است کاش میشد این جشن رو موقع استقبالشون یعنی به محض رسیدنشون بگیریم.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
|