موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
سروش یعنی محشر بود ، از اول تا اخر امر رو بدون نقص گفتی
یه بار ماه عسل با گفته هاش
یه بار اوای امید با حرکتش
یه بار نقاشی های زیبای بچه ها
این بارم گروه کوهنوردی ام اس سنتر
همه اینها و چیزهای زیاد دیگه ای که احتمالا جا انداختمشون جمع شدن تا حرف های سروش رو فریاد بزنن
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | sooorooosh , FBF , yummy , chipchip , matinfard , مـه ســـا , neda.n , hamdam , minoshka , م.ه , paeazan , arezoo_azizi , fireboud , الهام ج , Nooranta , محدثه , شيدا رها , sargol , parisa2011 , kaveh_plus , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , رنگین کمان , zeinabi , zohaa |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1461
تشکر های دریافت شده :1549 بار در 374 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر رضایی زاده
داروي مورد استفاده :
2013/08/03, 09:15 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/03, 09:19 PM، توسط Aram.)
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
تشکر شده توسط : | nazanin200312 , neda.n , minoshka , sooorooosh , earth , hamid , FBF , م.ه , arezoo_azizi , matinfard , fireboud , Nooranta , شيدا رها , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2013/08/03, 09:24 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/03, 10:11 PM، توسط neda.n.)
آرام جون یه دنیا ممنون. مطمئن باش وبلاگ شماها خودش بهترین رسانه است .
در ضمن همونطور که سروش عزیز به قشنگ ترین شکل گفت . خیلی از بچه ها در شکل های مختلف دارن به خوبی تلاش می کنن و تک تک این تلاشها تاثیر گذاره و ما در کنار هم موفق میشیم شک نکن .
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | minoshka , sooorooosh , FBF , م.ه , Aram , arezoo_azizi , hamid , matinfard , fireboud , hilda , الهام ج , Nooranta , شيدا رها , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 1327
تشکر های دریافت شده :2349 بار در 736 پست
سال تشخيص بيماري : ------
دكتر معالج : ------
داروي مورد استفاده : سینووکس
مثل همیشه سربلند و موفق باشید.
नियंत्रण अपने भाग्य को या किसी और होगा.
Jack Welch
تشکر شده توسط : | م.ه , neda.n , hamid , arezoo_azizi , matinfard , fireboud , شيدا رها , earth , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 288
تشکر های دریافت شده :504 بار در 155 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | neda.n , hamid , arezoo_azizi , matinfard , fireboud , شيدا رها , earth , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
ایشالا همگی صحیح وسلامت برید و برگردید.باعث افتخاره همگی هستید.
ما هم دوست داشتیم در رکابتون باشیم اما متاسفانه انتخاب نشدیم
ولی در گروهی دیگر به همراه دوستان ام اس سنتر هفته گذشه قله دماوند رو زدیم.
که واقعا بتونیم سختی و مقاومت تعریفهای گروه کوهنوردی رو درک کنیم.
به امید روزیکه همه در رکاب همدیگه بزرگترین تیم رو داشته باشیم.
به امید موفقبت کوهنوردای عزیزمون
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
تشکر شده توسط : | arezoo_azizi , neda.n , matinfard , fireboud , hamid , شيدا رها , baharan , earth , shahrzad , نازی ی , y.saeedi , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3811
تشکر های دریافت شده :1401 بار در 446 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | Aram , neda.n , matinfard , fireboud , hamid , شيدا رها , baharan , earth , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(2013/08/03, 01:59 PM)sooorooosh نوشته است: باعث افتخار برای هممون هستین.
خیلی مهم هست که یک تیم داره این کار و میکنه .و با این کارتون ثابت خواهید کرد که ام اس ناتوانی نیست.
به دوستانی هم که بیماری نوع رفتارش متفاوت هست و توانایی همچین کاری رو ندارن میخواستم بگم .حتماً غلبه بر ام اس این نیست که شما باید بتونی تا دماوند بری و بیای.هر کسی بسته به توانایی خودش باید بر این بیماری غلبه کنه. این دوستانمون دارن با این کارشون به جامعه نشون میدن که نگاهتون به کل جامعه ام اس اشتباه هست. ام اس این پنج تا جوون هستن.ام اس اون استاد دانشگاه هست که 30 سال از بیماریش میگذره و هنوز تو بهترین دانشگاه کشور کار میکنه.ام اس دختر عموی من هست که با نگاهش دختر و پسرش رو بزرگ کرد.با نگاهش براشون مادری کرد.ام اس من و تو هستیم
هممون با وجود تفاوت هایی که در نحوه عملکرد بیماریمون هست، تو یک چیزه خیلی مهم مشترک هستیم.
ام اس باعث شده که سخت باشیم.محکم باشیم.بیدی باشیم که به هر بادی نلرزیم.
جامعه باید ما رو به عنوان الگوی استقامت و موفقیت بشناسه نه بیمار
از دوستان کوهنورد عزیزم بینهایت ممنون هستم. سرافراز و سر بلند باشید هزاران بار آفرین داداش سروش باحرفهای خیلی قشنگتون.راست میگی ام اس یعنی استقامت,پایداری,دربرابرمشکلات کم نیاوردن وکلا ام اس یعنی امیدی تازه که روح بخش است.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
تشکر شده توسط : | fireboud , saeid , neda.n , hamid , sooorooosh , شيدا رها , matinfard , parisa2011 , arezoo_azizi , shahrzad , نازی ی , y.saeedi , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
همه ی گفتنی هارو دوستام گفتن اگه من بخوام بگم بهتون افتخار میکنم و باعث غرور هستین واسه تمام بچه ها شاید یکم تکراری باشه
اما من میخوام بگم این تاپیک انقدر انرژی داره که اندازه نداره اگه من قرار بود برم دماوند با اینهمه دلگرمی میرفتم اورست
دوستای گلم امیدورام اون انرژی لازم برای صعود رو گرفته باشین و با افتخار پا روی قله ی دماوند بزارین اون لحظه به یاد ما باشینااااااااااااااا
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | neda.n , hamid , fireboud , sooorooosh , شيدا رها , matinfard , baharan , earth , arezoo_azizi , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2947
تشکر های دریافت شده :3511 بار در 1108 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : خدا و ائمه
داروي مورد استفاده :
سروش دادا کولاک کردی با این حرفات
مرررررررررررررررررررررررررری
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
تشکر شده توسط : | neda.n , hamid , fireboud , sooorooosh , شيدا رها , matinfard , arezoo_azizi , shahrzad , نازی ی , نارنجی مدرسه موشها , zeinabi |
|
|