ارسالها: 711
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Aug 2011
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
محل سکونت : سرزمین خدا
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
ارسالها: 1,064
موضوعها: 157
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
محل سکونت : تهران
پ خ میدم بهت عزیزم
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
ارسالها: 23
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2012
تشکر های اهدا شده: 78
تشکر های دریافت شده :231 بار در 78 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : Monshi
داروي مورد استفاده : بتافرون
محل سکونت : کرج
مرسی شکلات خیلی جالب بود مخصوصا برای من که میخوام چاق بشم
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2014/03/15, 03:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/03/15, 03:55 PM، توسط نازلی.)
لاغرها بخوانند، چطور ۳ماهه ۱۰ کیلو اضافه کنیم؟
برخلاف رژیم افراد چاق، رژیم هایی که برای افزایش وزن افراد لاغر تجویز می شود، معمولا زمان بر هستند و شاید حتی از یک ماه تا ۳ ماه زمان لازم باشد تا وزن فرد لاغر زیاد شود. به یاد داشته باشید برای حل مشکل لاغری باید صبور باشید.
«داشت چیپس و پنیرش را با یک لیوان بزرگ دلستر با چنان ولعی می خورد که نگو! بعدش هم یک میلک شیک گُنده سفارش داد که من حتی با فکر کردن به آن هم ۲ کیلو چاق می شوم! چه برسد به خوردنش! اما او یک پَر چربی هم نداشت ...
با حسرت نگاهش می کردم و قهوه تلخم را مضمضه می کردم. من از ترس چاق شدن، هر بارکه با دوستانم به کافی شاپ و رستوران می روم، کم کالری ترین خوراکی ها را انتخاب می کنم و بسیار کم می خورم که نکند همه زحمات یک سال رژیم لاغری ام بر باد برود اما دوستم همیشه همین قدر لاغر بوده و همین قدر غذا می خورده ولی دریغ از اینکه یک گرم به وزنش اضافه شود! تازه وقتی می گوید «هرچی غذا می خورم که کمی چاق شوم اما نمی شوم» فکر می کنم می خواهد دل من را بسوزاند! مگر می شود کسی دلش بخواهد چاق شود؟!» شما هم فکر می کنید هیچ کس دوست ندارد چاق شود؟ شاید در این دوره و زمانه که بیشتر اطرافیان ما به دنبال راهی برای رفع اضافه وزنشان می گردند، دیدن کسی که دوست داشته باشد چاق شود، کمی عجیب باشد اما چه بخواهید و چه نخواهید، تعداد افراد لاغر که دوست دارند کمی چاق شوند، اصلا کم نیست و تا به حال تعداد بسیار زیادی از آنها به دفتر سیب سبز نامه و ایمیل فرستاده اند و درخواست رژیمی برای چاق شدن کرده اند، به همین خاطر ما هم سراغ دکتر رضا راست منش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی رفتیم تا علل لاغری و چاق نشدن برخی افراد را بررسی کنیم و همچنین با راه حل هایی برای رفع لاغری آشنا شویم.
● علت را پیدا کنید !
از بچگی لاغر بوده اید؟
لاغری می تواند ریشه در دوران مختلف زندگی داشته باشد، از زندگی جنینی گرفته تا لاغری دوران خردسالی، لاغری دوران قبل از بلوغ، لاغری دوران بلوغ و لاغری دوران میانسالی و کهنسالی. بدترین و مقاوم ترین نوع لاغری، لاغری های دوران جنینی و دوران قبل از بلوغ است چراکه بنیان بدن در این ۲ دوره شکل می گیرد. از جمله عوامل متعددی که می تواند در لاغری دخیل باشد می توان به علل روانی (نگرانی های شدید، اضطراب، افسردگی، حسادت، رقابت...)، علل غذایی (کم غذایی، بدغذایی، مشکلات سوء جذب غذایی، بی اشتهایی، بد اشتهایی)، علل پزشکی و هورمونی (پرکاری تیروئید، کمی هورمون رشد، پاسخ ناکافی بدن به هورمون رشد، جذب اندک، سوء جذب...) و علل دارویی (مانند مصرف موادی که باعث افزایش سوخت و ساز شده یا جذب را کاهش می دهند، همچنین مصرف موادی که باعث افزایش تخریب چربی و عضله و کاهش توان بدن برای ساخت اندام می شوند) اشاره کرد که از مهم ترین علل لاغری هستند، البته لاغری هایی با علل ژنتیک و کمیاب هم وجود دارند.
● هرچه می خورید، چاق نمی شوید؟
باید شرایط چاقی را داشته باشید
با توجه به علل مختلف لاغری که گفته شد، درمان و چاق شدن به شرطی امکان پذیر است که با پزشک متخصص مشورت و شرح حال دقیق فرد لاغر بررسی شود. شاید این جمله را از زبان برخی افراد لاغر شنیده باشید که «چرا با اینکه من خوب غذا می خورم، اما باز هم لاغر هستم؟» ولی وقتی عادات غذا خوردن و سبک زندگی آنها توسط پزشک بررسی می شود، مشخص می شود نه تنها غذایی که می خورند، کافی و مناسب نیست، بلکه شرایط لازم بدنی برای افزایش وزن را هم ندارند و تمام این موارد در کنار هم برای چاق شدن لازم هستند. مصرف هرکدام از مواد غذایی آن هم در یک نسبت بهینه و به موقع، البته در شرایطی مناسب، برای افزایش وزن لازم هستند که در این میان بستر مناسب هورمونی هم یکی دیگر از موارد مهم زمینه ساز چاقی به شمار می رود.
لاغری دوران قبل از بلوغ، لاغری دوران بلوغ و لاغری دوران میانسالی و کهنسالی. بدترین و مقاوم ترین نوع لاغری، لاغری های دوران جنینی و دوران قبل از بلوغ است
● فکر می کنید ضعیف هستید؟
همه لاغرها بیمار نیستند !
واقعیت این است که تعداد کمی از افراد دچار لاغری مفرط هستند که این لاغری مفرط به نوعی باعث کاهش اعتماد به نفس و بدشکلی بدن می شود و شاید شنیده باشید که برخی از این افراد به هیچ وجه خود را زیبا نمی دانند و با عباراتی مثل «عین چوب خشک شده ام!» یا «لباس در تنم زار می زند!» و... خودشان را توصیف می کنند! معمولا سیستم ایمنی این افراد ضعیف است و در مقابل کوچک ترین عوامل بیماری زا تحریک می شود.
● بی اشتها هستید؟
ریشه اش را پیدا کنید
کم اشتهایی با اینکه می تواند علت لاغری باشد، اما در بیشتر موارد نشانه ای از یک مشکل مهم دیگر در بدن است و اینکه بخواهیم به زور قرص و شربت اشتها آور و هزار راه دیگر فقط اشتها را برگردانیم، می تواند بسیار خطرناک باشد و باعث اتلاف وقت طلایی در رسیدن به هدف شود. گاهی ممکن است کودک شما هیچ گونه کمبود غذایی نداشته باشد، با وزنی مناسب به دنیا بیاید، دارویی مصرف نکرده باشد، مشکل پزشکی نداشته باشد، فعالیت بدنی زیادی که منجر به لاغری شود نیز نداشته باشد اما صرفا به دلیل استرس شب های امتحان و رقابت شدید و مداوم با همکلاسی ها، میزان هورمون کورتیزول (هورمون استرس) در او بسیار بیشتر از سایر کودکان باشد که حضور سطح بالای هورمون کورتیزول، ساخت پروتئین و چربی را در بدن مختل کرده و مشکل لاغری شدید را در کودک ایجاد می کند اما مشخص شدن این مشکل، جز با انجام آزمایش هورمونی توسط پزشک، امکان پذیر نیست!
● خود درمانی نکنید
شاید شما فقط به این فکر کنید که فرزندتان بی اشتهاست و تنها راه حل تان هم شربت اشتها آور باشد! همین امر می تواند فرصت رشد بهتر و حتی قد بلند شدن فرزندتان را از او بگیرد! یا مثلا فکر کنید مصرف هرچه بیشتر پروتئین و مکمل های پروتئینی برای چاق شدن شما کافی است اما یادتان باشد مصرف پروتئین مازاد بر نیاز، خود از طریق افزایش اثر دینامیک پروتئینی، باعث کاهش وزن می شود! پس لطفا خوددرمانی را فراموش کنید و هرچه سریع تر به پزشک متخصص مراجعه کنید تا معضل لاغری تان، همیشگی و با راه های سالم درمان شود.
رهایی افراد بزرگسال از لاغری شرایط خاص خود را دارد و تجربیات متعدد و موفق روزمره نشان می دهد پیروی از برنامه غذایی واقعا نجات بخش است.
به خاطر داشته باشید تنها زیاد خوردن باعث خلاصی از لاغری نمی شود. بعضی از میوه ها، آبمیوه ها، عرقیات و عادت های غذایی و عادات زندگی خود باعث لاغری می شوند، بنابراین هیچ نسخه یکسانی برای همه افراد لاغر وجود ندارد که بتوان آن را به همه توصیه کرد. شرایط هر فرد باید توسط متخصص بررسی شود تا با توجه به شرایط اختصاصی او، رژیم تجویز شود و به این ترتیب است که می توانید از شر لاغری خلاص شوید!
برخلاف رژیم افراد چاق، رژیم هایی که برای افزایش وزن افراد لاغر تجویز می شود، معمولا زمان بر هستند و شاید حتی از یک ماه تا ۳ ماه زمان لازم باشد تا وزن فرد لاغر زیاد شود. عوض و بدل کردن کارشناس تغذیه با این تصور که رژیم غذایی این کارشناس موثر نبوده یا ترک عجولانه رژیم با این تصور که «جواب نمی دهد!» از اشتباهات رایج هستند. به یاد داشته باشید برای حل مشکل لاغری باید صبور باشید.
ارسالها: 17
موضوعها: 7
تاریخ عضویت: Jun 2014
تشکر های اهدا شده: 591
تشکر های دریافت شده :607 بار در 169 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : *
داروي مورد استفاده :
محل سکونت :
گرچه شیوع اضافه وزن و چاقی در جوامع مختلف باعث شده است که چاقی و راههای کنترل آن موضوع اصلی بحثهای رژیم درمانی و تغذیه باشد، کمبود وزن و لاغری نیز طیف دیگر مشکلات تغذیهای بوده و...
شناخت علت آن و رساندن وزن فرد لاغر به وزن ایدهآل، به مراتب مشکلتر و زمان برتر از کاهش وزن یک فرد چاق میباشد.
محدوده وزن ایدهآل بدن هر فرد با استفاده از شاخص نمایه توده بدن و براساس قد، سن و جنس یک فرد و همچنین با توجه به شرایط جسمی و میزان فعالیت وی تعیین میشود. براساس طبقهبندی سازمان بهداشت جهانی، چنان چه نمایه توده بدن فرد کمتر از 18/5 باشد، فرد دچار کمبود وزن است، البته در برخی منابع، نمایه توده بدن زیر ۱۹ را برای زنان و زیر ۲۰ را برای مردان شروع مرحله کمبود وزن در نظر میگیرند.
دلایل لاغری
دریافت ناکافی انرژی و مواد مغذی، اولین عامل کاهش وزن است که میتواند ناشی از فقر، عادات بد غذایی، شرایط روحی و عاطفی (که باعث بیاشتهایی میشود)، شرایط کاری و حذف وعدههای غذایی، تنهایی، روزه گرفتنهای طولانی، محدودیت حرکتی و یا نداشتن دندانهای سالم باشد.
زمینه ژنتیکی و ابتلا به بیماریهایی چون سل، اختلالات تنفسی، اختلالات قلبی- عروقی، سرطان، پرکاری تیروئید و بیماریهای مربوط به متابولیسم (که از رژیم غذایی متناسب با آنها استفاده نشود، نظیر بیماری سلیاک)، جذب ناکافی مواد غذایی، عفونت مزمن، اسهال مزمن، بیماری انگلی، اختلالات کبدی، دیابت نوع یک، بیخوابی، اختلالات جنسی، افسردگی و اعتیاد از سایر علل کمبود وزن و لاغری میباشند.
بنابراین زمانی که یک فرد با کمبود وزن حاد و یا مزمن مواجه میشود، باید از نظر عوامل فوق بررسی گردد. شناخت علت لاغری اولین قدم قبل از شروع برنامه غذایی است و اصلاح کمبود وزن نیاز به همکاری گروهی از متخصصین مختلف دارد.
عوارض ناشی از لاغری
این عوارض عبارتند از احساس خستگی دائمی و زودهنگام، پوکی استخوان، کمخونی و کمبود مواد مغذی (که خود باعث تشدید کمبود وزن میشود)، کاهش مقاومت بدن در برابر عفونتها، قطع قاعدگی و تاخیر در التیام زخم و حتی مشکلات روحی و روانی.
راهحلهای افزودن وزن
باید توجه داشت که برخی افراد، به طور سرشتی لاغر هستند و افزودن وزن آنها بسیار دشوار و زمانبر است، اما به هر حال در اکثر موارد میتوان با رژیم پرکالری حدودا ماهی یک کیلوگرم وزن این افراد را اضافه کرد. چنانچه لاغری فرد به دلیل یکی از بیماریهای نامبرده فوق باشد باید با کمک گرفتن از پزشک، آن مشکل را رفع کند.
بکار بستن راهکارهای زیر برای افزایش وزن توصیه میشود
۱- استفاده از یک لیوان آبمیوه طبیعی یا نکتار در صبحانه (علاوه بر صبحانه معمول خودشان)
۲- استفاده از تنقلات کمضرر در فاصله غذاها بهویژه بعد از شام مثل یک لیوان بستنی یا چند شکلات یا مقداری مغز پسته، بادام یا فندق
۳- در کسانی که مبتلا به اختلالات چربی خون نیستند، استفاده از ماستهای چکیده همراه ناهار
۴- مصرف دسرهای کوچک و مغذی مانند شیر و بیسکویت و شیرینی خشک ساده به وزنگیری کمک میکند.
۵- گنجاندن میان وعدههایی کم حجم با محتوای انرژی بالا در برنامه غذایی افراد لاغر: برای این منظور فرد لاغر میتواند معجونهای خانگی (شیر موز ساده، شیر موزی که به آن مقداری پودرگردو، بادام، پسته یا خرما افزوده شده و یا شیر موز بستنی) تهیه کرده و به میزان متعادل مصرف نماید.
۶- افزایش تعداد وعدههای غذایی: ممکن است افراد کم وزن وعدههایشان کوچکتر باشد و زودتر سیر شوند، بنابراین بهتر است وعدههای غذایی را از ۳ وعده در روز به ۶ وعده برسانند.
۷- پرهیز از مصرف سالاد، آب و سایر نوشیدنیها قبل از وعده غذایی اصلی
۸- استفاده از میانوعدههایی که سبب افزایش دریافت حدود ۵۰۰ کیلوکالری در روز میشوند نظیر:
۸ عدد کراکر + ۳۰ گرم پنیر + ۱ لیوان بستنی
۱ لیوان غلات صبحانه + ۱ لیوان شیر + ۱ عدد موز + ۱ تکه نان تست + ۱ قاشق کره بادامزمینی
۶ عدد بیسکویت تهیه شده از گندم + ۲ قاشق غذاخوری کره بادامزمینی + ۲ قاشق غذاخوری کشمش + ۱ لیوان آب پرتقال
یادآوری: هیچگاه از اصول تعادل، تناسب و تنوع در برنامه غذایی غافل نشوید، حتی در زمانی که سعی دارید وزن خود را افزایش دهید.
افزایندههای اشتها
الف- ورزش: ورزش کردن دو حسن دارد: اولا اشتهای فرد به غذا خوردن را بیشتر میکند و احساس کسالت را از بین میبرد. ثانیا غذای خورده شده، صرف ساخته شدن عضلات میشود. بنابراین بهتر است که افراد لاغر قبل از صرف وعدههای اصلی، پیادهرویهای کوتاهمدت در هوای آزاد انجام دهند.
ب- افزودن زنجبیل تازه، لیموترش، پودر لیمو، فلفل سیاه، پودر آویشن و ریحان بنفش و دارچین به غذا، به افزایش اشتها کمک مینماید.
ج- گیاهانی چون نعنا، گشنیز، ترخون، شاهی، ریحان، سوسنبر و شوید که به عنوان سبزیهای خوراکی میباشند از بهترین و قویترین اشتهاآورها میباشند، لذا مصرف آنها به هنگام صرف غذا توصیه میشود.
د- همچنین میوه گیاهانی مانند زیره سیاه، رازیانه، گلپر، زیره سبز و سیاهدانه که حاوی مقادیر زیادی رایحه هستند، از اشتهاآورهای قوی میباشند که میتوانند به طور مستقیم و یا همراه با غذاها مورد استفاده قرار گیرند. در صورتی که میوه (دانه)های مذکور بخواهند به طور مستقیم مصرف شوند، حتما باید به صورت خردشده و یا پودرشده در آیند تا رایحه آنها بتواند در بدن آزاد شود.
هـ- پروتئینهای حیوانی مانند گوشت مرغ، جگر، شیر، پنیر، ماهی و ماست حاوی ویتامین ۱۲ B هستند. این ویتامین یکی از مهمترین ویتامینهای افزایشدهنده اشتها است. به همین دلیل به افراد بدغذا توصیه میشود حداقل روزی یک بار پروتئین حیوانی را در برنامه غذاییشان داشته باشند. پروتئینهای حیوانی اگر بخارپز، گریل، تنوری یا سرخشده باشند، بیشتر باعث افزایش اشتها و ایجاد تمایل برای مصرف غذای بیشتر میشوند.
و – افراد بدغذا یا کماشتها بهتر است از ظروف رنگی روی میز غذا استفاده کنند، زیرا از دیدگاه روانشناسی رنگهای گرم و زنده مانند نارنجی، ارغوانی، قرمز و زردتیره میتوانند باعث افزایش اشتها شوند.
ز- سفرهآرایی و آرایش بشقاب غذا نیز یکی از بهترین راههای افزایش اشتها محسوب میشود.
منبع:jamnews.i
ارسالها: 218
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر های اهدا شده: 3562
تشکر های دریافت شده :3878 بار در 865 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : سيد مسعود نبوي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تهران
من حدود یک ماهِ برای اضافه کردن وزنم میرم مشاور تغزیه روی خوردن شیرُ عسل ,آجیل و ژله بعد از نهار خیلی تاکید میکنه
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد
خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
ارسالها: 145
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Aug 2014
تشکر های اهدا شده: 1822
تشکر های دریافت شده :1465 بار در 599 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر زهرا نیکنام
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : شیراز
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟
بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
کالری برای چاقی لازم است، اما مواد مغذی و مقوی نیز لازم هستند
برای چاق شدن سالم باید برروی غذاهای سالم تمرکز کرد، چراکه هرچند کالری بیشتر آدم را چاق می کند، اما تغذیه سالم و مقوی لازم تر است.
برای چاقی نیاز به مصرف غذاهای پرکالری در عین حال سالم است نه فقط غذاهایی که پر از کالری، چربی، شکر و … است. هدف شما باید این باشد که غذاهای پر از ویتامین، مواد معدنی، مواد مغذی و در عین حال کالری را اتخاب و مصرف نمایید. با غذاهای مغذی برای چاقی شروع کرده و سپس هر وقت توانستید، غذایتان را با خوراکی های اضافی همچون ماست، میوه، آجیل و چربی های سالم غنی نمایید. بعضی از توصیه ها در این رابطه شامل:
نوشیدنی های مقوی حاوی پروتئین، آب میوه ها و یا شیر، میل نمایید.
نان های سبوس دارو و تشکیل شده از غلات کامل انتخاب کرده و بهمراه کره بادام زمینی، مربا، عسل و یا پنیر خامه ای میل نمایید.
از سبزیجات نشاسته دار (سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت، هویج، کدو و چغندر) استفاده کرده و کم تر از سبزیجات پر آب (بروکلی، گل کلم، کدو سبز، لوبیا سبز و یا خیار) استفاده نمایید.
از میوه های سفت (موز، گلابی، سیب، آناناسو میوه های خشک) بیشتر از میوه های آب دار (پرتقال، هلو، آلو، انواع توت ها، هندوانه) استفاده نمایید.
هنگام آشپزی از روغن های سالم و با مقادیری بیشتر از قبل استفاده نمایید و از چربی های ترانس اجتناب نمایید.
از خوراکی های حاوی پروتئین همچون سویا، بادام زمینی یا کره بادام زمینی، گوشت استیکی، مرغ و یا ماهی تن استفاده نمایید.
برای چاقی، مکررا باید خوراکی خورد
بدون توجه به اینکه چرا می خواهید چاق شوید، بیشتر خوردن غذا و میان وعده های اضافی به شما در دریافت کالری بیشتر کمک می کند. سعی کنید شش وعده غذایی در روز میل کرده و دقت کنید همه وعده ها یا حداقل سه تای آنها حاوی پروتئین، نشاسته، سبزیجات و چربی باشد.
برای مثال یکی از وعده های شما می تواندئ ساندویچ مرغ یا بوقلمون بهمراه نان (تهیه شده با غلات کامل)، سس مایونز، گوجه فرنگی و اسموتی میوه می باشد.
عاقلانه و از بین خوراکی های سالم غذا انتخاب کرده و مصرف نمایید، از این طریق می شود هفتگی بطور متوسط نصف پوند و یا یک پوند وزن کسب نمایید.
بدست آوردن توده های عضلانی
ورزشکارانی که می خواهند حجم عضلات بدنشان را بالاببرند، نیاز به اضافه کردن کالری و پروتئین کافی بهمراه ورزش های استقامتی برای بزرگ کردن نقاط خاص بدنشان دارند. مصرف میان وعده های غنی از پروتئین، شیرکاکائوی کم چرب و … بعد از ورزش برای رساندن تغذیه لازم بعد از ورزش به ماهیچه ها، لازم است.
میان وعده های مفید پرکالری، پر از پروتئین و نوشیدنی های حاوی پروتئین انتخاب مناسبی می باشند. از ورزش هایی که عضله ساز نبوده و نیاز به میان وعده های مکرر دارند، اجتناب نمایید.
توصیه هایی برای افزایش اشتها
اگر شما می خواهید چاق شوید، می بایست اشتهایتان را نیز افزایش دهید. زمانیکه اشتهای خوردن ندارید، بعضی حقه ها به شما در تحریک اشتهایتان کمک می نماید. کمی پیاده روی قبل از غذاخوردن به شما در افزایش اشتهایتان کمک می نماید. زمانیکه گرسنه نیستید، با غذاهای مورد علاقه تان از خود پذیرایی کنید، به این طریق شاید اشتهایتان افزایش یافته و یا رقبت به خوردن پیدا کنید. همچنین با استفاده از ادویه های مختلف و مورد علاقه تان به افزایش اشتها کمک نمایید.
مایعات از جمله آب، باعث احساس سیری در شما می شود، پس مایعات را جدا از غذا مصرف کرده تا جای خوراکی ها با آب و یا مایعات پر نشود.
مزه میوه ها بخصوص اگر بهمراه یک اسموتی سبک باشند، به افزایش اشتهای شما کمک می کند.
خوراکی های قوی و پرانرژی
غذاهای پر از کالری و مواد مغذی، خوراکی های حاوی چربی، بخصوص چربی های گیاهی هستند. چربی های گیاهی همچون چربی موجود در آجیل ها، بادام زمینی، دانه ها، کره بادام زمینی، آووکادو منابعی غنی از چربی سالم و مواد مغذی هستند.
چربی های گیاهی فراه کننده مواد مغذی و به همان میزان چربی های گیاهی کالری می باشند، اما این نوع خوراکی ها بعلاوه موارد ذکر شده، حاوی چربی های اشباع شده، که باعث افزایش کلسترول خون می شوند، می باشند.
ابتدا با غذاهای حاوی چربی گیاهی شروع کرده و اگر میزان کلسترول نرمالی دارید کم کم میزان چربی های حیوانی هم افزایش دهید. چربی های حیوانی ممکن است باعث بیماری های قلبی شوند، پس مقدار چربی حیوانی را کنترل کرده و در صورت بالارفتن میزان کلسترول تان مقدار آنها را کاهش دهید.
همچنین برای چاق شدن بهتر است میزان بیشتری نوشیدنی های کالری دار بنوشید، تا به چاق شدن شما کمک نماید. همچنین مصرف سس های پر کالری همچون سس مایونز، هزار جزیره و … نیز موثر است. سیب زمینی یکی دیگر از مواد مناسب برای چاقی است، همچنین این خوراکی را می توان با سس، پنیر، شیر، سبزیجات و یا روغن های گیاهی مانند روغن زیتون مصرف نمود.
در پایان لازم بذکر است افرادی که تمایل به چاق شدن دارند باید از انباشته شدن توده چربی در شکم جلوگیری کنند تا فرم بدنی ایده ال داشته باشند.
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم