موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 23
تشکر های دریافت شده :19 بار در 13 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : رویا ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
[quote='Mahdieh' pid='51305' dateline='1295775577']
سلام به همه دوستان من يك راهنمايي ازتون ميخوام حدود يك ساله كه سينووكس مصرف ميكنم احساس ميكنم كه تو اين يك سال خيلي بد اخلاق وغير قابل تحمل شدم خيلي زود عصباني ميشم و از كوره در ميرم
خيلي سر دخترم هم داد ميزنم همسرم رو هم ناراحت ميكنم وحتي گاهي اوقات مادرم هم از من ناراحت ميشه
نميدونم چه جوري بايد به اعصابم مصلت باشم و اونو كنترل كنم كمكم كنيد به نظرتون بافلوكسيتين واينجور قرص ها ميتونم كنترلش كنم وآروم تر بشم
[/quoteعزیزم منم همینطور هستم با این موضوع مشکل دارم البته دکترم گفته بود یکی از عوارض این دارو عصبی بودن من اونکس را هم تجربه کردم بهتر بود.[/font][/size]
تشکر های اهدا شده: 2947
تشکر های دریافت شده :3511 بار در 1108 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : خدا و ائمه
داروي مورد استفاده :
سلام دوست عزیز من4ساله سینووکس میزنم ولی اصلا اینطوری نشدم
همه چیز دست خودته با امپولت هیچ ربطی نداره
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
تشکر های اهدا شده: 23
تشکر های دریافت شده :19 بار در 13 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : رویا ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/12, 08:31 PM، توسط nazar.)
سحر جان اینکه میگی اصلا کار راحتی نیست منم با این موضوع مشکل دارم سریع عصبی میشم وسر دخترم که خیلی هم دوستش دارم داد میزنم.
سعید دوست عزیزم ما اگه عصبی نبودیمو اروم بودیم مطمین باش به این بیماری مبتلا نمیشدیم دکترم گفت این امپول تورا عصبی میکنه.من قبلا اونکس میزدم این مشکلم نداشتم.اما هزینش واقعا سرسام
اوره......
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1664
تشکر های دریافت شده :588 بار در 152 پست
سال تشخيص بيماري : 86
دكتر معالج : دکتر فرهاد منطقی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
وقتی نمیتوانیم عصبانیت خود را کنترل نمائیم از چند جهت دچار آسیب میگردیم:
▪ عصبانیت توانائی ما را برای خوشحالی از بین میبرد، زیرا عصبانیت و خوشحالی در تضاد با یکدیگر هستند.
▪ عصبانیت موجب خارج شدن روابط خانوادگی و دیگر روابط از مسیر صحیحشان میگردد.
▪ عصبانیت موجب کاهش مهارتهای اجتماعی، سازش و مصالحه شده و دیگر روابط را نیز در معرض خطر قرار میدهد.
▪ عصبانیت به معنای از دست دادن کار است، زیرا روابط را نابود میکند.
▪ همچنین عصبانیت به معنای شکست در کاری است که در صورت عدم عصبانیت و داشتن خلقی نرمتر میتوان موفقیتی در پی داشت.
▪ عصبانیت منجر به افزایش فشار و استرس میگردد (و این رابطه دو طرفه است عصبانیت منجر به افزایش استرس و استرس موجب عصبانیت بیشتر است).
▪ در هنگام عصبانی بودن ما دچار اشتباهات بسیار میگردیم، زیرا پردازش اطلاعات در آن هنگام برای ما مشکل میباشد.
▪ اکنون افراد از خطرات عصبانیت و نیاز برای مدیریت و کنترل آن با سوختن مهارتها و راهکارهای لازم آگاهی یافتهاند.
برای برخی از افراد مدیریت و کنترل عصبانیت آسان و راحت است.
آنها نیز عصبانی میکردند. در واقع همه افراد عصبانی میگردند، اما کنترل آن برای برخی آسانتر است. اکثر افراد نیاز به یادگیری و رشد مهارتهای کنترل عصبانیت دارند.
● مهارتهای کنترل عصبانیت را در خود رشد و توسعه دهید
تو
ملــودی کـدام تــرانــه ى عـــاشقــانــه ای کــه تمـــام اشتيـــاقــم بـــر وزن نگـــاهت شعـــر مـى شــود..