موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 3202
تشکر های دریافت شده :1659 بار در 368 پست
سال تشخيص بيماري : ١٣٩٢
دكتر معالج : صحرائيان، ناصر مقدسى
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2013/08/03, 12:19 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/03, 12:20 AM، توسط رامنا.)
راستی اگه قرص امگا 3 میخورید به هر دلیلی یادت باشه توی قسمت other ingredients پشت قوطیش ببینید که paraben یا مشتقات اونو نداشته باشه. گاهی از پارابن به عنوان نگهدارنده استفاده میشه که بعضی مقالات دیدن که پارابن با سرطان سینه ارتباط داشته (البته هنوز کاملا ثابت نشده ولی این مشاهدات اونقدر قوی بوده که شرکتها سعی کردن این فرآورده رو از محصولاتشون حذف کنن)
در ضمن معمولا پرل امگا 3 ازین ماهیها تهیه میشه که کمترین میزان جیوه رو دارن. اما اگه روی قوطی نوشته شده باشه که از چه ماهی استفاده شده خیلی بهتره چون آدم خیالش راحت میشه دیگه.
این ماهیها کمترین جیوه را دارن:
Anchovies
Butterfish
Catfish
Clam
Crab (Domestic)
Crawfish/Crayfish
Croaker (Atlantic)
Flounder*
Haddock (Atlantic)*
Hake
Herring
Mackerel (N. Atlantic, Chub)
Mullet
Oyster
Perch (Ocean)
Plaice
Pollock
Salmon (Canned)**
Salmon (Fresh)**
Sardine
Scallop*
Shad (American)
Shrimp*
Sole (Pacific)
Squid (Calamari)
Tilapia
Trout (Freshwater)
Whitefish
Whiting
در ضمن ازین جیوه تو این قرص نترسید. امروزه متخصصین میگن این قرص ها از خود ماهی کمتر جیوه دارن و بنابر این مصرف اونها رو به مصرف زیاد ماهی ارجح میدونن.
در ضمن گفته میشه امگا 3 تهیه شده از ماهی استفاده ازش نسبت به امگا 3 تهیه شده از گیاهان برای بدن راحت تره.
... I'm a fighter ...
"از پیش غصه خوردن ، دوبار غصه خوردن است."
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 619
تشکر های دریافت شده :283 بار در 52 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : شالبافان-جلالی
داروي مورد استفاده :
من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@
(2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@
راستش منم فکر میکردم چاق کرده... اما همش به خودم میگفتم اشتباه میکنی رامنا! ولی راست میگی به نظرم چاق میکنه...
به نظرم میتونی یک روز در میون بخوریش. وقتی هم مصرف میکنی شب ها صورتت رو با صابون تی تری فیروز بشور... لا مصب دشمن جوشه!
حالا یه امتحان بکن اگه جواب گرفتی اینجا هم بنویس
... I'm a fighter ...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 639
تشکر های دریافت شده :1129 بار در 292 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : -----
داروي مورد استفاده :
(2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@
من اصلا قبول ندارم- الان من 8 ساله امگا3 مصرف میکنم نه چاق شدمو نه جوش میزنم-حتما عوامل دیگه ای باعث چاقیو جوش زدن شماست
هیچوقت به کسى که بهت اعتماد داره، دروغ نگو
هیچوقت به کسى که بهت دروغ میگه، اعتماد نکن . . .
2013/08/26, 11:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/08/26, 11:38 PM، توسط رامنا.)
(2013/08/26, 10:59 PM)nazanin200312 نوشته است: (2013/08/26, 09:46 PM)آذرستون نوشته است: من 3 سال پیش که برا اولین بار رفتم دکتر برای ام اسم بهم داد خیلی سر سری گرفتم و نخوردم چون زیاد جوش زدم و چاق شدم تا دیروز دوباره دکتر رفتم گفت که او مگا3 در حال حاضر واجب تر از آمپولهایت است. ولی باز از چاقی و جوش می ترسم نمی دانم چکار کنم!!!@@
من اصلا قبول ندارم- الان من 8 ساله امگا3 مصرف میکنم نه چاق شدمو نه جوش میزنم-حتما عوامل دیگه ای باعث چاقیو جوش زدن شماست
البته نازنین جان آدمها هم با هم فرق میکنن... مثلا دیدی شاید که یکی کیلو کیلو گردو بخوره جوش نمیزنه ولی یکی اگه فقط دوتا گردو بخوره جوشاش در میاد...
ولی چاق شدن رو هنوزم فکر نکنم آخه همش نصف قاشق روغن هم نمیشه همش... میشه هر هفته سه قاشق و نیم روغن... نمیدونم والله...
... I'm a fighter ...
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست