2012/01/25, 05:35 PM
فشارهای روحی و عاطفی واقعی باعث تولید اشک میشود که با اشک معمولی متفاوت است که آزمایشها نشان میدهد این اشک دارای ماده ای سمی به نام «کاته کولامین» است
یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی گفت: گریه کردن قابلیت درمانی و تسکین دهنده دارد و سم «کاته کولامین» را از بدن خارج میکند.
دکتر مجید ابهری با بیان این مطلب افزود: انسان در مواقع ناراحتی و تاثر عکس العمل نشان میدهد که براساس شخصیت، سن و جنسیت این واکنشها متفاوت است.
وی با اشاره به پژوهش انجام شده توسط گروه بنیاد علوم رفتاری آریا بر روی چهار هزار و ۲۰۰ مرد و دو هزار و ۱۰۰ زن در گروه های مختلف سنی دراین باره گفت: فشارهای روانی و مشکلات عاطفی باعث میشود تا تعادل شیمیایی بدن بر هم خورد و در اثر این نامتعادل بودن مواد سمی در بدن ترشح شود که گریه کردن موجب خروج این مواد از بدن میشود و در نتیجه دوباره تعادل در بدن برقرار میشود.
یک متخصص علوم رفتاری و آسیب شناس اجتماعی با بیان اینکه گریه کردن قابلیت درمانی و تسکین دهنده دارد، اظهار کرد: براساس این پژوهش فشارهای روحی و عاطفی واقعی باعث تولید اشک میشود که با اشک معمولی متفاوت است که آزمایشها نشان میدهد این اشک دارای ماده ای سمی به نام «کاته کولامین» است.
ابهری با بیان اینکه «کوته کولامین» از تغییرات شیمیایی مغز تولید میشود، ادامه داد: بنابراین اشکهای واقعی که از چشم جاری میشود این ماده سمی را از بدن خارج میکند و در نتیجه گریه کردن موجب طول عمر، آرامش اعصاب و بهبود وضعیت روحی میشود.
به گفته ابهری، براساس این پژوهش اشکهای متاثر از مشکلات مالی ربطی به این موضوع ندارد.
منبع: مهر
فعلا سکوت را برگزیدیم ............