رنگ نارنجی فعال کننده، سازنده، ایجاد کننده خوش بینی، ذخیره کننده انرژی میباشد.از نظر فیزیولوژیکی رنگ نارنجی دارای اثر ضد اسپاسم ( گرفتگی عضلات ) است و برای تمام انواع گرفتگی عضلات قابل استفاده است.
2012/06/18, 08:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/06/18, 08:07 PM، توسط hamid.)
نازلی اینجوری که گفتی الان برمیدارم کل سایت رو نارنجی میکنما
پس واسه هممون خوبه
به زودی رنگ نوشته ها که نارنجی هست تغییر میکنه . دیشب روش کار کردیم .
یه چیزیم راجع به ویرایش و حذف و ... بگم
فرضا من یا هر کدوم از افراد مدیریتی سایت با شخصی مشکل دارن و حرف های نامناسب رد و بدل میشه . کلا تو سیستم مدیریتی سایت از روز اول ( البته فکر کنم با افتخار باید بگم چون بهترین حرکت در سیستم های مدیریتی هست ) اینجوری بوده که شخص مدیر روی این مورد هیچ کاری انجام نمیده . چون ممکنه تصمیمش درست نباشه .
در این تاپیک هم من نه پستی رو ویرایش کردم و نه حذف.
(2012/06/18, 04:55 PM)زهرا59 نوشته است: دست همه دوستان درد نكنه
همگي خسته نباشيد
چقدر عصباني هستي عزيزم
بله عصبانی بودم ولی خدا رو شکر من ادمیم که اگه ناراحت بشم خیلی ناراحت میشم و بعد مدتیم زودی یادم میره انگار نه انگار مخصوصا اگه به شخصیت ادم توهین بشه خیلیییییییییییییییی ناراحت میشم خودت باید دیگه ما خانمها رو بشناسی مخصوصا که افکار رپیشان دارم
که بیماریم توش جایگاهی نداره اصلا ولی واقعا هنگ کردم از روزگار اخه چند تا مشکل پشت سر هم پشت سرم تیر میکشه
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
یه چی بگم . خیلی خوبه این ترکیب آبی ، نارنجی . الان دیگه مشکل اونایی که نارنجی چشمشون رو می زد هم حل میشه . مرسی بچه ها که هی دارید تلاش می کنید که بهتر بشه