2015/05/11, 04:49 PM
منم اولین حمله که ماه اول بارداریم بود بی حسی تو دستم نمیتونستم هر چیزی را دستم بگیرم میافتاد
وقتی به پزشک زنان گفتم گفت چیزی نیست از عوارض بارداریه
بازم پیش متخصص مغزواعصاب رفتم ایشون هم حرفشون را تایید کردن
به هر حال زود خوب شدم وفراموش شد ولی بعداز بارداری خیلی پیش میومد که یه دفعه زیر پام خالی میشد یه بار در حین بازی بسکتبال مثل کسی که یکدفعه پام را بگیرن خوردم زمین
وخلاصه از این دست علایم
تا سال 91زمانی که دخترم از شیر گرفتم نشانه های ام اس مخصوصا سردرد شدت گرفت
تا یه روز که از خواب بیدار شدم دیدم از کمر به پایین بی حسه یه جور بی حسی سطحی
مثلا میرفتمدستشوئی با دمپایی بیرون میومدم متوجه نمیشدم که پامه
دو هفته ای این بی حسی همراه با سر درد ادامه داشت رفتم پزشک عمومی گفت احتمالا کم خونی داری ولی میدونستم ندارم
تا اینکه با خواهرم رفتم بیرون یه پیاده روی طولانی اخراش دیگه تعادل نداشتم همه تعجب کرده بودن از راه رفتنم
پس فهمیدم مشکل جدیه ورفتم دکتر مغزواعصاب ایشون هم بعدازیه شرح حال سریع فهمیدن ام اسه وام ار ای وکورتن
چقدر حرف زدم
خسته نباشید از خوندنش
وقتی به پزشک زنان گفتم گفت چیزی نیست از عوارض بارداریه
بازم پیش متخصص مغزواعصاب رفتم ایشون هم حرفشون را تایید کردن
به هر حال زود خوب شدم وفراموش شد ولی بعداز بارداری خیلی پیش میومد که یه دفعه زیر پام خالی میشد یه بار در حین بازی بسکتبال مثل کسی که یکدفعه پام را بگیرن خوردم زمین
وخلاصه از این دست علایم
تا سال 91زمانی که دخترم از شیر گرفتم نشانه های ام اس مخصوصا سردرد شدت گرفت
تا یه روز که از خواب بیدار شدم دیدم از کمر به پایین بی حسه یه جور بی حسی سطحی
مثلا میرفتمدستشوئی با دمپایی بیرون میومدم متوجه نمیشدم که پامه
دو هفته ای این بی حسی همراه با سر درد ادامه داشت رفتم پزشک عمومی گفت احتمالا کم خونی داری ولی میدونستم ندارم
تا اینکه با خواهرم رفتم بیرون یه پیاده روی طولانی اخراش دیگه تعادل نداشتم همه تعجب کرده بودن از راه رفتنم
پس فهمیدم مشکل جدیه ورفتم دکتر مغزواعصاب ایشون هم بعدازیه شرح حال سریع فهمیدن ام اسه وام ار ای وکورتن
چقدر حرف زدم
خسته نباشید از خوندنش