موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :122 بار در 37 پست
سال تشخيص بيماري : بهمن93
دكتر معالج : --
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام میخواستم از دوستانی که سینوتک رو مصرف میکنن سوال کنم تاحالا ویان عوارضی مثل عفونت حاد داشتین یانه مشکلی واستون ایجاد نکرده،ازش راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ،منم این هفته قراره پزشکم واسم این دارو رو بنویسه ولی دودلم با مطالبی که خوندم ممکنه این دارو باعفونت دربدن باعث عوض کردن سیربیماری بشه ،نمیدونم چیکارکنم
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 496
تشکر های دریافت شده :1091 بار در 234 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حسین کچویی
داروي مورد استفاده :
(2018/11/20, 11:09 PM)S.hz نوشته است: سلام میخواستم از دوستانی که سینوتک رو مصرف میکنن سوال کنم تاحالا ویان عوارضی مثل عفونت حاد داشتین یانه مشکلی واستون ایجاد نکرده،ازش راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ،منم این هفته قراره پزشکم واسم این دارو رو بنویسه ولی دودلم با مطالبی که خوندم ممکنه این دارو باعفونت دربدن باعث عوض کردن سیربیماری بشه ،نمیدونم چیکارکنم
سلام
من که خودم سینوتک استفاده نمیکنم ولی دوستانی که استفاده میکنند همه راضی هستند
این عارضه عفونت را هم که میگید من که تو منابع چنین عارضه ای برای دی متیل فومارات ندیدم (شما کجا مطالعه کردی در موردش؟)
شایعترین عوارضی که ممکنه بعضی از دوستان را اذیت کنه ممکنه عوارض گوارشی باشه که با داروهای جانبی قابل حل است و یه عارضه دیگه میتونه گر گرفتگی باشه که اونم با دارویی مثل آسپیرین (با تجویز پزشک) رفع میشه.
کلا داروی خوراکی خیلی خوبه. نگران نباش. اگه با بدنت سازگار بشه راحت شدی
جمله بیقراریت از طلب قرار تست ------- طالب بیقرار شو تا که قرار آیدت
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 297
تشکر های دریافت شده :390 بار در 105 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر وحید شایگان نژاد
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
2018/11/23, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/11/23, 10:52 PM، توسط javad6788.)
(2018/11/20, 11:09 PM)S.hz نوشته است: سلام میخواستم از دوستانی که سینوتک رو مصرف میکنن سوال کنم تاحالا ویان عوارضی مثل عفونت حاد داشتین یانه مشکلی واستون ایجاد نکرده،ازش راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ،منم این هفته قراره پزشکم واسم این دارو رو بنویسه ولی دودلم با مطالبی که خوندم ممکنه این دارو باعفونت دربدن باعث عوض کردن سیربیماری بشه ،نمیدونم چیکارکنم
سلام
من بیشتر از 1 ساله که سینوتک مصرف میکنم به جز گر گرفتگی که البته الان دیگه خیلی خیلی خیلی کم شده مشکل دیگه ای باهاش نداشتم.
حدود 2 سال رسیژن تزریق کردم داغونم کرد.هنوزم یاد اون شبا میفتم میترسم!
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 1498
تشکر های دریافت شده :1540 بار در 610 پست
سال تشخيص بيماري : 93
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : اکتوریف
سلام، گرگرفتگي سينوتك چطوريه؟ كوپامر كه گرگرفتگي ش خيلي بده صورتم قرمز ميشه تپش قلب مي گيرم تازه مشكلات ديگه هم همراهش هست (استفراغ و اسهال)
حتی تووی رویاتم...؟!
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 1208
تشکر های دریافت شده :975 بار در 180 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر فرهاد فیضی
داروي مورد استفاده : سینوتک - سیناژن
2021/04/26, 10:00 AM
(2018/11/29, 08:28 PM)helli نوشته است: سلام، گرگرفتگي سينوتك چطوريه؟ كوپامر كه گرگرفتگي ش خيلي بده صورتم قرمز ميشه تپش قلب مي گيرم تازه مشكلات ديگه هم همراهش هست (استفراغ و اسهال)
سلام
من از سینووکس به خواست خودم از دکتر دارویم را به زادیوا شیفت کردم . ولی بعد از دوماه استفاده از زادیوا بخاطر عوارض زیادش داروی سینوتک را جایگزین کردم . با اینکه فرمول هر دو دارو یکسان است ولی عوارض سینوتک قابل تحمل تر از زادیوا هستش . گر گرفتگی کمتری داره خصوصا اینکه به همراه غذای چرب مصرف بشه خیلی بهتر خواهد بود .من از نون و کره اثر مطلوب تری دیدم .
خوابهايم را خسته ميكني
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم