2012/07/25, 10:07 AM
(2012/07/25, 09:59 AM)lemon نوشته است: یعنی بدن ضعیف نمیشه ؟ من چنماه دیگه عروسیمه خیلی میترسم
با پزشکت مشورت کن.نترس مطمئنم منعت نمیکنه.
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سوال راجع به همه چیز
|
|||||||||||||||
2012/07/25, 10:07 AM
(2012/07/25, 09:59 AM)lemon نوشته است: یعنی بدن ضعیف نمیشه ؟ من چنماه دیگه عروسیمه خیلی میترسم با پزشکت مشورت کن.نترس مطمئنم منعت نمیکنه.
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
امید عزیز
من هم مطمئنم کلاهبرداری به اسم طبابته و چیز دیگه ای نیست ، لطفا پولهاتون رو هدر ندید. گیاهان دارویی مفید رو بعد از تحقیق مصرف کنید ولی پول به این بی سوادهای شیاد ندید. من الان که اسم ابواحبیب رو گفتی سرچ کردم دیدم نقدی هم بر کتاب طبایع ایشون نوشته شده از دکتر افشین احمد پور ، اینا رو هم بخونید، بد نیست. اسم وبلاگش طب لعنتی هست : http://afshinahmadpour.blogfa.com/ در ضمن در صدا و سیما هم این دکتر رو آوردن اما در مورد روماتیسم و ... من ندیدم برای ام اس. من دکتر احمدپور رو هم نمیشناسم ولی تو وبلاگشون حسابی دکتر ابوالحبیب رو نقد کرده . به نظرم نظر همه رو باید خوند با تحقیق .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2012/07/25, 11:54 AM
سلام به همگی ...
بچه ها من تازه چند ماهه ام اس مشخص شده ولی علائمش یه سالی هست که دارم که با سوزش صورت شروع شد و همه منو پیش متخصص پوست میفرستادن ! الان هم تاری دید یک چشم اضافه شده .. الان موضوعی که منو خیلی درگیر کرده اینه که بعد از اون یه هفته که بستری میشی دکترم یه پنجتا سینووکس نوشت که تو پنج هفته مصرف کردم ولی گزگز صورتم اون اواخر بهتر شده بود ولی حالا بازم مثل قبل شده و تشدید شده به نظرتون بخاطر چی میتونه باشه ایا این نشونه بدتر شدن بیماریم هست ؟
به دکتر بگو ،
گاباپنتین نداده ؟ معمولا برای گزگز میدن و بعد از چند ماه خوب میشه. اما دکتر باید تشخیص بده. نه عزیز ، بدتر شدن بیماری چیه ؟ این گز گز یه حالت شایع هست ولی این اوایل تشخیص و تزریق باید به دکتر هر موردی دیدی بگی و برای رفع گز گز هم بگی بهش که هنوز از بین نرفته.
2012/07/25, 02:18 PM
منم یه سوال مهم دارم
توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه من قبل از تزریق آزمایش دادم تعداد گلبولهای سفید خونم(W.B.C) نرمال بود ولی حالا بعد از چهار ماه رفتم واسه آزمایش تعدادش از حد مجاز بیشتره(بیش از ده هزار) آیا کسی تجربه این چنینی داشته؟ ربطی به بیماری و یا دارو داره؟
باور کن:
همیشه خدا جای شکرشو باقی میذاره.
WBC يا (white blood cell )
اين سه حرف مخفف سلولهاي سفيد خون يا گلبولهاي سفيد هستند. اندازهگيري مقدار گلبولهاي سفيد خون، يكي از روشهاي اصلي براي تعيين وجود عفونت در بدن است، چون اين سلولها كه جزو سيستم دفاعي بدن هستند، در بيماريهاي عفوني و غيرعفوني واكنشهاي مختلفي از خود نشان ميدهند. شمارش WBCها دو جزء دارد: يكي مقدار كلي گلبولهاي سفيد در يك ميليليتر خون و دوم شمارش جزء به جزء اين سلولها، چون گلبول هاي سفيد خون، پنج نوع مختلف دارند كه كم و زياد شدن هر كدام از اين انواع، معني خاص خود را خواهد داشت . كلمه diff كه در جلوي CBC نوشته ميشود، درخواست براي شمارش همين انواع مختلف گلبولسفيد است. مقادير طبيعي : در بزرگسالان و بچههاي بالاتر از 2 سال مقدار گلبولسفيد بين 5 تا 10 هزار در هر ميليليتر خون طبيعي است. محدوده خطر: WBC كمتر از 2500 و بيشتر از 30000 نشاندهنده بيماريهايي هستند كه ميتوانند گاهي خطرناك باشند. چه چيزهايي باعث كاهش WBC ميشود؟ لكوپني يا كاهش گلبولسفيد به مقادير كمتر از 4 هزار گفته ميشود كه معمولا در اثر نارسايي مغز استخوان، مسموميت دارويي ، عفونت بسيار زياد، سوءتغذيه، بيماريهاي خودايمني و ايدز به وجود ميآيد. در بسياري از انواع نارساييهاي مغز استخوان، مثلا بعد از شيميدرماني، راديوتراپي و ... هم اين مقدار كاهش مييابد. چه چيزهايي باعث افزايش WBC ميشود؟ افزايش گلبولسفيد، لكوسيتوز نام دارد و به مقادير بالاتر از 10هزار گفته ميشود كه به طور معمول نشاندهنده عفونت، التهاب، تخريب بافت بدن، لوسمي يا سرطان خون است. ضربه و جراحت، استرس و تب هم مقدار WBC را افزايش ميدهد. نكته: - عمل اصلي گلبولسفيد مبارزه با عفونت و حذف عوامل خارجي و مزاحم از بدن است و در مواقع آلرژيها هم اين سلولها مسئول بروز واكنش هستند. - تغيير هر كدام از انواع WBC معني خاص خود را دارد و ممكن است نشاندهنده عفونت با ميكروب (مثل باكتري يا ويروس) و يا حتي استرس باشد. - فعاليت شديد بدني و ورزش سنگين هم براي مدتي باعث بالا رفتن تعداد WBC در خون ميشود. بارداري و زايمان هم اين مقدار را افزايش ميدهند.
هيچگاه اميد كسى را نا اميد مكن شايد اين تنها دارايى او باشد
2012/07/25, 02:34 PM
(2012/07/25, 09:44 AM)lemon نوشته است: سلام بچه ها سلام حتما باید با پزشکت هم درمورد ضعف و هم ام اس مشورت بکنید موفق باشی
خدایا یاریم کن تا آن چه را که دانسته یا نا دانسته می شکنم دل نباشد
2012/07/25, 02:52 PM
(2012/07/25, 02:25 PM)نسترنى نوشته است: - فعاليت شديد بدني و ورزش سنگين هم براي مدتي باعث بالا رفتن تعداد WBC در خون ميشود. بارداري و زايمان هم اين مقدار را افزايش ميدهند. مرسی نسترنی عزیزم من باردارم و امیدوارم دلیلش همین موضوع باشه ایشالا به حق همین ماه خدا حاجته دلتو بده
باور کن:
همیشه خدا جای شکرشو باقی میذاره.
2012/07/25, 09:11 PM
(2012/07/25, 12:09 PM)nahid نوشته است: به دکتر بگو ، به دکتر گفتم پرگابالین داده حدود چند هفته هم هست استفاده میکنم ولی هنوز بهتر نشده .. این قرصی که گفتین برای گزگز صورت هم هست ؟ من الان یک سال و نیم هست که این گزگز رو دارم ...
2012/07/26, 12:11 PM
نقل قول: این قرصی که گفتین برای گزگز صورت هم هست ؟ اگه اشتباه نکنم همون پرگابالین باشه ،ممکنه اسم شرکت داروسازیشون فرق کنه ( مطمئن نیستما ) فکر نمیکنم فرق کنه گزگز صورت با دست و پا.بازم از دکتر بپرسی بهتره.
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سوال | past | 21 | 6,320 |
2020/01/07, 11:48 AM آخرین ارسال: glassheart |
|
سوال در مورد شرایط قبل از آزمایش و M.R.I | hessam | 0 | 1,603 |
2019/11/14, 07:45 PM آخرین ارسال: hessam |
|
سوال؟ شبه ام اس | naz.gigili | 22 | 25,772 |
2016/12/06, 02:46 PM آخرین ارسال: nahid |