2013/03/31, 09:20 PM
من 9 سالمه!!!!!!

در حالی که 17 سالمه!!!!!!.gif)
.gif)
.gif)
خیلی جالبه!
به من گفت بیشتر ورزش کن!

در حالی که 17 سالمه!!!!!!
.gif)
.gif)
.gif)
خیلی جالبه!
به من گفت بیشتر ورزش کن!
|
سن واقعی خود را بدانید
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
2013/03/31, 09:20 PM
من 9 سالمه!!!!!!
![]() ![]() در حالی که 17 سالمه!!!!!! ![]() ![]() ![]() خیلی جالبه! به من گفت بیشتر ورزش کن!
2013/03/31, 09:21 PM
دمش گرم سن واقعيه من 10 سال اميدوار شدم!!!
![]() شناسنامم ميگه 27ولي ميدونستم دروغ ميگه
جنسم از خاك و دلم خاكي تر...
2013/03/31, 09:21 PM
میگم چرا مامانم هی راه میره میگه پس تو کی بزرگ میشی؟!!!!؟!!!!؟!!!
حق داره دیگه ۱۲ سال کمتر از سن شناسنامه ایم!!! من ۱۰ سالم شده!! ![]()
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
2013/03/31, 10:42 PM
من 16 سالم شده
بهم پیشنهاد خواب و ورزش بیشتر و استرس کمتر رو هم داده!! ینی اگه اینکارا رو کنم کوچکتر میشم؟؟!! ![]() ![]()
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
2013/03/31, 10:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/03/31, 10:59 PM، توسط mehdisalimi.)
به من میگه سنت 16 ساله
![]() ![]() فکر کنم مشکل داره ![]() ![]() Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer: Click here to share with a friend Eating at least five servings of fruit and vegetables a day, everyday. This is essential for general health. Highly refined and deep fried foods are a 'sometimes' treat and should only be eaten occasionally. Try to stick to a mainly plant based diet with occasional lean meat, fish or chicken. یکی واسم ترجمش کنه ممنون میشم ![]()
خدای من هرگز نگویمت دست من بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی
به من گفت 15 سالم
![]() ![]() 27-15= 12 یعنی 12 سال کمتر از سن شناسنامه ایم هستم تازه کلی هم تعریف توسیه به من کرد در مورد خواب و دوست یابی ![]() ![]() ورزش روزانه را به من توصیه کرد انجام بدم خیلی خوب بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
من پاییزه 12 سال دارم
احیانا محل سکونت طرفای چین زدین؟ ما که آب و هوامون به پاریس میخوره
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
آخه
تو ایران خیلی به آدم خوش می گذره به ما اصلا استرس وارد نمی شه که پیر بشیم![]() قیمت دارو هم به خاطر هیجان قضیه است یک دفعه بالا می ره بالاخره باید یک تنوعی باشه ![]() ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/04/01, 11:52 AM
(2013/03/31, 02:58 PM)chipchip نوشته است: آغو .... من دوچار بحران شخصیتی شدم ، الان من کجاییم ؟ ببین هیچکی این یه مورد رو به روی خودش نیاورد تو هم مثل من بزن UK نیست که اینجا آب و هواش اروپاییه
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/04/01, 12:01 PM
(2013/03/31, 10:55 PM)mehdisalimi نوشته است: Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer:برای داشتن عمری طولانی تر حداقل 5 وعده میوه در روز باید بخوری که برای سلامت عمومی ضروری هستش! غذاهای سرخ کردنی باید بعضی اوقات خورده شن و تصفیه شده باشن!(اینو نمیدونم دقیق نوشتم یا نه!) سعی کنین یه رژیم غذایی داشته باشین که توش به طور عمده سبزیجات باشه و گاهی گوشت بدون چربی و مرغ و ماهی!
|
| کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
| 1 مهمان |