2013/03/31, 09:20 PM
من 9 سالمه!!!!!!
در حالی که 17 سالمه!!!!!!
خیلی جالبه!
به من گفت بیشتر ورزش کن!
در حالی که 17 سالمه!!!!!!
خیلی جالبه!
به من گفت بیشتر ورزش کن!
سن واقعی خود را بدانید
|
|||||||||||||||||||||||||||
2013/03/31, 09:20 PM
من 9 سالمه!!!!!!
در حالی که 17 سالمه!!!!!! خیلی جالبه! به من گفت بیشتر ورزش کن!
2013/03/31, 09:21 PM
دمش گرم سن واقعيه من 10 سال اميدوار شدم!!!
شناسنامم ميگه 27ولي ميدونستم دروغ ميگه
جنسم از خاك و دلم خاكي تر...
2013/03/31, 09:21 PM
میگم چرا مامانم هی راه میره میگه پس تو کی بزرگ میشی؟!!!!؟!!!!؟!!!
حق داره دیگه ۱۲ سال کمتر از سن شناسنامه ایم!!! من ۱۰ سالم شده!!
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
2013/03/31, 10:42 PM
من 16 سالم شده
بهم پیشنهاد خواب و ورزش بیشتر و استرس کمتر رو هم داده!! ینی اگه اینکارا رو کنم کوچکتر میشم؟؟!! نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمی ترسه دلم
2013/03/31, 10:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/03/31, 10:59 PM، توسط mehdisalimi.)
به من میگه سنت 16 ساله
فکر کنم مشکل داره Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer: Click here to share with a friend Eating at least five servings of fruit and vegetables a day, everyday. This is essential for general health. Highly refined and deep fried foods are a 'sometimes' treat and should only be eaten occasionally. Try to stick to a mainly plant based diet with occasional lean meat, fish or chicken. یکی واسم ترجمش کنه ممنون میشم
خدای من هرگز نگویمت دست من بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی
به من گفت 15 سالم
27-15= 12 یعنی 12 سال کمتر از سن شناسنامه ایم هستم تازه کلی هم تعریف توسیه به من کرد در مورد خواب و دوست یابی پیشنهاداتی هم به من داد ورزش روزانه را به من توصیه کرد انجام بدم خیلی خوب بود
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
من پاییزه 12 سال دارم
احیانا محل سکونت طرفای چین زدین؟ ما که آب و هوامون به پاریس میخوره به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
آخه
تو ایران خیلی به آدم خوش می گذره به ما اصلا استرس وارد نمی شه که پیر بشیم قیمت دارو هم به خاطر هیجان قضیه است یک دفعه بالا می ره بالاخره باید یک تنوعی باشه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/04/01, 11:52 AM
(2013/03/31, 02:58 PM)chipchip نوشته است: آغو .... من دوچار بحران شخصیتی شدم ، الان من کجاییم ؟ کجا زندگی میکنم ؟ چرا آدمو تحت فشار قرار میدن ببین هیچکی این یه مورد رو به روی خودش نیاورد تو هم مثل من بزن UK نیست که اینجا آب و هواش اروپاییه به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/04/01, 12:01 PM
(2013/03/31, 10:55 PM)mehdisalimi نوشته است: Congratulations! You knocked 11 years off your age! Here are the key things you should do to live even longer:برای داشتن عمری طولانی تر حداقل 5 وعده میوه در روز باید بخوری که برای سلامت عمومی ضروری هستش! غذاهای سرخ کردنی باید بعضی اوقات خورده شن و تصفیه شده باشن!(اینو نمیدونم دقیق نوشتم یا نه!) سعی کنین یه رژیم غذایی داشته باشین که توش به طور عمده سبزیجات باشه و گاهی گوشت بدون چربی و مرغ و ماهی!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |