2011/11/06, 12:50 AM
سلام . چی میگید ؟ قضیه کیش چیه ؟ اینجا کجاست ؟ من کی ام ؟
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
نظرسنجی: به سفر مشهد از لحاظ كيفي چه نمره اي مي دهيد؟ |
|||
10 | 10 | 40.00% | |
9 | 3 | 12.00% | |
8 | 2 | 8.00% | |
7 | 4 | 16.00% | |
6 | 3 | 12.00% | |
5 | 1 | 4.00% | |
4 | 2 | 8.00% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 25 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
سفر مشهد
|
|||||||||||||||||||||||||||
2011/11/06, 12:50 AM
سلام . چی میگید ؟ قضیه کیش چیه ؟ اینجا کجاست ؟ من کی ام ؟
هیچی بابک جان
یه دعوای خانوادگیه ما تاپیک سفر مشهدو به حاشیه کشوندیم بدینوسیله از تمام دوستان ،آشنایان،مدیران و ناظران کمال پوزش را خواستارم و امیدوارم مورد عفو قرار دهند تا باشد که خدمت کنیم به دوستان
ماییم و نوای بی نوایی.بسم لله اگر حرف مایی
میلو جان زحمتی هزینه آمپول ماه بعد مارو هم جورکن مردم وقتی میان زیارت دل رحم میشن
آقا بابک مرفهین میخوان برن کیش (از مشهد)امابقیه ببخشید دوستان مشهدیشوخی کردیم انشالله بجاش توحرم پیش امام رضا برامون دعاکنید مخصوصا فردا که روز عرفه است ببخشید دوستان من امشب دلم گرفته هرجا میرم یه دل سیر گریه می کنمشماببخشید
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/11/06, 01:02 AM
بابا بامعرفتا ما هم ببرین ، ماهم کیش میش دوست داریم ولی با نخودچی
2011/11/06, 01:32 AM
کیـــــــــش؟!!!!! سفر شاه عبدالعظیم بذارید ما بی بضاعت ها هم استطاعت داشته باشیم خوب. البته اگه مهمون آقا حامدیم که هیچی!
ایشالا همیشه سفرهای خوب داشته باشید. پر از شادی. خیلی خوشحالم که بهتون خوش گذشته
...
2011/11/06, 01:41 AM
همه امشب از گفتگو به اینجامهاجرت نمودند وسرگرم خواندن خاطرات مشهدهستنداگرچشمهاتون رو ببندید خودتون رو در جمع اونها احساس می کنید!!!!!صبر کنید الان دارین میریم حرم،حالا برای صرف ناهار برگشتید،وای بچه ها اونجارو نگاه کنیدبیتا بدیدنمون اومده وای بقیه بچه هاهم هستندو.....حالا داریم میریم انجمن پیش بچه ها وای چقدر مهربون هستند ومهمون نواز،.......بچه ها لباس گرماتون رو بردارید طرقبه سرده سرما میخورید وقت پیاده روی وباز زیارت و.....بچه ها جلوتر نریم آخه من هیچوقت خداحافظی رو دوست نداشتم.سفرخوبی بود نه
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2011/11/06, 01:52 AM
سلام.من خیلی خوشحالم خیلی خوش گذشششششت الانم خیلی خوابم میاد.پیشاپیش بگم که خیلی همتون عالی هستین دوستای فوق العاده ای دارم. فردا میام انشاالله منم تشکرای مخصوصم رو اهدا میکنم
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند نگــران نمــي شويــد . . .
2011/11/06, 02:45 AM
دوستان
امیدوارم که بهتون خوش گذشته باشه و سفر خوب و پربار و به یاد موندنی بوده باشه. امیدوارم که در سفرها و برنامه های بعدی بتونم همراه و همسفرتون باشم ....
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
دوستان زیارتتون قبول
خوش گذشت که ان شا الله بهتون واسه ما هم که دعا کردین حتما سوغاتی رو هم بعد میایم میگیریم ازتونا
آدَم ها را بدون اینڪــہ
بـــہ وُجودِشآن نیاز داشتہ باشے دوســـــت بـِــــدار . . . ڪــارے که خـــــدا با تـــو مے ڪُــند. . .!
2011/11/06, 09:29 AM
خوشحالم از این سفر خوب با این همه دوستای خوب و همسفر های مهربون
جای هم دوستام خالی بود خیلی خوش گذشت ممنون از همه نبایـــد وایســــم باید بـــرم جلوتـــر
نبـــایـــد وایســـم نبـــایــــد وایسیـــم بریم برسیــــم به چیزایی که خواستیــــم
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
سفر ام اس سنتر به مشهد با همکاری بنیاد امور بیماری های خاص | hamid | 491 | 126,314 |
2015/08/20, 11:29 AM آخرین ارسال: یه غریبه |
|
تغییر تاریخ . اطلاعیه سفر ام اس سنتر به مشهد | hamid | 29 | 11,039 |
2014/10/01, 04:47 PM آخرین ارسال: hamid |
|
می ریم مشهد | salman121 | 193 | 50,050 |
2010/04/22, 11:27 AM آخرین ارسال: مـه ســـا |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
113 مهمان |