موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 326
تشکر های دریافت شده :637 بار در 146 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
سلام دوست جونیام
خیلی سفر خوبی بود و ماندگار .یه عالمه دوست جدید پیدا کردم .از همه ممنونم مخصوصا از آقا حمید و آقا سجاد خیلی زحمت کشیدن و همچنین از عالم جون و میهن جون
...نازنین جونم خواهش میکنم قابل تو رو نداشت خوشگلم
امیدوارم سفرای بعدی هم همراهتون باشم
راستی همتون بی معرفتیدا اسم همه رو گفتید الا روژان جون رو
خدایا! کاری کن وقتی آدمها میخوان دروغ بگن یادشون بره!
تشکر شده توسط : | hadisss , eglantine , kaveh_plus , naazanin , یه غریبه , م.ه , علی دنیانورد , paeazan , mojtaba2iran , hamid , chipchip , coffeedot , sayeh n , nazaninamiri70 , pariya1361 , minoshka , Hasty , matin |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
لیلی جون کارت خوشگلت رو که میبینم همش یاد مشهد میوفتم.
کارت خوشگلت و هدیه دختر مهربون آقای دنیانورد عالی بودن
مواظب روژان باش
تشکر شده توسط : | eglantine , م.ه , lili66 , علی دنیانورد , mojtaba2iran , kaveh_plus , hadisss , hamid , chipchip , coffeedot , sayeh n , nazaninamiri70 , pariya1361 , Hasty , matin |
|
تشکر های اهدا شده: 326
تشکر های دریافت شده :637 بار در 146 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
سلام گلم خواهش میکنم البته خیلی دلم میخواست کارت ها رو به جای مقوا با چوب بسازم اما زمان نداشتم
روژان رو خالی کردیم لاغر شد
خدایا! کاری کن وقتی آدمها میخوان دروغ بگن یادشون بره!
تشکر شده توسط : | eglantine , علی دنیانورد , mojtaba2iran , kaveh_plus , famoon , hadisss , hamid , chipchip , یه غریبه , coffeedot , م.ه , sayeh n , nazaninamiri70 , pariya1361 , Hasty |
|
تشکر های اهدا شده: 1015
تشکر های دریافت شده :225 بار در 29 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
با سلام خدمت همه ی دوستان خوبم سفر خوب و به یاد ماندنی در کنار شما عزيزان بود من هم از طرف خودم و خانوادم تشکر میکنم از تمام اعضای گروه به ویژه از آقا حمید وآقا سجاد گل که خیلی زحمت برای گروه کشیدند آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه ی شما عزيزان را دارم .به امید دیدار
تشکر شده توسط : | eglantine , mojtaba2iran , kaveh_plus , famoon , paeazan , SSA , naazanin , hadisss , hamid , chipchip , یه غریبه , coffeedot , م.ه , pariya1361 , lili66 , Hasty , مـه ســـا , matin |
|
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :58 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکترمسعودرحمت جیرده
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
سلام به همه دوستهای خوبم ، خیلی سفر خوب و دوست داشتنی بود مخصوصا که من اولین دیدار بود که با بچه ها آشنا شدم واقعا عالی بود یه عالمه دوست خوب پیدا کردم و تشکر از تمامی همسفرهای خوبم
تشکر شده توسط : | naazanin , hadisss , eglantine , kaveh_plus , hamid , chipchip , یه غریبه , coffeedot , م.ه , علی دنیانورد , mojtaba2iran , nazaninamiri70 , lili66 , Hasty , matin |
|
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
شاااااااید کسی نگرانم باشه پس اینجا مینویسم با اجازه ناظر
من در راه آهن تهران دو ساعت قبل از حرکت از یه پله افتادم و صورتم محکم خورد به زمین.از بینی درد داشتم جیغ میزدم و گریه میکردم
برانکارد آوردن و من روی اون به حمید زنگ زدم که اینا چکم کردن میگن سفرتو لغو کن و بیا ببریمت دکتر با گریه من از دیروز از خونه زدم بیرون
طفل معصوم حمید
من گفتم نه من میرم اولین سفرمه و میخوام برم
سوالای ام اسی اون خانم رو جواب دادم و اون آقا هم راهنماییم کرد
امضا زدم و اومدم سفر
با حرفهای خانمه نمیدونم مدرکش چی بود گفتم یعنی فردا بینی من باد میکنه به این بزرگی؟
احتمالش بود
حمید که اومد رفت باهاشون حرف زد و گفت 4 میلبونه ها، گفتم نه بابا عمل زیبایی که نمیکنن مجانی
اینو بدونین اگه در راه آهن و یا ترمینال برای کسی سانحه ای رخ بده خودشون میبرنش دکتر و همه چی رایگانه.من که نمیدونستم
من اومدم سفر یخ هم گذاشتم و ژلوفن هم خوردم و مشکلی پیش نیومد
نمیخواستم به خانواده بگم و با دوستم برم عکس و دکتر
امااااا امشب به خواهرم گفتم، یه دستی زد به بینیم و گفت نه نشکسته بعد از یک هفته که مشکلی نداره هنوز.حتی گفت اینم مثه پات و هیچیش نیست
و من بسی ذوقیدم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر شده توسط : | hadisss , eglantine , hamid , یه غریبه , chipchip , coffeedot , م.ه , علی دنیانورد , mojtaba2iran , ashrafi , SSA , sayeh n , kaveh_plus , minoshka , lili66 , Hasty , omid , رامنا , matin , pariya1361 |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
سفر من امروز به پایان رسید
ظهر رسیدم خونه مون و تا ساعاتی پیش بشور و بساب خونه داشتم یه بارندگی شدیدی اینور شده بود خونه زندگیم پره خاک و گل شد
مریم در مورد روشنایی بگم؟
تازه اتاقمون رو تحویل گرفته بودیم. کلید با میهن بود اگه اشتباه نکنم
بعدش میهن دقایقی میره بیرون از اتاق که یهو برقا میره و سوییت ما کلا میره توی خاموشی
من گفتم اههههه چه بدشانسیم برق رفت
مریم هم فیوزا رو چک کرد که نکنه پریده باشن ولی فیوزا همشون دکمه شون روشن بود
خواستیم بریم لاوی و بگیم که ما برقامون رفته که میهن اومد توو
بعد از لحظاتی برقا روشن شد
من و مریم و مهسا و میهن و عالم هم مات و مبهوت که یعنی چی شده
کلیدارو نگا کردیم که یه دسته کلید شیشه ای بهش وصله و
کلیدو من گرفتمو و بچه ها گفتن حدیث با کلید از اتاق خارج شو نکنه برقا با کلید در ارتباطن
رفتم تا طرفای آسانسور که دیدیم باز برقا قطع شد
یه سنسور به دسته کلید وصل بود که کارش قطع و وصل کردن برقا میبود و باید توی اتاق یه جا مخصوص داشت آویزونش میکردیم تا برقا اتومات وصل شه و به وقت خروج از اتاق هم با همراه داشتن کلیده برقا اتومات قطع شه
خیلیییییییییییییییی باحال بودا
خودمون که همونجا غش رفتیم از خنده
زهرا خوشحالم که بینیت حالش خوبه. نمی دونی چقدر نگران بینیت شدم و مدام نگاش میکردم بینم باد کرده یا نه
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
تشکر شده توسط : | eglantine , kaveh_plus , hamid , یه غریبه , chipchip , coffeedot , paeazan , م.ه , علی دنیانورد , مـه ســـا , mojtaba2iran , SSA , sayeh n , nazaninamiri70 , minoshka , Hasty , omid , رامنا , matin , pariya1361 |
|
تشکر های اهدا شده: 11
تشکر های دریافت شده :58 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکترمسعودرحمت جیرده
و تشکر ویژه یادم رفت بگم از تمامی دست اندرکارهای این سفر واقعا زحمت کشیدید شما ممنونم عالی بود دوستهای خوبم
تشکر شده توسط : | eglantine , hadisss , kaveh_plus , hamid , یه غریبه , chipchip , coffeedot , paeazan , م.ه , علی دنیانورد , mojtaba2iran , مـه ســـا , nazaninamiri70 , lili66 , Hasty , matin , pariya1361 |
|
تشکر های اهدا شده: 211
تشکر های دریافت شده :339 بار در 144 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
...
خدا دوباره واستون قسمت کنه برید...
به شرطه اینکه دفعه ی بعد برای من هم یه دعایی کنید مشکلم بر طرف بشه...
باتشکر...
اگر تنها ترین تنهایان شوم...
باز هم خدا هست...
او جانشین تمام نداشته های من است...
موضوعها: 79
تشکر های اهدا شده: 6532
تشکر های دریافت شده :20468 بار در 4808 پست
سال تشخيص بيماري : 1378
دكتر معالج : دكتر ساره شاه محمدي
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
دوستان و همراهان عزیزم
خدا رو شکر که بهتون خوش گذشت....
حمید (انقدر زحمت میکشیدی گاهی وقتا نگران سلامتیت میشدم)آقا سجاد(ایشالا تو عروسیت جبران کنم) خواهرای دوست داشتنی(میهن و عالم) سمیرا جونم(که خیلی زحمت کشید) مریم خانم حدیث نازنینم که توی پخش نهار کمکمون کرد....
خلاصه ممنونم از همه
مرسی که باعث شدید یه خاطره خوب دیگه توی ذهنمون حک بشه
تشکر شده توسط : | mojtaba2iran , hamid , یه غریبه , kaveh_plus , chipchip , eglantine , hadisss , paeazan , SSA , sayeh n , nazaninamiri70 , minoshka , coffeedot , lili66 , Hasty , م.ه , matin , pariya1361 |
|
|