(2015/12/06, 08:29 PM)afsaneh نوشته است: بچه ها من از پستاتون خیلی متوجه نشدمالان ترانه وضعیتش چطوریه؟
یعنی اگر این سریال دید جامعه رو بدتر نکنه من کلی سپاسگزارشم بهتر پیشکششون
عزیزم ترانه یه دختر شاغل وبسیار فعال بود
ولی با هر استرسی حالا یا غش میکنه یا پاهاش بی حس میشه خلاصه حمله بهش دست میده وکورتن میزنه
این اخریم که رفت رو ویلچر
بازم قسمت خوبه قضیه اینه پسره دنبالشه
حداقل به اینش دلمون خوش کنیم
والااااا
دید جامعه
چی بگم
این سریالو کلا انگار گذاشتن رو دور تند
اخه اونایی هم که بیماریشون پیشرونده هست دیگه اینقدر سریع حمله وکورتن وفلج نمیشن که
در کل چه فایده ما اینجا براهم نقد وبررسی میکنیم هممونم از بریم
اون بیرون حتی خانواده هامون معلوم نیست چه فکری میکنن
آخرم کار خودشونو کردن تا دختره فرستادن رو ویلچر خیالشون راحت شد دیگه . فکر کنم صدا و سیما یه دشمنی به این ام اس داره به خدا همه دست به یکی کردن بگن با ام اسی ها نمی شه ازدواج کرد همش مریضیه درد ویلچره .واقعا متاسفم واسه خودمون چون دستمون به هیچ جا بند نیست و فقط می تونیم بیام اینجا واسه همدیگه درد و دل کنیم همین بقیه هر کاری که دلشون می خاد می کنن. احتمالا این دختر خوب میشه و اینا هم باهم ازدواج می کنن ولی چه فایده تاثیر بدی روی دید جامعه گذاشت کاش می شد بگیم اصلا سریال در مورد ام اس نسازید نخواستیم والا به خدا اونم از خندوانه که دکتر صحرایی اومد یه حرف مفید این آقا واسه ام اسی ها نزد . از توانایی هاشون از همین کوهنوردان سایت خودمون حتی یه اشاره این آقا نکرد فقط از افتخارات خودش گفت و رفت.
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان
من واقعا برام سوال شده مگه فیلم ساختن الکیه؟
مثلا وقتی یه فیلم مذهبی ساخته میشه چندین کارشناس مسایل مذهبی توش نظارت میکنن که مطلب اشتباهی نگن
حالا در مورد یه مسیله پزشکی یه فیلم ساز و نویسنده که اصلا اطلاعات دقیقی نداره باید نظر بده یا یه پزشک؟یعنی رو این نباید نظارتی باشه که بگن به این سرعت تین اتفاقات اینجوری نمیوفته؟
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
در خیلی از موارد بسیاری از فیلمها بدون کارشناسی ساخته میشن
مثلاً طرف نصفه شب سند میبره کلانتری یه متهم رو آراد میکنه که اصلا در صلاحیت نیروی انتظامی نیست
یا خیلی چیزای دیگه ...
زیاد فکر خودتونو مشغول نکنین
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........