2011/07/20, 06:53 PM
خب هر کدوم از دوستان که میدونن ام اس گرم و سرد یا تر و خشک چیه یه توضیحی بدن.
ممنون
ممنون
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
نظرسنجی: آیا سردیجات مخصوصا ماست و تزشی زیاد میخوردید(میخورید)؟ |
|||
بله | 85 | 65.89% | |
خیر | 44 | 34.11% | |
در کل | 129 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
سردی جات و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2011/07/20, 06:53 PM
خب هر کدوم از دوستان که میدونن ام اس گرم و سرد یا تر و خشک چیه یه توضیحی بدن.
ممنون به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
(2011/07/20, 06:19 PM)نازلی نوشته است: من با همین نکته ،که خیلی هم مهمه مشکل دارم با هیچ روشی هم درست نمیشه شما میگی روزی 2 مرتبه اجابت مزاج ولی اجابت مزاج من هفته ای 1 یا 2 مرتبه است دکتر میگه از عوارض دارو میتونه باشه از چند نفر ازدوستان که ام اس دارند پرسیدم اونها هم مثل من هستند خيلي نكته ي مهمي هست و بايد زود رفع بشه اون نسخه اي كه جنابreach گفت خوبه و بعدش ميتونيد از بذرهاي ملين مثل خاكشير،قدومه ي شيرازي به صورت ناشتا و يا انجير خيسانده شبانگاهي استفاده كرد كه مشكل دوباره برنگرده خاكشير رو ميتونيد تا سه قاشق غذاخوري مصرف كنيد به اين صورت كه ابتدا بايد از خاك و شن تميز بشه بعد به همراه آب جوش ولرم شده بدون شيرين كردن صبح ناشتا مصرف بشه و تا دو ساعت بعدش چيزي خورده نشه قدومه ي شيرازي هم يك قاشق مرباخوري صبح ناشتا توي اب جوش ميريزيم و يه كم بايد هم زده شه تا لعاب بده (2011/07/20, 06:53 PM)sara.161 نوشته است: خب هر کدوم از دوستان که میدونن ام اس گرم و سرد یا تر و خشک چیه یه توضیحی بدن. زياد اطلاعي ندارم در موردش ولي بايد بگم غلبه سردي در بدن در ظاهر هم نمايان ميشه،مثل: سفيدي زود رس موها ،سفيدي و رنگ پريدگي پوست،رنگ سفيد زبان، در حركت هم كسل بودن و گرفتگي عضلات ميتونيد دقيقترش رو يه سرچ بزنيد در مورد غلبه اخلاط مطالب مفيدي دستگيرتون ميشه،البته اين علائم نسبي هست و ممكنه فقط چند موردش در شخص ديده بشه براي اينكه فهميده بشه چه خلطي غالب هست بايد اون موارد غالب رو مد نظر داشت و نتيجه گرفت ،بهترين راهش مراجعه به يك پزشك متخصص طب سنتي هست فان مع العسر يسرا
2011/07/21, 07:37 PM
سلام..من كه ماست دوس نداشتم و ندارم...اما وحشتناك ترشي ميخوردم...هنوزم عاشق ترشيم...
اما فكر ميكنم بيشتر بخاطر فشار روحي و استرس وحشتناك باشه ام اس اخه اولين حمله ام كه رخ داد 6 ماه بود فشار عصبي داشتم
وقتی احساس میکنی داری به بن بست میرسی و زندگی خیلی تخیلی شده به یاد بیار که قبلا هم اینطوری شده بود ولی گذشت. این لحظات فرصتهایی برای بزرگ شدن هستند.
2011/07/21, 08:37 PM
(2011/07/21, 07:37 PM)parisa2087 نوشته است: سلام..من كه ماست دوس نداشتم و ندارم...اما وحشتناك ترشي ميخوردم...هنوزم عاشق ترشيم... عزیزم ترشی زیاد هم خون را اسیدی میکنه و واسه هم اس خیلی بده.نخور اصلا
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
2011/07/21, 11:56 PM
فكر نميكنم ربطي داشته باشه............
2011/08/13, 10:30 AM
منم اینو شنیدم و 2نفر رو میشناسم که سردی خیلی زیاد میخوردن و ام اس گرفتن اما حالا که فهمیدن علتشو مدتهاست سردی نمی خورن و هیچ حمله ای نداشتن.در واقع شفا یافتن.البته من شنیدم یبوست داشتنم این بیماری رو تشدید می کنه و باید مرتبا ملین ها رو خورد.مثل یک یا دو لیوان شربت عسل در روز
2011/08/13, 03:46 PM
اره سردی ها خیلی تشدید کننده است اما تنها علت ام اس خوردن سردی نیست.اما فکر می کنم خوردن گرمی ها خیلی موثره توی بهتر شدن .
2011/08/13, 04:10 PM
آره خوردن گرمی تو من که تاثیر خوبی داشته.از یه طرفم ماست و دوغ و ... نمیخورم می ترسم پوکی استخوان بگیرم نمیدونم چیکار کنم
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2011/08/13, 06:17 PM
من قبل از بیماریم علاقه ای به سردی نداشتم و الان ندارم
2011/08/14, 10:37 AM
(2011/07/09, 02:18 PM)sara.161 نوشته است: حالم خوبه!!! سارا جان منم مثل توام.پنج شنبه ها که میشه من داغونم
خداوندا ، قرارم باش
یارم باش جهان ، تاریکی ِ محض است میترسم ؛ کنارم باش . . .
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |