(2011/11/06, 12:48 PM)khatoon25 نوشته است: دانشمندان هندی اعلام کردند مادهای در زعفران ایرانی وجود دارد که به درمان بیماری ام اس کمک میکند.
به گزارش برنا، دانشمندان هندی موفق به کشف مادهای در زعفران شدهاند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.
ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی میشود که چربی تولید می کنند.
چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.
بر اساس یافتههای محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، میتواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز میشود را تا حد زیادی کاهش دهد.
عصر ايران
منم زعفران دوس دارم.حالا که اینطوریه بیشترتردوسش دارم.دم کردش روامتحان میکنم;-)
(2011/11/06, 12:48 PM)khatoon25 نوشته است: دانشمندان هندی اعلام کردند مادهای در زعفران ایرانی وجود دارد که به درمان بیماری ام اس کمک میکند.
به گزارش برنا، دانشمندان هندی موفق به کشف مادهای در زعفران شدهاند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.
ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی میشود که چربی تولید می کنند.
چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.
بر اساس یافتههای محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، میتواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز میشود را تا حد زیادی کاهش دهد.
عصر ايران
(2011/11/06, 12:48 PM)khatoon25 نوشته است: دانشمندان هندی اعلام کردند مادهای در زعفران ایرانی وجود دارد که به درمان بیماری ام اس کمک میکند.
به گزارش برنا، دانشمندان هندی موفق به کشف مادهای در زعفران شدهاند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.
ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی میشود که چربی تولید می کنند.
چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.
بر اساس یافتههای محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، میتواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز میشود را تا حد زیادی کاهش دهد.
عصر ايران