امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهکارهای خروج از بحران کمبود داروی کشور در حال بررسی است
#1
تاریخ خبر:09/09/
راهکارهای خروج از بحران کمبود داروی کشور در حال بررسی است

.jpg   2.jpg (اندازه: 49.77 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)
اهواز- رییس کانون بسیج داروسازی جامعه پزشکی تهران گفت: راهکارهای خروج از بحران کمبود دارو در کشور در حال ارائه و بررسی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈرسول دیناروندˈ روزپنج شنبه در جریان برگزاری همایش مدیریت خدمات دارویی سراسر کشور در محل بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) آبادان اظهار داشت: در شرایطی که استکبار جهانی ناجوانمردانه برخی تحریم های بین المللی را بر ملت ایران تحمیل کرده، برگزاری این همایش به عنوان راهکار خروج از بحران کمبود داروی کشور اهمیت دارد.

وی افزود: در این همایش همه دست اندرکاران با همفکری و هم اندیشی راهکارهای تامین دارو را بررسی می کنند و اتحادیه صنایع دارویی و شرکت های پخش دارویی کشور با حضور خود راهکار ارائه می دهند.

دیناروند ابراز امیدواری کرد ارائه راهکارهایی که با هم اندیشی همه مسوولان کشور در حال انجام است در دستگاه های ذی ربط مورد توجه قرار گیرد و بحث کمبود دارویی در کشور بر طرف شود.

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی همایش اظهار داشت: این همایش به همت کانون داروسازان بسیج جامعه پزشکی کشور در هفته بسیج در حال انجام است.

وی در خصوص اهداف این همایش تصریح کرد: هدف عمده این همایش مدیریت دارویی کشور در شرایط خاص و انجام کارشناسی در خصوص مشکلات و چالش های موجود در تامین، تولید، عرضه و تجویز منطقی دارو است.

دیناروند با بیان این که همایش مدیریت خدمات دارویی در دو بخش انجام می شود، ادامه داد: بخش اول شامل انجام کارشناسی و کارگاه های مختلف در حوزه دارو، مشکلات تولید دارو و تجویز منطقی دارو، اقتصاد دارو و روش های بهینه تامین دارو است.

رییس کانون بسیج داروسازی جامعه پزشکی تهران گفت: بخش دوم بازدید همکاران داروساز در قالب کاروان راهیان نور در یادمان والفجر اروند در شب جمعه، برگزاری دعای کمیل در آن میعادگاه و بازدید از سایر یادمان ها از جمله شلمچه و شهدای هویزه و مسجد جامع خرمشهر می باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در سخنانی بر اهمیت نقش جامعه داروسازی در دوران هشت سال دفاع مقدس و بهره گیری از تجربیات آن دوران در شرایط حاضر تاکید کرد.

دکتر ˈسید حسن امامی رضویˈ افزود: این جا سرزمین مقدسی است که سال ها آیینه استقامت مردم و جوانان بسیجی بوده است و ما آمده ایم پیمان بیندیم در این عصر همچنان استوار هستیم و خواهیم بود.

رییس فرهنگستان پزشکی کشور و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرهنگ بهداشتی مردم در دوران دفاع مقدس و پایین بودن این فرهنگ حتی در قشر تحصیل کرده تاکید کرد: در چند سال پس از انقلاب و دفاع مقدس حرکت به سوی بهداشت آغاز شد به طوری که امروز مشکل اولیه بهداشت کشور حل و یا کاهش چشم گیری پیدا کرده است.

ˈعلیرضا مرندیˈ در خصوص تنظیم خانواده و کنترل جمعیت در آن دوره گفت: اگر کنترل صورت نمی گرفت امروزه 200 میلیون نفر جمعیت داشتیم و به جای دو میلیون بیکار، ده ها میلیون بیکار وجود داشت.

دکتر ˈمحمد حسین سرمستˈ رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز پیام وزیر بهداشت را در همایش قرائت کرد که از مجموعه مدیران کارخانجات و تولیدکنندگان قدردانی شد و به مسیر پیشرفت و تهیه داروهای جدید و داروهای نوترکیب تاکید کرده و از مجموعه مدیریت دارویی کشور قدردانی کردند.

سردار ˈنصرالله فتحیانˈ رییس بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح کشور و مسوول بهداری جنگ در دوران هشت سال دفاع مقدس و مسوول جامعه پزشکی استان تهران بر تجربیات جامعه پزشکی و ایثارگری های آن زمان به ویژه خاطرات بیمارستان صحرایی امام حسین علیه السلام و بیان خاطرات داروساز بسیجی شهید رهنمون بیان کردند.

لازم به ذکر است این همایش نهم و دهم آذرماه با حضور 200 نفر از معاونان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کشور و روسای اعضای هیات علمی داروسازی و مدیران صنعت داروسازی کشور در بیمارستان صحرایی امام حسین (ع) آبادان در حال برگزاری است.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

#2

دارو‌ها روز به روز آب می‌روند!

سلامت نیوز : از اوایل سال جدید اوضاع دارو همواره نوساناتی را به خود دیده است و بیماران تجربه‌گر روزهای سخت دسترسی به دارو و همچنین کمبود‌ها بوده‌اند با این حال در این مدت بعد از چند ماه و با توزیع محدود دارو، مشکل رفع می‌شد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سینا ؛ اما پس از نوسانات ارزی که تاثیر زیادی بر همه تجهیزات و وسایل از جمله دارو و تجهیزات سلامت داشت، وضعیت دسترسی به دارو نیز بسیار متفاوت‌تر شد و مشکلات شدت بیشتری گرفت. اوضاع کمبود دارو و همچنین مسائل تحریم‌ها به جایی رسید که تعدادی از فعالان نظام سلامت اعتراض خود را طی نامه‌ای به سازمان ملل ابلاغ کرده و این مسئله را امری غیر انسانی دانستند.

علاوه بر تمامی تحریم‌ها و کمبود‌های دارویی، مسئله سوءمدیریت را باید به آشفته بازار دارو اضافه کرد. اثر مستقیم و انکار نشدنی عدم پیش بینی‌های لازم برای خروج از دوره بحران نوسانات ارزی و همچنین تمهیدات بی‌نتیجه برای بیماران و حتی مردم عادی مسئله ای است که در کنار عوامل بیرونی دیده شده است و مسئولان باید در این رابطه پاسخگو باشند.

از همه اینها که بگذریم این روزها شاهد اتفاقی هستیم که دلیل قانع کننده‌ای برای آن نمی‌یابیم، یعنی کوچک شدن داروها و تغییر اندازه آنها در حالی که روی بسته دارو همان دوز قبلی نوشته شده است. ممکن است خیلی‌ها بگویند دلیل این آب رفتن‌ها، گران بودن مواد اولیه است، در جواب آنها باید گفت آیا گران شدن داروها و بیشتر شدن روزانه قیمتشان جبرانی برای گرانی مواد اولیه نیست؟

این مسئله باعث شده است که در چند هفته اخیر در کنار بیماران، پای مردم عادی که مصرف کننده حرفه‌ای مسکن‌ها هستند به میدان مشکلات دارویی باز شود. برای نمونه یک قرص ساده ژلوفن که به عنوان مسکن به وفور توسط مردم عادی خریداری می‌شود چند روزی است که دستخوش تغییرات سلیقه‌ای برخی از شرکت‌های داروسازی شده است به طوری که علاوه بر افزایش قیمت، حجم این دارو نیز کمتر از گذشته و تقریبا به نصف حجم قرص‌های قبلی رسیده است.

نکتهٔ دیگری که به این مسئله باید افزود متغیر بودن قیمت این دارو در داروخانه‌های مختلف است، انگار دارو هم وارد لیست اقلام لوکس شده که قیمت پایین شهر و بالای شهرش متفاوت شده است. در پایان لازم به ذکر است، نام شرکت‌های داروسازی متخلف نزد سینانیوز محفوظ است و افزایش قیمت و کاهش حجم داروهای مسکن از مسئولان غذا و دارو پیگیری می‌شود.

سلامت نیوز: 27آذر1391
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : paeazan
#3
اجرایی برای روایت بحران دارو در ایران

هانا کاویانی--۱۳۹۱/۰۹/۲۹

روز چهارشنبه، یک هنرمند ایرانی، در نزدیکی مقر سازمان ملل متحد در نیویورک، بر آن شد تا در قالب یک پرفورمنس ( اجرا) از مشکلات بیماران ایرانی در پی اعمال تحریم‌های بین‌المللی بر جمهوری اسلامی ایران سخن بگوید. اجرای این جوان ایرانی در حالی انجام می‌شود که از مدتی پیش، گزارش‌های متعددی از کمبود دارو و‌ گران شدن قیمت آن شنیده می‌شود.

ساناز سهرابی،‌ که ۲۴ سال دارد و دانشجوی فوق لیسانس هنرهای تجسمی در شیکاگوست، این روزها به نیویورک رفته تا با یک پرفورمانس،‌ شاید بتواند درباره بحران دارو در ایران اطلاع رسانی کند. او که چندماه پیش ایران را برای ادامه تحصیل ترک کرده، می‌گوید به دلیل شغل خواهرش که داروساز است،‌از نزدیک با مشقات بیماران در دسترسی به دارو در تماس است و از همین رو تصمیم گرفته که صدای این بیماران به گوش سایر مردم برساند.

ساناز سهرابی می‌گوید: « تصمیم گرفتم که صدای مردم را منعکس کنم و در واقع آن قطعه گم شده پازل تحریم که زندگی آدم‌هاست را وارد داستان تحریم‌ها بکنم. از همین رو تصمیم گرفتم یک پرفورمنس مشارکتی را انجام بدهم که مردمی که زندگیشان به طور مستقیم با این موضوع درگیر است به نحوی ماتریال کار را دراختیار ما بگذارند. آنها داستان‌شان را روایت کنند و این داستان‌ها این کار را شکل بدهد.»


.jpg   untitled.JPG (اندازه: 327.48 KB / تعداد دفعات دریافت: 0)

ساناز سهرابی با این طرح، بیست و شش هزار کپسول خالی قرص را تهیه کرده است. این تعداد کپسول نماد بیست و شش هزار نفر در ارتباط با بیماریهای انعقاد خون از جمله تالاسمی و هموفیلی در ایران هستند که این روزها دسترسی‌شان به دارو بسیار سخت شده یا اینکه توانایی مالی خرید داروهای بسیار گران را ندارند.

در این بیست و شش هزار کپسول کوچک، پیام‌های بیشماری از ایرانیان وجود دارد، که از سختی‌های خود یا آشنایانشان در ارتباط با دارو نوشته‌اند. به طور مثال بیماری که نوشته هر روز دو قرص برای تامین پلاکت خون مصرف می‌کرده که از کانادا وارد می‌شده و هم اکنون در بازار نایاب شده است یا زن و شوهر داروخانه داری که می‌گویند هر روز شاهد هستند که بیمارانی شیمی درمانی خود را به دلیل افزایش شدید هزینه آن قطع می کنند.

گروه وی بر این باور است که چنین اجراهایی می‌تواند به تغییر شرایط کمک کند. علی عبدی از اعضای گروه در نیویورک دراینباره به رادیو فردا می گوید: « قطعا بسیاری از آدم هایی که درهمین آمریکا هم زندگی می‌کنند، مثلا بیماران، رنجهایی دارند که باز خواهند گفت. ما می دانیم که تا همین اواخر بسیاری از آمریکایی‌ها بیمه درمان نداشتند. شخصا همسایه‌هایی را می‌شناسم که در همین ساختمان محل سکونت من، به خاطر نداشتن پول کافی برای تامین هزینه پزشکی، از کار بیکار شدند، کنار خانه افتاده و زندگی های سختی را می گذرانند. بسیاری از مردم نیویورک، در حال تجربه رنج‌های مشابهی هستند. برای تغییر دادن این شرایط، چه راهی به جز به اشتراک گذاشتن این رنج‌ها و فهمیدن یکدیگر وجود دارد؟»

پرفورمانس ساناز سهرابی در حالی در نیویوک با بقچه سیاهی مملو از کپسول‌های حاوی پیام، انجام می‌شود که در ایران، مقام‌های دولتی و بانک مرکزی هر روز دیگری را مسئول عدم تامین ارز برای واردات داروی لازم می کنند و از سوی دیگر در آمریکا تحریم‌های اعمال شده بر ایران شامل دارو نمی‌شود، و در آبان ماه سخنگوی «دفتر کنترل دارایی‌های خارجی» در وزارت خزانه‌داری آمریکا به روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز گفت که این وزارت‌خانه از ماه اکتبر، تغییراتی در قوانین مربوط به صادرات دارو و غذا به ایران اعمال کرده تا از بار تشریفات اداری فروش اقلام خاصی از غذا و دارو به ایران بکاهد.

http://www.radiofarda.com/content/b12-sa...03419.html
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  داروهای در حال ورود به کشور nahid 3 3,924 2018/06/30, 08:36 PM
آخرین ارسال: hessam
Star بررسی مبحث "ام اس" و" اختلال شناختی" naazanin 1 4,076 2017/05/18, 12:10 PM
آخرین ارسال: samiramiss
  بررسی اسطوره‌ای بیماری «ام.اس» در قالب یک کتاب - اثر دکتر مقدسی paeazan 6 7,192 2017/02/02, 06:39 PM
آخرین ارسال: نایریکا
  بررسی آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی عصبی درپنجمین کنگره علوم اعصاب niloofary 0 2,761 2016/07/26, 08:32 AM
آخرین ارسال: niloofary
  وضعیت داروهای "ام اس" در بازار دارویی کشور hamdam 2 4,679 2016/05/10, 08:55 AM
آخرین ارسال: niloofary
  توقف واردات داروی آرژانتینی ام اس ( اکتووکس) یه غریبه 10 9,216 2016/04/14, 11:38 AM
آخرین ارسال: glassheart
  داروی ایرانی ام اس در شیراز رونمایی می‌شود niloofary 5 4,769 2016/03/01, 11:45 AM
آخرین ارسال: 71shahab
Video مخترع دشتستانی مدعی شد: کشف داروی گیاهی برای درمان کامل MS رسول جاسمی 115 86,842 2015/08/10, 12:00 AM
آخرین ارسال: nahid
  واردات داروی ام اس کمتر می شود nahid 1 2,748 2015/05/30, 11:51 AM
آخرین ارسال: مرجان مولایی نژاد
  داروی تایسبری تحت پوشش بیمه قرار گرفت h.kakavand 19 16,607 2015/04/28, 11:47 AM
آخرین ارسال: mostafa00



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست