(2013/06/29, 05:51 PM)yummy نوشته است: سارگل جون شما که نبودی میخوای دقیقا در مورد چی نظر بدی؟عزیزم درسته که من توی دیدار حضور فیزیکی نداشتم اما بالطف دوستان عزیزگزارش لحظه به لحظه اش رو داشتم دوستان عزیزم بمن خیلی لطف کردند ودرساعت دیدار بمن زنگ زدند گفتند جات خالی دیدار خیلی عالی برگزار شده یعنی کلی درمورد تدارکات دیدار برای من گفتند حتی بعدازاتمام دیدار هم برام زنگ زدند وگفتنددیدار عالی شروع شد وعالی تموم شدیعنی حتی درمورد تعداد دوستان که دردیدار حضور داشتند بمن گفتند یعنی کلا درمورد همه چیز بمن گفتند انگار که من اونجا بودم.خب برای این جسارت پرسیدن این سوال رو کردم چون درجریان گزارش لحظه به لحظه دیدار توسط دوستان عزیزم بودم درسته ازپشت تلفن بود ولی خب گزارش کامل بمن دادند.ولی بازم شما می فرمایید چون من حضور فیزیکی در دیدار نداشتم حق شرکت درنظرسنجی رو ندارم خب جسارت شرکت درنظرسنجی رونمی کنم.شاید شمادوست عزیزبگویید شنیدن کی بُود مانند دیدن ولی برای من حرف دوستان عزیزم دقیقا من دیدنم هست من به دوستانم اعتماد بیش ازحد دارم.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره