2013/06/28, 10:27 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/29, 03:22 PM، توسط nazaninamiri70.)
ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام
آقا واقعا واقعا واقعا عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود
انقدر خوب بود که هیچی نمیتونم بگم اصلا چیزی نمیمونه
فقط چندتا نکته بگم من
از همه بچه هایی که زحمت کشیدن تا برگزار بشه دیدار، همه دوستایی که اومده بودن بی نهــــــــــــــــــــــــــــــــــایت تشکر میکنم
عمو رضا بی نهایت ممنون بابت هدیتون و اینکه به یادم بودین
خاله هســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتی عاشقتونم
عموابراهیم خیلی خیلی خیلی تشکر و ببخشید که خیلی پرحرفی کردم بیتا جونم خاله زهرا
مهسا ها پرستو افسانه شیما مهشید تـــــــــــــــــــــــــــــــرانه ناهید ندا جان آرزوووووووووووووو سمانه نااااازنین سعیده ساینا مصی تپله نازی ی مرضی بی نظیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرید
خاله فرناز اگه نمیدیدمت خودمو میکشتم فک کنم و ممنون از آقا فربود که معرفیتون کرد
سرووووش اون چی بود دستت
آقا فربود موقع معرفی به من چی گفتین؟
حمید یادم رفت آخرش کارت داشتم
مهدی هم خوش شانسی هم خسیس
در آخر یه بار دیگه: عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود عالی
یکبار دیگه مرسی و حیف نشد با بقیه آشنا بشم زمانش کم بود
پ خ به سجاد: به جون خودت دو سریه به خاطر تو چیزی نمیخورم (اون سری پری خوردش این سریم زیادی تو رفت و آمد بودم)
خب چیزی یا کسی جا نموند؟
آقا ما رفتیم بازم مرسی
آقا واقعا واقعا واقعا عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود
انقدر خوب بود که هیچی نمیتونم بگم اصلا چیزی نمیمونه
فقط چندتا نکته بگم من
از همه بچه هایی که زحمت کشیدن تا برگزار بشه دیدار، همه دوستایی که اومده بودن بی نهــــــــــــــــــــــــــــــــــایت تشکر میکنم
عمو رضا بی نهایت ممنون بابت هدیتون و اینکه به یادم بودین
خاله هســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتی عاشقتونم
عموابراهیم خیلی خیلی خیلی تشکر و ببخشید که خیلی پرحرفی کردم بیتا جونم خاله زهرا
مهسا ها پرستو افسانه شیما مهشید تـــــــــــــــــــــــــــــــرانه ناهید ندا جان آرزوووووووووووووو سمانه نااااازنین سعیده ساینا مصی تپله نازی ی مرضی بی نظیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرید
خاله فرناز اگه نمیدیدمت خودمو میکشتم فک کنم و ممنون از آقا فربود که معرفیتون کرد
سرووووش اون چی بود دستت
آقا فربود موقع معرفی به من چی گفتین؟
حمید یادم رفت آخرش کارت داشتم
مهدی هم خوش شانسی هم خسیس
در آخر یه بار دیگه: عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود عالی
یکبار دیگه مرسی و حیف نشد با بقیه آشنا بشم زمانش کم بود
پ خ به سجاد: به جون خودت دو سریه به خاطر تو چیزی نمیخورم (اون سری پری خوردش این سریم زیادی تو رفت و آمد بودم)
خب چیزی یا کسی جا نموند؟
آقا ما رفتیم بازم مرسی