دوستان عزیز ازشماخواهشادرمورد شرکت دردیدار یک راهنمایی بفرمایید تامن ازاین دوراهی که توش گیرکردم دربیام عزیزان راستشو بخواین یک دل بمن میگه دیدار اصن شرکت نکن چون برای یکبار که دوستان عزیزت روحضوری می بینی بیشتربراشون احساس دلتنگی میکنی ویک دل دیگه بمن میگه شرکت حتی همون افتخار یکبار دیدن چهره های ماه دوستان عزیزت برات غنمیمت است حالامن موندم حرف کدوم دلم روگوش بدم خوب لابد100%اینجاحرف یک دل اشتباه هست خواهشا شمامنوراهنمایی کنید تاحرف یکی روگوش کنم وحرف اون یکی روکاملا بیخیال شم.مغزم داره می ترکه نمی دونم حرف کدوم یکی درسته.من بی اندازه مشتاق دیدار همه ی دوستان عزیزم هستم حالا یکی لطف کنه منو ازاین دوراهی دربیاره والله اگه یک لطفی بفرماید ومنوازاین دوراهی دربیاره بخدا یعنی جنت الفردوس رومفتی مفتی بدست آورده حالاکدومتون میخواهید مفتی مفتی صاحب جنت الفردوس بشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوخی که نیست حرف حرف جنت الفردوس هست پس خواهشا زودتر بهم کمک کنید.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره