2011/04/16, 10:22 AM
سلام 
خوفید؟
دلم واستون تنگ شده

صفحه خوندم هیچکی خهیچی از من نگفته بود تا همین صفحه ی آخر
خب من خودم از همتون بیشتر ذوق کردم و سوپرایز شدم
اصن باورم نمیشد که شده که بیام
وای جای کلیا خالییییییییییییییییی بود
دوس داشتم همه رو ببینم
حالا ایشالله دفعا های بعد
اول از حسین تشکر کنم بابت زحمتشو عذرخواهی کنم که اصلا با مهموناش حال نکردیم . خب واقعیتش اینه که این دیدار جاش نبود
و یه جورایی اغلب بچه ها از حضوره دیگران معذب و ناراحت بودن
بعد از سینا و حمید که همه ی غرولند ها سرشون ریخته میشد و به شخصه سینا رو دیوانه کردم از بس بهونه گرفتم
و یه تشکر ویژه بابت زحمتاشون
از مجید یه تشکر ویژه چون همه اش داشت نقش تدارکاتو ایفا میکرد و کسی اگه شناختی نداشت روش ، اصلا باور نمیکرد بنیان گذار ام اس سنتره

مرسی مجید 
بعد از تک تک بچه هایی که اومده بودن و من از دیدنه تکشون کلی ذوق کردم
از پریای نازنینم که اومد توی دیدار و کلی منت گذاشت سرمون و بهمون حال داد . دوست دارممممممممممممممممممم
و در آخر از آقا جلال و باران عزیز که زحمت رسوندن منو به خونه کشیدن . مرسی . خیلی بهم حال دادین . با پیشنهاد آخرتونم بیش از همه حال کردم

در آخر بگم درسته که دیدار به خوبیه بقیه ی دیدارها نبود یعنی اگه بقیه معرکه و فوق العاده و بینظیر و محشر و .... بودن ان یکی فط فوق العاده و محشر بود ، ولی همین که بهانه هایی هسن برای دور هم جمع شدن و دیدن همدیگه و لذت بردن از کنار هم بودن خودش یه دنیا ارزش داره
یه دنیا[size=x-large]
دوستون دارم
خیلی خیلی خیلی خیلی

خوفید؟
دلم واستون تنگ شده

صفحه خوندم هیچکی خهیچی از من نگفته بود تا همین صفحه ی آخر

خب من خودم از همتون بیشتر ذوق کردم و سوپرایز شدم

اصن باورم نمیشد که شده که بیام

وای جای کلیا خالییییییییییییییییی بود
دوس داشتم همه رو ببینم
حالا ایشالله دفعا های بعد

اول از حسین تشکر کنم بابت زحمتشو عذرخواهی کنم که اصلا با مهموناش حال نکردیم . خب واقعیتش اینه که این دیدار جاش نبود

بعد از سینا و حمید که همه ی غرولند ها سرشون ریخته میشد و به شخصه سینا رو دیوانه کردم از بس بهونه گرفتم

از مجید یه تشکر ویژه چون همه اش داشت نقش تدارکاتو ایفا میکرد و کسی اگه شناختی نداشت روش ، اصلا باور نمیکرد بنیان گذار ام اس سنتره

بعد از تک تک بچه هایی که اومده بودن و من از دیدنه تکشون کلی ذوق کردم

از پریای نازنینم که اومد توی دیدار و کلی منت گذاشت سرمون و بهمون حال داد . دوست دارممممممممممممممممممم

و در آخر از آقا جلال و باران عزیز که زحمت رسوندن منو به خونه کشیدن . مرسی . خیلی بهم حال دادین . با پیشنهاد آخرتونم بیش از همه حال کردم

در آخر بگم درسته که دیدار به خوبیه بقیه ی دیدارها نبود یعنی اگه بقیه معرکه و فوق العاده و بینظیر و محشر و .... بودن ان یکی فط فوق العاده و محشر بود ، ولی همین که بهانه هایی هسن برای دور هم جمع شدن و دیدن همدیگه و لذت بردن از کنار هم بودن خودش یه دنیا ارزش داره
یه دنیا[size=x-large]
دوستون دارم
خیلی خیلی خیلی خیلی

آنارام باشید