سلام سلام
من اومدم
بچه ها مرسی که بودین واقعاً فکرشونمیکردم که 70 نفر بیان برای این دیدار حضور شماها بود که باعث شد این دیدار انقدر خوب باشه و به من بچسبه
امیدوارم دوستانی که بار اولشون بود میومدن احساس غریبی نکرده باشن و بهشون خوش گذشته باشه و دفعه های بعد هم بیان
از hamid_147 , farbod bahmanni, hamid یه غریبه ، عالم و همه دوستانی که زحمت کشیدن ممنونم به من خیلی خوش گذشت خیلی خوشحال شدم از دیدنه دوستانی که مدتها بود ندیده بودم و همین الان دوباره دلم تنگ شده براتون
جای خیلی از دوستان خالی بود
بازم مرسی مرسی مرسی
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
دست گلتون درد نکنه
شخصیت شیطون و پرشورم کم کم داره رو میشه و نسبت به برنامه های قبلی پیشرفت داشتم
وژدانی این سری خیلییییییییییییییی پرانرژی بودم و خیلیییییییی بهم خوش گذشت
اصن دوس نداشتم دیدار تموم شه
همش حواسم به بچه ها بود و بیشتر وقتم رو سرپا بودم و در حال چرخ زدن و خندیدن و شاد بودن و اینا
در واقع دیدنتون کلییییییییییییی بهم انرژی داد
خوشحالم که دوستانم رو دوباره دیدم و همچنین دوستان جدیدی رو ملاقات کردم
از مدیران محترم تشکر می کنم و همچنین از دوستانی که اومده بودن
عالی بود
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
سلام به همگی
ساعات خیلی خوبی رو مثل همیشه کنار دوستان داشتیم، از زحمات همه تشکر میکنم
فقط خواستم از دوستان تشکر کنم بخصوص حمید که هماهنگ کرد ما هم حضور داشته باشیم
از آشنایی با مامان مرضیه و ماهان کوچولو و همسر نازنینشون خیلی خوشحال شدم
از مونا جون هم بابت دستبند زیباش تشکر میکنم
آزاده جون بازهم تولدت رو تبریک میگم عزیزم، همیشه شاد باشی
حدیث عزیز از اینکه انقدر پر انرژی هستی و تو همه دیدارها شرکت میکنی بهت افتخار میکنم
حمید 147 عزیز ما رشد بامبوهامون رو به شما مدیون هستیم
شهرزاد هم خیلی برای گرفتن عکس تکی زحمت کشید
مهسا جون یک دونه باشی
دیدن عزیزانی که فقط با اسمشون آشنا بودم افتخاری بود، جای خیلی از دوستان هم خالی بود
از 10 بهتون 10 میدم
هرکه را دیدم از مجنون و عشقش قصه گفت
کاش میگفتند در این ره، چه بر لیلا گذشت
با سلام و آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دوستان گل
مرسی از همه دوستانی که زحمت کشیدن که این دیدار هر چه بهتر برگزار شه
واقعا خسته نباشی
مرسی مونا خانوم از هدیه زیباتون
و همچنیین کمال تشکر رو دارم از دوستانی که تشریف آوردن تا افتخار زیارتشون نصیبم شه
شاید زندگی ان جشنی نباشد که ارزویش را داشتی
اما حال که به ان دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص
سلام به حمید، به مهسا،به فربد و بقیه عزیزانی که برای مراسم دیروز خیلی زحمت کشیدند و متأسفانه من اسمشونو نمیدونم مخصوصا عزیزی که زحمت معرفی بچه هاروکشید...دست همگی درد نکنه
خیلی عالی بود...من که لذت بردم
و خداروشکر میکنم که کسی غیر از بغل دستیم متوجه نشد که شدیدا از حضور دوستان خوشگل و شیک و خوش تیپم احساساتی شده بودم و بابت حضور پرافتخارشون اشک میریختم (البته شاید چون اولین دفعه حضورم بود اینطوری شدما)
موفق شدم دوستان گلی که از قبل رصد کرده بودم از نزدیک ببینم و خیلی چیزای خوب دیگه
امیدوارم به زودی بازم همه عزیزان رو ببینم + دوستان جدید
منم از همه بچه ها ممنونم
از فربد و حمید_147 که با دیدن اطلاعیه همکاری بهم اطلاع دادند و قرار شد مسئول برگذاری دیدار بشن و شاهد بودم که در این یک ماه چقدر دغدغه دیدارو دارند و واقعا در دیدار چیزی کم نداشتیم و همه چی عالی بود .
از مهسا که مثل همیشه یکی از فعال ترین افراد در زمینه برگذاری دیدار بود و کلی زحمت کشید
از عکاس دیدار شهرزاد
هیلدا بابت معرفی بچه ها
مونا عزیز بابت دستبند های زیبایی که اماده کرده بود
از دوست عزیزی که حسابی شرمندمون کرد و با دسته گل اومد به دیدار ( روم به دیوار اسمتون رو یادم نیست میشه خودتون اعلام کنید ؟ )
از میهن و عالم بابت حضور و غیاب دیدار
متین و نگین و فرشته بابت پذیرایی
حدیث عزیز که واقعا همون طور که گفت اصلا ننشست و مدام داشت با بچه ها سلام احوال پرسی میکرد که کسی احساس غریبی نکنه
و از دکتر عزیز که با وجود مشکل غیر منتظرشون زحمت کشیدن تشریف اوردن و از سخنانشون استفاده کردیم
و و و و و از همه مهمتررررررررررررررررررررررررررررر از مامان بابای ماهان ، نی نی کوچولمون . وای که چقدر دوس داشتم ماهان رو ببینم . هر چند یه بار به زور بغلش کردم باباش میخواست منو بکشه و اینم بگم که از مامان و بابای ماهان قول گرفتم که در تمام دیدارها اگر خودشون هم نیومدن باید ماهان رو به ما برسون
اینم چند تا عکس از بهترین اتفاق دیدار شهریور ( برای بزرگنمایی روی عکس کلیک کنید )
یه چیزم بگم که خیلی خوشحالم پروژه صندلی داغی که فربد میخواست برگذار کنه با شکست مواجه شد
و 3 برنده خوش شانسمون امیدوارم تزریقات بدون دردی رو با سامانه یادآوری تزریق تجربه کنن . ( حالا چه تاثیری داره خودمم نمیدونم )