(2011/07/08, 07:33 PM)A.Mohsen نوشته است: سلام.
ممنون از بچه های هیات مدیره به خاطر برگزاری همایش
تشکر از دوستای خوبی که اومدن و روحیه دادن و روحیه گرفتن، شاد کردن و شاد شدن.
و با تشکر فراوان ار اونایی که نقاط صعفشون در بازی پانتومیم را پشت غربیلک بونکر سیمان پنهان کردن اما به جایی نرسیدن!
درود فراوان نثار مردان از جان گذسته ای (به ویژه سینا) که با پرتاب لنگه کفش و سیب و سنگ و غیره و عیره توپ بدمینتونرحاطره ی پرستو را از بالای درختان پارک پایین کشیدند و خانواده ای را شاد نمودند!
مرسی فربدجان بابت آب نبات چوبی و بهار بابت بستنی حصیری و نمیدونم کدام دوست عزیز بابت سیب های خوشمزه (یاد شیرینی خوشمزه ی سعیده به خیر) و خمید بابت آب معدنی و ....
خیلی خوش گذشت
بنده هم به نوبه ي خودم از دلاور مردان بي باك كه جهت پايين آوردن توپ بدمينتون خاطره انگيزم (از 1382 تا حالا) تلاش بي وقفه داشتند، و بخصوص آقا سيناي عزيز كه دل اين بنده ي حقير رو شاد كردند، نهايت تشكر رو دارم!
(2011/07/08, 07:21 PM)sama نوشته است: سلام
من بعضی هارو اسمشون اینجا آشنا ولی همش به مخم فشار میارم که کدوما بودن
آقا فرشید ...... چرا یادم نمیاد
خانمی که تکواندوکار بود اسم کاریریشون یادم نمیاد
آقا عینکیه ؟؟؟
بگذریم
دیداره خوبی بود تعداد زیاد بود ........ البته بنده موقع عکس انداختن افتادم تو باغچه ......چه ضایع بودا
سما جان منو يادته؟
بزنم به تخته! همگي عجب حافظه اي داريد! اين همه زمان صرف معرفي افراد شد! اما متاسفانه ....! خيلي عجيبه!
خداروشكر، من اسم و چهره ي همتونو خيلي خوب به حافظه سپردم!:55:
منظورت اگر از خانم تكواندوكار، همون دوست منه كه تپلي بود و مانتوي مشكي و روسري سفيد داشت و قبلا ورزشكار بوده، اسمش هانيه است! كه البته هانيه عضو سايت نيست و بنده دعوتشون كرده بودم!