سلام سلام
مرسی از حضورتون و خوشحالم که بازم دیدمتون
نمیدونم مشکل از من بود یا دیدار ولی مثل همیشه نبود یا شایدم برنامه هایی که واسش داشتیم و به نظرم قرار بود متفاوت باشه ( حتی فکر کرده بودم شدیدا وقت کم میاریم ) اونطوری که فکر میکردم نشد. شایدم تغییر دکوراسیون کافه زد تو ذوقم و دیگه خبری از دکور قبلی و سالن مستطیل شکل نبود و با یه کانتر وسط ، رسما دو گروه شده بودیم
شایدم حرف خیلی هاتون که به من گفتید خوب بود و واسه من عادی شده ، درست بوده
چند تا بد و بیراه شنیدم از چند نفر
ولی واقعا اون لحظه که گفتم دیدار امروز افتضاح بود و بهش ۲ میدم (بعدا بیشتر فکر کردم و دیدم ۲ خیلی نامردیه ولی رو حرفم موندم و ۲ دادم
) یه جورایی کم اورده بودم و با اعتراف این جمله خواستم تسلیم شم . کلا نمیدونم ولی فکر کنم دیروز خودم نبودم
چند تا تشکر
از امیرپوریا که دمش گرم این ماه کلا باهامون بود و برای دیدار خیلی زحمت کشید . یکی از آرزوهای منو برآورده کرد و بالاخره یکی برای ام اس سنتر شعر خوند
از علی که فکر کنم اگه تو این یکی دو ساله نبود ، به زور ۲ تا دیدار برگزار میکردیم و چند روز پیش به خودش گفتم که حضورت برای ام اس سنتر شدیدا مفید بود ،دقیقا زمانی که من داشتم خاموش میشدم و دیگه حس و حال هیچی نداشتم ، علی یه تب و تاب جدید بهم داد و خلاصه دمش گرم
از بچه هایی که با خودشون عدد ۹ اوردن ، فکر کنم باید اسم همه رو بگم
از مریم عزیز که با دوستش اومد و واسمون ساز زدن و منو بردن به فکر کنم ۱۰ سال پیش زمانی که اون آهنگه پخش شده بود و ۲۴ ساعته گوش میدادم
خلاصه همه و همه و همه دمتون گرم
من از الان اعلام میکنم که دوست دارم دیدار بعدی تو پارک باشه . ۴-۵ ساعت . بریم بشینیم سالاد اولویه بخوریم
والبیال و شطرنج و تخته بازی کنیم . تو سر و کله هم بزنیم . لپ کلام اینکه یه دیدار اکتیو میخوام (حالا فرض بگیریم همچین چیزی بشه هم یهو یه بارون وحشتناک میاد مجبوریم بریم زیر یه سقف وایسیم و خدافظی کنیم بریم خونه هامون
)
عکس های دیدار هم نهایت تا فردا از طریق پیغام خصوصی ارسال میشه
بازم دمتون گرم و حرفی که امسال نزدم :
ام اس سنتر تولدت مبارک