مهدی 1-1
به شرطی که ساینا نزنتمون بگه span
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
نظرسنجی: دیدار تیرماه ام اس سنتر را با چه نمره ای ارزیابی میکنید؟ |
|||
10 | 31 | 79.49% | |
9 | 4 | 10.26% | |
8 | 3 | 7.69% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 1 | 2.56% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 39 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
دیدار تیر ماه اعضا
|
||||||||||||||||||||||||||||||
مهدی 1-1 به شرطی که ساینا نزنتمون بگه span
مث حس ی عشق تازه بودی
2012/07/20, 07:35 PM
. . .
میشه به مساوی رضایت بدین ؟؟؟؟؟
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2012/07/20, 10:12 PM
(2012/07/11, 01:53 PM)fireboud نوشته است: سلام چههههههههه بددددددمن دیر رسیدم بچه هاخیلی دوس داشتم ببینمتون رفتین خوب بود؟
2012/07/21, 08:59 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/21, 09:02 AM، توسط seyyed reza.)
دوستان خوبم هر چند که نتونستم بیام ولی دلم پیش شما بود
دلم می خواست بیام ولی موقعیت کارم اجازه نمی داد انشاالله در دیدار بعدی با اجازه مدیران من هم در نظر سنجی شرکت کردم آخه تمام تک تک گزارشهای دوستان را چندین بار خوندم متوجه شدم که در حد عالی برگذار شده ونمره نظرمو دادم با توجه به اینکه این همه مدیر و مسئول و ناظر خوب داریم باید به صورت عالی برگذار می شد من هم از تک تک مسئولان آقا حمید سینا همشهری عزیزم آقا فربد آقا مجید ساینا خانم مه سا خانم مسئول محترم کافی شاپ و سایر عزیزان که زحمت می کشن تشگر می کنم و دست همیشان را می بوسم تشکر ویژه می کنم ار ساینا خانم به خاطر نوشتن گزارش خودشان واقعا عالی نوشتن بنظرم اگه شروع به نوشتن رومان هم بگنن عالی است مطمئنم موفق می شن و این هم یک دسته گل تقدیم به همه دوستانی که از راه دور و نزدیک در دیدار حاضر بودن و یا کسانی که مثل من و هستی جون و سایر دوستان نتونستیم در خدمت عزیزان باشیم خدایا بینهایت دوستت دارم
2012/07/21, 01:37 PM
سلام بچهها. من باز مدرسم دیر شد
آقا خیلی خیلی خیلی به من خوش گذشت چون واقعا دلم برای بچهها تنگ شده بود و خوشحالم که با وجود اوضاع نامطلوب جسمیم شد که بیام. بینهایت از دیدن مجید و شکلات خوشگل خانوم خوشحال شدم. از مامان نازنین صدف عزیزم هم ممنون بابت لطفشون غافلگیر شدم خیلی از آقای فریبرز هم حمید و فربد و سینا و مهسا خیلی زحمت کشیده بودید خیلی خیلی ممنون. فقط کاش میشد میکروفون بی سیم تهیه کنید تا اگر بچهها سر میزهاشون صحبتی داشتند نرسیدن سیم مانع نشود. اینجوری دیدارها از متکلم وحده مدیران سایت هم خارج میشه. از خانم معلم عزیزی که صحبتهای زیبایی داشتند هم ممنون از مدیر رستوران آقای جعفرنژاد که طبعاْ یکی از پسرعموهای دور بنده هستند هم سپاسگزاری میکنم. جای هریرضا و بهار خالی بود. دست همشهری هنرمندم هم درد نکند بابت یادگاریهای قشنگ بعد تشکر بسیار ویژه دارم از فربود بابت نشان اماسسنترش که طفلکی مجبور شد بدهد به من خیلی ممنون بچهها. خیلی خوش گذشت. مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
سلام دوستان عزیزم برای تاخیر در ارسالم عذر میخوام
واقعا دیدار خوبی بود که با حضور شما دوستان بسیار گرم و پر انرژی برگزار شد تمام برنامه ریزی این دیدار با دوستان عزیزم سینا و حمید بود که خیلی خیلی ازشون ممنون که به بهترین شکل برگزار کردند از مهسا عزیز و سید رضا عزیز هم تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که از نقاط مختلف تشریف آوردن خیلی سپاسگذارم و از همه دوستانی که همیشه پشتیبان ما بودن (در سایت و دیدار ها و خارج از سایت) تشکر فراوان دارم به من که واقعا خوش گذشت امیدوارم برای بقیه دوستان هم همین طور باشه و همه کمک کنیم تا دیدار های بهتر و با برنامه ریزی به همین ترتیب داشته باشیم
gone out
follow the white rabbit [/b]
سلام
نشستم کلامو قاضی کردم گفتم اگه من اجرا میکردم چیکار میکردم بهتر بشه . هرچی فک کردم هیچ ایراد یا کاستی منطقی پیدا نکردم که بگم اگه من بودم..... یا اینکه کاش فلان کار میشد یا کاش......... غیر صفا و صمیمیت هیچ چیزی بین بچه ها ندیدم. یکی از دوستام همیشه شرکت رو تو این جلسات نفی میکرد میگفت تو روحیه اثر منفی میذاره . ضمن اینکه خودش هم ام اس داره میخوام هرجوریه بیارمش عضو سایت کنم و بیارمش تو دیدارها ببینه که اشتباه میکنه. از من مصمم تر خونوادم شدن برای شرکت تو دیدار های بعدی. فقط میتونم به مدیرا بگم خدا قوت .
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2012/07/22, 08:21 AM
سلام بچه ها بابت تاخیرم در ارسال پست ببخشید تازه برگشتم شهرم.
خیلی عالی بود.از همه .ه ه ه...................................................................ممنونم. از سید رضا بخاطر یادگاری بسیار قشنگوهنرمندانش کمال تشکر رودارم قول میدم تا اخر عمرمواظبش باشم. سوسن جان خواهش میکنم.شما بیشتر از این به گردن ما حق داری .منو مامان از ته دل برات ارزوی سلامتی میکنیم.میگه میخواست از همسرتم تشکر کنه
شاد و پر انرژی باشید.
2012/07/22, 11:50 PM
ســـــــــلام دوستام من از کافی شاپ که اومدم...
ی کمی اصـــلن حال خوبی نداشتم. ( دوچارِ مسمومیتِ از دست رفته شدم ) البته به اونجا کاری نداره ها! چون آمار دیگه ای نداشتیم.من بدنم از قبلش احتمالن آمادگی داشته ولی امروز دیگه سیستمو روشن کردم.بیام تو سایت. خیـــــــلی ممنون بابت همه چیز. و خدا همیشه سایه ی بزرگترای گلمونو بالای سرمون نگه داره. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در ضمن فافا ی عزیز هم خیلی خوشحال بود از دیدارتون.و چون دسترسی به اینترنت نداشت. من از طرفش تشکرات لازم رو به عمل میارم
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند نگــران نمــي شويــد . . .
2012/07/23, 07:08 AM
با گذشت چند روز همچنان تو فكرشم شايد اگر خدا بخواهد
دفعه بعد بهتر ار اين بيام.
...
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جشن بزرگ نوروزی 1399 (دیدار 54) | atkh | 32 | 10,564 |
2020/03/09, 07:45 PM آخرین ارسال: emerald |
|
دیدار ۵۳ ام اس سنتر، ۲۰ دی ۱۳۹۸ | atkh | 24 | 8,454 |
2020/01/07, 10:20 PM آخرین ارسال: hamid |