موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21270 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 4839
تشکر های دریافت شده :5566 بار در 2439 پست
سال تشخيص بيماري : آبان 88
دكتر معالج : رفته خارج ديگه برنمي گرده ...
داروي مورد استفاده :
جاي من خالي بود ديگه مطمئن باشم؟؟
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...
تشکر شده توسط : | |
|
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37283 بار در 6973 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
سلام خدمت دوستای عزیزم
از همه کسانی که دیروز زحمت کشیدن و از گوشه و کنار ایران به دیدار اومدن واقعا سپاسگذارم . جای همه دوستانی هم که در دیدار حضور نداشتن قطعا خالی بود .
دیدار از نظر من واقعا عالی . تک تک دوستان عالی بودن و واقا به قول بچه ها فرشته ناز ام اسی بودن
فکر کنم این دیدار یکی از افتخارات ام اس سنتر تا الان باشه . چون رکورد مهمانان شکسته شد و دیروز حدود 35 نفر در دیدار شرکت کردند .
واقعا عالی بود من خودم به شخصه خیلی لذت بردم از هم صحبتی با دوستان
انشالله قسمت شه تا باز هم در کنار هم باشیم
دوستان چند باری هست که ما بعد از دیدار ، یه نظر سنجی برای ارزیابی دیدار ترتیب میدیم تا سطح کیفیت دیدار رو ارزیابی کنیم .
از همه کسانی که در دیدار شرکت کردند تقاضا دارم تا در نظر سنجی شرکت کنن
تمام برگه های پیشنهادات و انتقادات رو خوندم . حتما پیشنهادات بررسی میشه امیدوارم با پیشنهادات خوبتون روز به روز بهتر بشیم و بتونیم گامی موثر در جهت دستیابی به اهدافمون برداریم
بازم از همه ممنونم . زور بسیار خاطره انگیزی بود . مجددا تولد مهسا و مریم رو تبریک میکنم و براشون آرزوی بهترین و شادترین لحظات رو دارم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | nazaninn , مـه ســـا , hamed , pariya , i3aran , khatoon25 , ELI , maryamm , Narges , Matilat , Aram , h.kakavand , حمید , سحــــــــر , seyeedshahnaz , Majid |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3392
تشکر های دریافت شده :4613 بار در 2062 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : تقاء
داروي مورد استفاده :
مي دونم باورتون نميشه!
ولي باور كنين دلم براتون تنگ شده...
بيا با من مدارا كن ، كه من مجنونم و مستم ...
تشکر شده توسط : | مـه ســـا , khatoon25 , hamed , hamid , maryamm , Narges , Matilat , shahrzad , h.kakavand , سحــــــــر , seyeedshahnaz , Majid |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 7
تشکر های دریافت شده :120 بار در 23 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر حمید رضا ترابی
داروي مورد استفاده :
با سلام به همه دوستان خوبم خیلی دلم برای همه تنگ شده واقعا لذت بردم 29 بهمن 88 هیچوقت فراموشم نمیشه همتونو دوست دارم
تشکر شده توسط : | hamed , مـه ســـا , fireboud , ELI , hamid , maryamm , Narges , khatoon25 , Matilat , Aram , h.kakavand , حمید , سحــــــــر , seyeedshahnaz , Majid |
|
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
2011/02/19, 01:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/02/19, 02:23 PM، توسط hamed.)
سلام به همه دوستای خوبم .
خوشحالم از اینکه ام اس بهونه ای شد تا دوستای خوبی داشته باشم و یه روز خوب و به یادموندی رو در کنارشون سپری کنم .
امیدوارم این دیدار سرآغاز دیدارهای بزرگتر و برنامه های قشنگتری باشه که در اون افراد زیادی شرکت می کنند . حتما با وجود شما دوستان این اتفاق دور از دسترس نیست .
اسم نمی برم و از همه دوستانی که در این جمع حضور داشتند ، بخاطر حضور گرمشون تشکر می کنم و به همه اونهایی که حضور نداشتند می گم که واقعا جاشون خالی بود و امیدوارم تو دیدارهای بعدی شرکت کنند .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
تشکر شده توسط : | pariya , nazaninn , khatoon25 , مـه ســـا , ELI , hamid , i3aran , maryamm , Narges , Matilat , Aram , h.kakavand , حمید , سحــــــــر , seyeedshahnaz , Majid |
|
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17704 بار در 3980 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
از همه دوستان(حمید و سینا و حامد و مهسا و مریم و مهدی و...) تشکر شد اما 2 نفر را یادمون رفت از بهار خانوم بابت آبنبات چوبی(حسابی سره کارمون گذاشت تموم نمیشد ، خوشمزه هم بود دلمون نمیومد نخوریم) و بروشور های گیاه خواری و حمایت از حیوانات و از شهرزاد خانوم برای لواشک ها تشکر کنیم و در آخر از همه کسایی که از دوره و نزدیک تشریف آوردند.
gone out
follow the white rabbit
[/b]
تشکر های اهدا شده: 384
تشکر های دریافت شده :333 بار در 69 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر کچویی
داروي مورد استفاده :
با سلام به دوستان عزیز،جدیدوگلم .از اشنایی با شما خیلی خوشحالم فکرش رو نمیکردم جمع شاد و مثبت باشه نیکای عزیزم امیدوارم خیلی زود ببینمت،همه ی شما خیلی خیلی خوب بودید.دلم براتون تنگ میشه.
گفت: احوالت چطور است؟
گفتمش:عالی است،
مثل حال گل!
حال گل در چنگ چنگیزمغول!(قیصر امین پور)
تشکر شده توسط : | hamid , hamed , i3aran , fireboud , maryamm , مـه ســـا , Narges , khatoon25 , Matilat , h.kakavand , حمید , سحــــــــر , Majid |
|
تشکر های اهدا شده: 657
تشکر های دریافت شده :1459 بار در 267 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر ترابی
داروي مورد استفاده :
سلام به تمام دوستان گلم
از اینکه نتونستم تا پایان وقت کنارتون بمونم معذرت میخوام امیدوارم پا بده تو یه فرصت مناسب جبران کنم هر چند این دلتنگی هیچوقت جبران و جایگزین نمیشه ولی چاره ای نداشتم باید میرفتم
خلاصه اینکه همتونو دوست دارم دلم هم تند تند براتون تنگ میشه
راستی من فرصت نکردم برگه خودمو پر کنم ولی میخواستم بگم برانه دیدارها را در صورت امکان بنا به مناسبت خاص یا نمیدونم به هر بهمنه ترتیب ندین یه جورای برنامه دیدار مشخص شده در زمان و مکان خاصی باشه مثلا در طول سال دو مرتبه و هزینه این دیدار ها هم به کمک تمامی کاربران به صورت ماهانه جمع آوری بشه یعنی در طول ماه یه مبلغ ناچیز میتونه به پایدار بودن این جمع کمک بزرگی بکنه حلا این پیشنهاد من بود شما در موردش نظر بدین
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
موضوعها: 20
تشکر های اهدا شده: 1190
تشکر های دریافت شده :2458 بار در 1164 پست
سال تشخيص بيماري : 89 ( CIS)
دكتر معالج : سید مسعود نبوی
داروي مورد استفاده :
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
|