موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7936
تشکر های دریافت شده :9655 بار در 3933 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : torabi
داروي مورد استفاده :
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !
خیلیییییییی خوشحال شدم از دیدن تک تکتون
خیلی همتونو دوست دارم
منم تشکر میکنم از ساینایه عزیزم با مادر مهربونش و شیما جونم با خونواده نمونش
از فربد عزیز هم خیلییییییی تشکر میکنم خیلی زحمت میکشید و خیلی منظم حواسش به همه جا بود
دیدار خیلی خوبی بود اما خیلی سرد ولی انقدر ذوق دیدنه دوستانو داشتم که اصلا سرما رو حس نمیکردم
اسم نمیبرم چون تک تکتونو دوست دارم و واسه همتون فقط یه تعریف دارم اونم اینه که همتونو دوست دارم
عشــق
همین خنده های ساده ی توست
وقتی با تمام غصه هایت میخندی
تا از تمام غصه هایم
رها شوم...
تشکر شده توسط : | سـاناز , fafa , Farzane , fireboud , بی تـــا , parastoo joon , arezoo_azizi , Mehdi Marjani , SSA , pariya , hanie , hamid t , Prime , فرناز , N00shin , naz.gigili , afsaneh , hamid , Sina , arezooo82 , رنگین کمان , O#!!! , shahrzad , بهــار , ساغر , Saina |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 657
تشکر های دریافت شده :1459 بار در 267 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر ترابی
داروي مورد استفاده :
خدایا حواست هست؟
صدای گریه ام از گلویی در میاید که تو از رگ به آن نزدیکتری
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :175 بار در 18 پست
سال تشخيص بيماري : ندارم
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
سلام به بچهای دوست داشتنی.من هم با اجازه شماها اینجا عضو بودم .هم بخاطر فرناز هم مطاله مطالب جامع سایت.ببخشید زیاد اینجا فعالیت ندارم چون یا سر کارهستم یا تو خونم 2نفر همیشه جلو تر از من تو صف استفاده سیستم هستند.دیگه حتما فهمیدید آره من همسر فرنازم.اومدم اینجا تا بابت جمعه تشکر کنم.همه چیز عالی بود.چقدر همه شماها دوست داشتنی هستید.من حضور ذهن ندارم ولی از افرادی که تدارک دیده بودن یا حتی فقط اومده بودن تا دور هم باشید سپاسگذارم.من درسته تو سایت زیاد نمیرسم بیام.ولی از ته دلم باجون ودل میگم به عنوان برادرکوچکتر روی من حساب کنید برای همه چیز.پس بامن راحت باشید.من وفرناز همیشه در خدمت گذاری آماده ایم.بازهم تشکر بابت همه چیز
تشکر شده توسط : | fafa , N00shin , MAHDI , fireboud , hamid , naz.gigili , Sina , مـه ســـا , رامين , Mehdi Marjani , pariya , سـاناز , رنگین کمان , سحــــــــر , Prime , marmar , SSA , بهــار , arezoo_azizi , ساغر , leili , Saina |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 10049
تشکر های دریافت شده :6392 بار در 2672 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/09, 11:21 AM، توسط N00shin.)
(2012/01/09, 11:16 AM)سعید قیصری نوشته است: سلام به بچهای دوست داشتنی.من هم با اجازه شماها اینجا عضو بودم .هم بخاطر فرناز هم مطاله مطالب جامع سایت.ببخشید زیاد اینجا فعالیت ندارم چون یا سر کارهستم یا تو خونم 2نفر همیشه جلو تر از من تو صف استفاده سیستم هستند.دیگه حتما فهمیدید آره من همسر فرنازم.اومدم اینجا تا بابت جمعه تشکر کنم.همه چیز عالی بود.چقدر همه شماها دوست داشتنی هستید.من حضور ذهن ندارم ولی از افرادی که تدارک دیده بودن یا حتی فقط اومده بودن تا دور هم باشید سپاسگذارم.من درسته تو سایت زیاد نمیرسم بیام.ولی از ته دلم باجون ودل میگم به عنوان برادرکوچکتر روی من حساب کنید برای همه چیز.پس بامن راحت باشید.من وفرناز همیشه در خدمت گذاری آماده ایم.بازهم تشکر بابت همه چیز
ممنون از شما که تشریف آوردین 
ما هم خوشحال شدیم که خانواده پر مهر و محبت شما رو دیدیم
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7728 بار در 1752 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
(2012/01/09, 11:16 AM)سعید قیصری نوشته است: سلام به بچهای دوست داشتنی.من هم با اجازه شماها اینجا عضو بودم .هم بخاطر فرناز هم مطاله مطالب جامع سایت.ببخشید زیاد اینجا فعالیت ندارم چون یا سر کارهستم یا تو خونم 2نفر همیشه جلو تر از من تو صف استفاده سیستم هستند.دیگه حتما فهمیدید آره من همسر فرنازم.اومدم اینجا تا بابت جمعه تشکر کنم.همه چیز عالی بود.چقدر همه شماها دوست داشتنی هستید.من حضور ذهن ندارم ولی از افرادی که تدارک دیده بودن یا حتی فقط اومده بودن تا دور هم باشید سپاسگذارم.من درسته تو سایت زیاد نمیرسم بیام.ولی از ته دلم باجون ودل میگم به عنوان برادرکوچکتر روی من حساب کنید برای همه چیز.پس بامن راحت باشید.من وفرناز همیشه در خدمت گذاری آماده ایم.بازهم تشکر بابت همه چیز
سلاااااااااااام
سعید آقای گل و مهربون
آقا خیلی مخلصیم
خیلی خوشحال شدم اینجا دیدمت
ایشالا بازم ببینمت
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
میشه بعضی از ملاقات ها رو تو شهرستان هم بذارید که ما هم بتونیم بیایم؟
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16586 بار در 4449 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
|