می بینم که خانومها خیلی خوشحالن و تصورات واهی در مورد بردن ما دارن ! می خوام بهتون بگم مهدی یار نفوذی ما بود ، بصورت تخریبی بازی می کرد ، بازی تیم خودی رو تخریب می کرد
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
(2012/01/07, 02:01 PM)شهرزاد نوشته است: ای بابا همیشه آقایون یاره نفوذی دارن
آخه آقا مهدی هم که جای اینکه خانمها را هدف بگیره بیشتر آقایون رو مورد هدف قرار داد.............
این برای رد گم کنی بود ، هر چند اگر هم نمی خواست باز بهتر از این نمی تونست
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2012/01/07, 02:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/07, 02:28 PM، توسط ehsan 10054.)
بچه ها ديشب خواب ديدم كه ما بچه ها رفتيم يه رستوران .
خيلي خوشحل بودم بعد با گارسون دعوا مون شد رفتيم نوشابه و كيك خورديم
هيچ وقت جو صميميه ديروز را يادم نميره همش تو فكرشم .ميخواستم از بازيه آقايون تشكر كنم من خوب ميشم طلافي ميكنم:
2012/01/07, 04:21 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/09, 08:44 AM، توسط SSA.)
این جانب به عنوان داور
تیم خانوم ها رو برنده بازی اعلام میکنم.
متاسفانه تیم آقایون به علت خطاهای زیاد به کمیته انضباطی فرا خوانده میشوند و احتمالا محکوم به جریمه نقدی خواهند شد که مبلغ آن صرف پذیرایی در دیدار بعدی خواهد گردید.
با تشکر
داور بازی
ضمنا از حضور آقای مهدی23580 در تیم بانوان صرف نظر میشود.
در صورت اثبات نفوذی بودن، ایشان در باری آینده محروم خواهند بود و باید از روی نیمکت به تماشای بازی بپردازند.